zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Heayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 senko said: blue-card alabilmek şimdilik pislik almanya onun min maaş limitini yükseltmiş yine :/ 40k yapmışlar yılda. yurtdisinda 40k lik is bulamiyosaniz hic kasmayin zaten. graduate maasi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Deathblade said: Yurt disinda is bulabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 kambocyaya gidip bi hostel + altına bar açayım diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Oski said: senko said: blue-card alabilmek şimdilik pislik almanya onun min maaş limitini yükseltmiş yine :/ 40k yapmışlar yılda. yurtdisinda 40k lik is bulamiyosaniz hic kasmayin zaten. graduate maasi resmen bulamıyoruz :/ full'u geçtim part time bulamadım. şimdiki umudum stajerlik için şirketlere yalvarıp belki staj bittikten sonra beni tutarlar diye ümit etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 bulamama sebebi ne veriyolar genel olarak? vizen yok mu diyorlar baska bisey mi diyorlar? yoksa hic bisey demiyorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 gidip miymiymiy herseyi sikayet ediyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Oski said: bulamama sebebi ne veriyolar genel olarak? vizen yok mu diyorlar baska bisey mi diyorlar? yoksa hic bisey demiyorlar mi? değişiyor kimi deneyimi bahane ediyor kimi yetkin değilsin diyor istedikleri konuda (buna yapcak bişi yok zaten) kimi almancan yok diyor değişiyor yani part-time konusnda da direk part-time çalışan istemiyoruz diyorlar. en fazla part-time için başvuru yaptım zatne master devam ediyor diye çatır çatır red geldi heryerden sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 senko said: blue-card alabilmek şimdilik pislik almanya onun min maaş limitini yükseltmiş yine :/ 40k yapmışlar yılda. ortak senin maaşın iyiydi tr de, o maası bırakıp yuksek icin mi gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 yurtdışı kısmını birazcık dar tutun beyler sora kendinizi arabistan'da bulmayın benim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Ben gidersem yurt dışına gitmem ya. Alaçatı-Bodrum falan bi yere giderim. Gayet mümkün bir tercih bugün evi satıp oraya gidip ev alıp yerleşsem bi de kirayı alırız oh mis gibi orda sıfır sıkıntı yaşayabiliriz. Sırf hanımın "aile burda arkadaşlar burda orda napçaz tek başımıza mal gibi" düşüncesi yüzünden hala burdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 açarsın bir tane butik otel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Bodrumu bilmiyorum ama ALaçatı yani çeşme yerleşmek için gayet güzel İzmire yarım saat uzaklık falan ama pahalı yav alaçatı cidden pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 bluecardı aldık yaşıyoruz iyi güzel ama meh gene bi challange lazım hep bi lvl atlıyım bakalım nolacak diyorsun gene göbek üstü oturuyorsun sonra. genel olarak içim geçmiş sanırım çocukluktan beridir böyle. bitsede gitsek meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 benim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 valla off'tan off'a yaşıyordum zaten, yaz sonuna o da kalmayacak hatta yaz sonu da değil, temmuz ortası falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 k1nJo said: gerçi şu yaklaşan seçim umut verdi baya, sonrasında sonucuna göre gerçek bir motivasyonum bile olabilir. olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 🙂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Fistan said: kambocyaya gidip bi hostel + altına bar açayım diyorum ben de yapalım emenike bekliyorum kandır beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 bu https://www.youtube.com/watch?v=ZBV0iHjWPu8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 yaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Bu cografyada yasayip motive olmak mumkun mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 sadman said: Son 1 aydırki motivasyonum 25 haziran sabahı akpsiz türkiyeye uyanmak. abi geçmiş olsun, yeni motivasyonumuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 mokoko said: yurtdışı kısmını birazcık dar tutun beyler sora kendinizi arabistan'da bulmayın benim gibi kardeş parası iyiyse ona da giderim ben.Senin iş nedir oralarda bir elimizden tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar