k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 dogmeat yalnız aşçıydı sanırım. adam ne etler yemiştir, dandik der tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 agliyor bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Su an acim ve her turlu pisligi yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Al benimkini ye diyene sezonun ilk banini atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Votka zaaaa :)-D:)-D:)-D:)-D Bu aralar alkolikliğim tuttu yine.. saçmalarsam he he diyin geçin. Ne zaman zoom etcek belli olmuyor bu meret, sonra sarıyorum birilerine forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 etin BABASI antrikot askldjfakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 senko said: Intahar etmeye gotum yemediginden yasiyorum. temiz bi şekilde intihar etmek baya zor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 temiz intiharın güzel yolları var oldukça da kolay aslında ama zorluğu psikolojik. çok ciddi bir durum içerisinde değilsen kolay kolay kendini öldüremezsin. motivasyon konusunda da gerçekten birçok kişiyle benzer bir ruh halinde olduğumu görmek, en azından yalnız olmadığımı bilmem açısından çok sevindirici ve rahatlatıcı oldu. durum her ne kadar üzücü olsa da, ölmek için yaşıyor gibi hissediyorum uzun süredir. bunlara neyin sebep olduğu tartışılır her açıdan tabii ama ne olursa olsun bu hale gelmek hele ki bu yaşta oldukça üzücü. bitse de gitsek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 enerjinin korunumu gibi mutluluk/mutsuzluk korunumu yasasi var. birileri mutsuz olamadan digerleri mutlu olamiyor malesef. bayila bayiya izledigimiz birsuru film, okudugumuz bir suru kitap ya birilerinin kalp kirikliklari, ya birilerinin savaslarlari ya da, intikam uzerine kurulu. isin felsefesi nereye kadar gider bilemicem de, sonucta universite sinavinda bile senin 1 soruyu dogru yapman 23141 tane adami uzuyo. galiba guclunun hayatta kalip zayifin olmesine gidiyo olay. tunelin ucu bombok bi yere cikti. https://i.imgur.com/oWVPPXF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=_6dtasEqpLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 emek said: neutrino said: emek said: Grego said: emek said: senko said: Intahar etmeye gotum yemediginden yasiyorum. +1 bence siz tanışın daha da tetikleyici etki yapmasın sonrasfk senko'yu bir kez tetikledin mi onunu alamazsin sanki sdfsbilemiyorum altanskd bir şans verilebilir, alman wesfalyasının en sincap görünümlü mühendisi şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 kesinlikle muzik allah korusun hani kor oldugumu bazen hayal edebiliyorum ama duyamamak heralde kahredip oldururdu beni bi zaman sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Esh said: Al benimkini ye diyene sezonun ilk banini atarim there she goes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 olm ben bildiğin müzikten kaçıyorum, 2-3 hafta falan dinlemiyorum. öyle bi saksı oldum. o 15km yürüdüğüm gece kulağımda kalmış 6 saat çıstak, müzik dinleme kariyerim bitti numaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Bu konuda yalnız değilmişim. Sıfır müzik ya... Spotify a boşu boşuna para ödüyorum. Liste yapmaya üşeniyorum, dinleyecek güzel liste de bulamıyorum. Film de izleyemiyorum mesela. Dün 12. adam diye bir film vardı. Telefonla cıkcık oynarken film bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 pascalnouman said: kesinlikle muzik allah korusun hani kor oldugumu bazen hayal edebiliyorum ama duyamamak heralde kahredip oldururdu beni bi zaman sonra güzel memeleri görememek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 meme sart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 olm tutarsin memeleri sorun mu o :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 böyle böyle kurutmuşsunuz forumu, esnaf mescidine dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 pascalnouman said: olm tutarsin memeleri sorun mu o :/ buradaki bir çok kişinin memesi kız memesi gibi benim bile koşarken artık sallanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 allahtan kendi mememiz var np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 bLackcha0s said: Bu konuda yalnız değilmişim. Sıfır müzik ya... Spotify a boşu boşuna para ödüyorum. Liste yapmaya üşeniyorum, dinleyecek güzel liste de bulamıyorum. Film de izleyemiyorum mesela. Dün 12. adam diye bir film vardı. Telefonla cıkcık oynarken film bitmiş. Ahah film benim de ayni Filmi aciom, 10. Dakikasinda browser aciom. Gecen bokunu cikarip ödev yaptim film izlerken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Nihilistler forumu bitirdi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Llama said: buradaki bir çok kişinin memesi kız memesi gibi benim bile koşarken artık sallanıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 plajda sana doğru koşsam gözlerime değil memişlerime bakarsın o derece artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar