fenn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 applev0dka said: Türkiye'de hakemlik https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1057352093546307584?s=19 Ben senin kalıbına tüküreyim. Korner hatalı ise neden veriyorsun. Hadi hatalı verdiğini sonradan çaktın neden hatayı hatayla telafiye gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 applev0dka said: geçen hafta konya maçında uzun süredir merak ettiğim bir şey yaşandı. hatta arada fifada bile deniyordum sdsafa Q Oha güzelmiş. Fifada atmıyor bu arada çok denedim ben shdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Haha tek manyak ben değilmişim :) Ya deniyordum ama emin de olamıyordum acaba sarılık faul yaptim mi diye. Cok karsilasilan bir olay degil ustune gecistirmeye acik bir durum hakem açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Daha önceden de yaşanmıştı bu diye hatırlıyodum, öyleymiş. Nereden tanıdık geldi derseniz hakem Cüneyt Çakır'mış, heralde o yüzden bi yerlerde konuşulurken (insert Umut Sarıkaya karikatürü: Filmde Türkiye ismi geçince bi anda dikkat kesilip mutlu olan adam) duydum ben de: https://www.skysports.com/football/news/12019/9983843/chris-bairds-red-card-was-the-correct-decision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Ben hatirliyorum oldugunu, hatta besiktasa karsi bi anadolu takimina oldu diye aklimda kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 pattisliborek said: dasfsaj. https://pbs.twimg.com/media/DraZzNYXQAEws5o.jpg asmkasmkwkeasda kim yapmis bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Ben de Sarri yönetiminde, Messi ve Ronaldo'yu transfer etmiş Fenerbahçe'nin olduğu ligin puan durumunu yaptım. Bir de diğer takımlar 9 kişi oynuyor çünkü fakirlikten oynatacak adam yok. ...........O....A...Y....AV....P Fenerbahçe.11..110..0....110...33 Diğerleri..11...0..110..-110...0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 abi 15.'siniz zaten. alanya maçı çok kritik çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Esh said: Ben hatirliyorum oldugunu, hatta besiktasa karsi bi anadolu takimina oldu diye aklimda kalmis Bursa maçında fıratın volkan şeni atmasi olmasin o aklindaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 oluyo arada eskiden bi kaç tane denk gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Sergen Yalçın ----> Aytemiz Alanyaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 olm malatya nasil 5 tane atmis olabilir trabzona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 onu mactan sonra trabzon baskani aciklar sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 2 posta tik tik 2 ser tane attilar..sonrasi coktu zaten trabzon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 alanyayı yenmemiz lazım bu hafta kabus gibi lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Şu takımdan 3 tane yedik !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 hamsi tava olmuş malatyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 trabzon yine kendini yedi kavga gürültü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 erzurum 2-1 göztepe. fenerbahçe ateş hattına girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 erzurum'un maç kazanabilmiş olması asdkfh evren fener'e karşı resmen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Bu halil umut meler'den umutluydum iyi hakem olacak diye ama eyyamcinin onde gideni les bi hakem olmus ya.. Yalan faul çalıyor. Kendi de biliyor yalan olduğunu, o yuzden dudukten sonra topa vuran adama sari çıkarmıyor uyarıyor geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Rize'nin daha demin penaltısını yediler. Pozisyon ofsayt degildi ve penaltıydı. Ofsayt diyip gecistirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 https://twitter.com/sco1905tv/status/1061264535997370369?s=09 Ahaha yuh ulan. Hala iyi niyetli olan varsa aklına şaşarım. Vermedikleri penaltıya bak. Geçen hafta Muslera penaltı ise bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 E ofsayt vermişler, en başta hakem korner gösteriyor ama var penaltıyı ofsayt olduğu için vermemişler gibi. Var ofsayt görüntüsünü koyarlar illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 ofsayt yok. açı yanıltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar