barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Ben de geç katıldım. kaçtı round 1 puanları :( ama zaten kasmayacağımdan girdim eğlencesine. https://image.ibb.co/jupLVJ/resim.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 KAPTANIM ÇAKTI PENALTIDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Kral erken başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Benim mısırlı nargileciler boş çıktı çakayım yedekleri madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Kaptan Ronaldocular ses verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 2. çaktı karşim puanlar şıkır şıkır hanny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Kaptan şov yaptı ilk yarı. İkinci yarı da iniesta reisten iki asist bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 euro 2016'da sırf ronaldo'ya göre kadro kurmuştum. bu sefer almadım, pişmanım. affet reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 aslında wildcard açıp İspanyolları Portekizlileri toplamak lazım şimdi iranla fasa saldıracaklar averajdan 1. olup arjantinden kurtulmak için wildcard (1 kerelik takımı 0dan yeniden düzme) ilerde lazım olur mu ki ülkelerini sırtına almış messi-ronaldo kapışması da efsane olur gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 ronaldo'yu kaptan yapanlar mutlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Substitution niye yapamıyorum ya? Kötü puanlı adamları değiştirmek istiyorum, olmuyor? İspanya Portekiz'den tek adam alamdım, berabere kalmaları aslında süper oldu, 3. maça yedek kadro çıkmayacaklar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Rewendor said: Substitution niye yapamıyorum ya? Kötü puanlı adamları değiştirmek istiyorum, olmuyor? abi sistem o günkü maçların puanlarını verip o günü bitirince oyuncu değişikliği yapabiliyorsun, ertesi gün maçlar başlayınca yine kilitleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 E tamam, bugünün maçları bitti, puanlar verildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 şimdi baktım ben. 1 tane free transfer veriyor ama yaptığın transfer ilk rounddan faydalanamıyor. dedim eric dieri alayım trezege yerine dedi ki ilk macından puan alamaacaksın 1. round 18inde bitio sonraki maclarından puan alırsın dedi vazgeçtim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Benim derdim transfer değil, kötü puan alanlar yerine hazırda kurduğum takımdaki yedektekileri sokmak. Hele bir sokayım, yedekte Müller ve Coutinho var, sokamazsam sıkıntı :D Bir de 2 puan getirmiş Cavani'den kaptanlığı alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Rewendor said: E tamam, bugünün maçları bitti, puanlar verildi? şu an bende de sub olmuyor my teamda değil de işte ligde herkesin o günkü puanları dağılınca açılıyor sublar, daha ronaldosu olanlar falan hala 0 gözüküyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Rewendor said: E tamam, bugünün maçları bitti, puanlar verildi?gece 2-3 ü buluyor sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 şu an açıldı, fransadan arjantinden yedeğiniz varsa oyuncu değişikliği yapabilirsiniz yalnız 13.00de fransanın maçı başlamadan önce yapacağınızı yapın, fransanın maçı geçtikten sonra cumartesi fikstüründeki takımlardan kimseyi sahaya koyamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Bu diğer taraftaydı galiba kimdi o bilmiyorum ama Ronaldo'yu kaptan yapmadım şovu yapınca ben de kaptanlıktan çıkartıp mısır savunmasının içinden geçer diye Cavani'ye vermiştim kaptanlığı Pİİİ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Raylen said: wildcard (1 kerelik takımı 0dan yeniden düzme) ilerde lazım olur mu ki ülkelerini sırtına almış messi-ronaldo kapışması da efsane olur gerçi Valla bu fanteziyi daha önce oynamamıştım ama takımlar elendikçe wildcard daha çok lazım olur diye düşünüyorum. Çeyrek finalde falan kullanmak gerekir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 haklısın açgözlülük yapmayıp 2. turu bekleyelim bir de zaten wildcard kullanabilmek için free transferin dışında en az 1 tane daha transfer yapman gerekiyormuş. yani wildcard aynı zamanda -4 puan demek. işler çok sarpa sarmazsa kurcalamamak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 mendy ilk 11 diil hani oynamıştı hazırlık maçlarında. kandırıldım :( dün de uruguayda 2 oyuncum yedekten girdi. messi ve lukaku toplam 12 gol falan atmalılar ilk turda benim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 bende de mendy ilk 11'de abi, oynamıyosa yani yapıcak bi şey yok. hazırlık maçında oynadı ama yalan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Sidibe'yi aldım ben takıma, Mendy'e güvenemedim. Sidibe oynasın yeter. Bu arada dün bi salaklık edip üç yedeği de soktum, en azından 2 puanlık adamı çıkartmadan bekleyebilirdim, yedek zaten yarın oynayacak. Kendi eşşekliğim oldu o da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 arjantinden pek bişey beklemeyin ilk maçta karşıda izlanda var sürpriz yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar