Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2018 Dunya Kupasi - FIFA Fantazi Futbol Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında wildcard açıp İspanyolları Portekizlileri toplamak lazım şimdi

iranla fasa saldıracaklar averajdan 1. olup arjantinden kurtulmak için

wildcard (1 kerelik takımı 0dan yeniden düzme) ilerde lazım olur mu ki

ülkelerini sırtına almış messi-ronaldo kapışması da efsane olur gerçi
Mesaj tarihi:
Substitution niye yapamıyorum ya? Kötü puanlı adamları değiştirmek istiyorum, olmuyor?

İspanya Portekiz'den tek adam alamdım, berabere kalmaları aslında süper oldu, 3. maça yedek kadro çıkmayacaklar artık.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Substitution niye yapamıyorum ya? Kötü puanlı adamları değiştirmek istiyorum, olmuyor?

abi sistem o günkü maçların puanlarını verip o günü bitirince oyuncu değişikliği yapabiliyorsun, ertesi gün maçlar başlayınca yine kilitleniyor
Mesaj tarihi:
şimdi baktım ben. 1 tane free transfer veriyor ama yaptığın transfer ilk rounddan faydalanamıyor.
dedim eric dieri alayım trezege yerine dedi ki ilk macından puan alamaacaksın 1. round 18inde bitio sonraki maclarından puan alırsın dedi vazgeçtim şimdilik.
Mesaj tarihi:
Benim derdim transfer değil, kötü puan alanlar yerine hazırda kurduğum takımdaki yedektekileri sokmak. Hele bir sokayım, yedekte Müller ve Coutinho var, sokamazsam sıkıntı :D

Bir de 2 puan getirmiş Cavani'den kaptanlığı alalım.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

E tamam, bugünün maçları bitti, puanlar verildi?

şu an bende de sub olmuyor

my teamda değil de işte ligde herkesin o günkü puanları dağılınca açılıyor sublar, daha ronaldosu olanlar falan hala 0 gözüküyor bende
Mesaj tarihi:
şu an açıldı, fransadan arjantinden yedeğiniz varsa oyuncu değişikliği yapabilirsiniz

yalnız 13.00de fransanın maçı başlamadan önce yapacağınızı yapın, fransanın maçı geçtikten sonra cumartesi fikstüründeki takımlardan kimseyi sahaya koyamazsınız
Mesaj tarihi:
Bu diğer taraftaydı galiba kimdi o bilmiyorum ama Ronaldo'yu kaptan yapmadım şovu yapınca ben de kaptanlıktan çıkartıp mısır savunmasının içinden geçer diye Cavani'ye vermiştim kaptanlığı

Pİİİ

:(
Mesaj tarihi:
Raylen said:

wildcard (1 kerelik takımı 0dan yeniden düzme) ilerde lazım olur mu ki

ülkelerini sırtına almış messi-ronaldo kapışması da efsane olur gerçi

Valla bu fanteziyi daha önce oynamamıştım ama takımlar elendikçe wildcard daha çok lazım olur diye düşünüyorum. Çeyrek finalde falan kullanmak gerekir herhalde.
Mesaj tarihi:
haklısın açgözlülük yapmayıp 2. turu bekleyelim

bir de zaten wildcard kullanabilmek için free transferin dışında en az 1 tane daha transfer yapman gerekiyormuş. yani wildcard aynı zamanda -4 puan demek. işler çok sarpa sarmazsa kurcalamamak en iyisi.
Mesaj tarihi:
mendy ilk 11 diil hani oynamıştı hazırlık maçlarında. kandırıldım :(

dün de uruguayda 2 oyuncum yedekten girdi. messi ve lukaku toplam 12 gol falan atmalılar ilk turda benim için :D
Mesaj tarihi:
Sidibe'yi aldım ben takıma, Mendy'e güvenemedim. Sidibe oynasın yeter. Bu arada dün bi salaklık edip üç yedeği de soktum, en azından 2 puanlık adamı çıkartmadan bekleyebilirdim, yedek zaten yarın oynayacak. Kendi eşşekliğim oldu o da :(
  • Yeni Oluştur...