razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 (düzenlendi) ship customization biraz aşmış yalnız, zor iş şunu yapması. içi dışı değişecek tüm oyun boyunca sorun olmayacak falan. oyun genel olarak akıyor ya. kesin bug fest olacak baya ama içerik çok efsane duruyor. bekleneni verirse goty materyali Haziran 11, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 her oyundan biraz koymuşlar sanki, çok iyi olacak gibi hemde GPye geliyor daha ne olsuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 (düzenlendi) önceden hypelanmamıştım ama şimdi HYPELANDIM. MÜKEMMEL olmuş. bu yaz bitmeyecek bu hypela şimdi pfff. helal olsun 3 yıllık gamepass. bütün video yayınlanınca koyarız. Haziran 11, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Heyecanla ön satışın başlamasını bekliyorum En üst paketi almak farz oldu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 ilk basta gosterdikleri companionlar sanki previous-gen'den kalmis gibiydi ama onun disinda saglam, bu oyun bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 todd'un satmaya çalıştığı uzay pipboy'unu demiyosun umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 geldi fo4'e 600 saat döşeyenler sdsf. bu oyun sizin ömrünüzü yer. valla şişirmediyseler acayip büyük ve komplex duruyor. mmo'ları falan çıkartırsak bundan daha komplex bi oyun gördük mü? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 bütün sunum xbox direct'teki: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 evet razz, adamlar outer worlds ve no man's sky'ı üstüste koyup, 10 katı büyütüp ve detaylandırıp tek oyuna koymuşlar. bu oyun 2020'lere yön verir skyrim'in 2010'lara yön verdiği gibi bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 (düzenlendi) Nms i nasil 10 kat daha buyutebilir 18 quintillion planets x 10 Haziran 11, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Niye beklediğim oyunların yarısı Eylül-Ekim'de çıkıyor yahu, hangi oyun için 2-3 gün için alayım karar veremiyorum ama Starfield büyük ihtimalle. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 (düzenlendi) ve detaylandırıp dedim o yüzden. no man's sky bu oyunun ancak bir bölümü kadar kapsamı. no man's sky'ı bu yıl oynadım, güzel ama tam değil işte aradıklarım, burada tam yapmışlar herşeyi. Haziran 11, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Sam, 11.06.2023 22:06 tarihinde dedi ki: bu oyun 2020'lere yön verir skyrim'in 2010'lara yön verdiği gibi bu gidişle. aynı başarıyı sağlarsa 2020'lerin sonuna doğru buzdolaplarına falan portlandığını bile görebiliriz starfield'in haha 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 https://twitter.com/StarfieldGame/status/1667971730092982273?s=20 899 Tl 1299 Tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 (düzenlendi) @Sam Katiliyorum bende de hep ayni his nms de.. Bir sey eksik ya da pure space sim olmamasi. Haziran 11, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Collectors edition watch super duruyo da dandik plastik bisi cikacak heralde di mi dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 ulan zelda'dan tam yeni yeni kurtuluyorum, zamanlama manidar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 RECOMMENDED: OS: Windows 10/11 with updates Processor: AMD Ryzen 5 3600X, Intel i5-10600K Memory: 16 GB RAM Graphics: AMD Radeon RX 6800 XT, NVIDIA GeForce RTX 2080 DirectX: Version 12 Network: Broadband Internet connection Storage: 125 GB available space Additional Notes: SSD Required Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Ziyaret edilecek binden fazla dünya hyplamadı değil. Ama açık dünya ve sınırsızlık hissi doldurulamaz ise (tam becerebileceklerinden baya baya şüpheliyim npcler görevler Ai) orası üzer, doldurabilirlerse efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 i7 6700 ü değiştirme zamanım geldi sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 (düzenlendi) Uzayda diabloya döner hem de daha çekilmezi olur açıkçası, aynı şeyleri 1000 dünyada manasizca yapmak. 1i 3u 5i anlarım ama 1000 tane dünyada ne verebilirsin ki bana çekici gelsin, merakla kosturtsun? Göreceğiz bakalım. Elite dangerous benzeri diz derinliginde bir okyanus olmaz insallah. Haziran 11, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Scalanova, 11.06.2023 23:25 tarihinde dedi ki: Uzayda diabloya döner hem de daha çekilmezi olur açıkçası, aynı şeyleri 1000 dünyada manasizca yapmak. 1i 3u 5i anlarım ama 1000 tane dünyada ne verebilirsin ki bana çekici gelsin, merakla kosturtsun? Tam olarak bunu demek istedim. Gelecek görevlerde belli şurda bu var git onları yok et vs vs vs al sana ödül yani bell ibir noktadan sonra 1000 gezegen varsa olay buna dönecek. Açık dünya sınırsızlık hissi single player oyunlarda kolaya kaçmak gibi değerlendiriyorum. Gelişen teknoloji ile birlikte büyük bir yapım ortaya çıkartırlar büyük ihtimal etrafa bakıp yapmışlar aga deriz ilk bir kaç 10 saat oyalar sonrası belli. Tabi umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 9 sene once release edilen mmorpg ESO orada duruyor, her expansionda içine konulan yeni harita aynı şeyler questler vb hep aynı. Onuda yapan bu tipler.. hiç mi akıllarına ekstra bir değişik şey gelmiyor, buna mi geldi bir anda tanrıdan vahiy mi indi? Bu sektörde bazı şeylerin gerçekleşmesi mümkün görünmüyor pek. Anca lafta kalıyor ya da gerçekten cilgincasina oyuna aşık olacaksın. Örneğin trailerde bir sürü dağ tepeye bakiyor abimiz, benim düşündüğüm eee tamam güzel bomboş dağlar neden gideceğim o col gibi dağa? Ha birde kosacakmiyim uzay çağında? Belkide çok uzun süredir içindeyiz sektörün etkileyici oyunlar bizi etkilemiyor eskisi gibi. Tek star sistemi olsa 6-7 gezegen ama öyle yoğun bir şekilde doldursan ki içini, mmmmm.. Deli gibi oynarım gene story uzay vs ama hic beklentim yok sasiracagim diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 İyi bir hikaye çıkarmak bunu yazmak sonra bunu oyuna yedirmek hele 1000 den fazla gezegene yedirebilmek zaten mümkün değil. Yedirmeyi bıraktım 1000 gezegende geçebilecek bir hikayeyi nasıl sen oyuncuya oynatabileceksin o kadar aksiyon merak heyecanı nasıl uyandırabilirsinde oyuncu devam etsin oyuna mümkün değil. Bir ana hikaye olur (çok iyi olursa güzel) bitince 1000 gezegene in çık yan görevler vs sandbox gibi takıl işte base inşa etme, kaynak toplama, üretim, bitki yaratık scan etme adı altında explo var. Bunu gelişen teknoloji ile birlikte daha janjanlı biçimde sunacaklar. Olayı bu gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 (düzenlendi) Baska turlu olmasi nasil mumkun ki. Her tasin altindan bir anlam ciksin her gezegende tonla story mi olsun. Oyle bir teknoloji ve zaman yok; var olani zaten yasadigimiz gerceklik sdf. Oyunlarin kapasitesinin bir limiti oldugunu kabul etmemiz lazim hikaye acisindan, bazen kitap gibi olsun istiyoruz ama oyle birsey mumkun gorunmuyor. Lineer olarak harika hikayeler sunabilirler ama bunu elbette tonla open worlde yapamazlar. Eninde sonunda manzara izlenecek hub yapilacak bir oyun olur tabii ki. Questleri ne zaman gercek yazarlar yazar belki o zaman farkli birsey goruruz ama onunda oyuna aktarmasi her zaman limitli olacaktir. Haziran 11, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar