bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 evet, nedir? Ne ile yaşıyorsunuz? Desteğiniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 her şeyi falan en iyi bildiğimi düşünüyorum genelde yetiyo şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Intahar etmeye gotum yemediginden yasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 yasamak icin motivasyona gerek duymamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Ha bu aralar biraz da meraktan yasiom Param yok, isim yok, cevrem yok Isler daha ne kadar kotu gidecek diye bekliyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Selçuk noldu sana ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 ya vardır illa bir şey. Ne bileyim para, aile, okumak, öğrenmek. Merakımdan soruyorum. Benim hiç yok. Mal gibi işe git, gel, film izle, uyu. olsun bişeyler, kopya çekicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 cok guzel bir soru, daha cok hanimefendi opmek sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 senko said: Ha bu aralar biraz da meraktan yasiom Param yok, isim yok, cevrem yok Isler daha ne kadar kotu gidecek diye bekliyorum ^_^ pazar gunu Lindaudan tekne kiralayip Konstanz'a kadar gelmeyi dusunuyorum atlarsin :D 6 HP ile gelinir mi bilmiyorum ama bakcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
martenzit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 bLackcha0s said: ya vardır illa bir şey. Ne bileyim para, aile, okumak, öğrenmek. Merakımdan soruyorum. Benim hiç yok. Mal gibi işe git, gel, film izle, uyu. olsun bişeyler, kopya çekicem. kopya çekecek bir şey yok, hoşuna giden bir işte çalış, uykun sağlam olsun; yorgun uyanma dini hassasiyetin varsa gereklerini yerine getir sonra da herkes gibi ölüyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 evlenin evlenince motivasyon geliyor bir de çocuk yaparsan oh deymeyin keyfime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Yaşam enerjimi emen şeylerden uzak durmaya çalışıyorum o yetiyor, ek motivasyona ihtiyacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 İyi seks. Neyse toksiklemeyeyim. Ailem, arkadaşlarım, spor(koşu ve futbol), sanat(edebiyat, vizyon) şimdilik söyleyebileceklerim. Çok büyük beklentiler omuzlarımızı çökertti ergenlik döneminde. Son birkaç yılda anca salabildim kendimi de rahatladım biraz. Stresten uzak durmak ve sağlıklı yaşamak güzel bir şey. Bir de hayatınızı daha keyifli hale getirecek bir yol arkadaşı bulmanız iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Cocuklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Elon reyizin marsa goturme ihtimali :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 1- ölmemek 2- her gün yeni bir şey öğrenmek 3- bir gün Half-Life 3'ün çıkabilme ihtimali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 martenzit said: bLackcha0s said: ya vardır illa bir şey. Ne bileyim para, aile, okumak, öğrenmek. Merakımdan soruyorum. Benim hiç yok. Mal gibi işe git, gel, film izle, uyu. olsun bişeyler, kopya çekicem. kopya çekecek bir şey yok, hoşuna giden bir işte çalış, uykun sağlam olsun; yorgun uyanma dini hassasiyetin varsa gereklerini yerine getir sonra da herkes gibi ölüyoruz işte heee heeee heeeee anlat panpa dinliyos ____ benim motivasyonum = 0 yok haci yole bisi. ben istemedim bu dunyaya gelmeyi. cok da boktan valla her sey. gidersem de aile falan uzulecek. bu motivasyon mudur? intihar etsek aile uzulur motivasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 tolstoy - insan ne ile yasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
martenzit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 ben de bulamadım istediğim gibi bir iş ama günün yolu da dahil edersek 10-12 saatini işte harcıyorsun, hoşuna gitmiyorsa fazla bir ümit yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 dogadanpc said: tolstoy - insan ne ile yasar Spoiler Sevgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 motivasyona ihtiyac duymadim. rtenin ölmesi ww3 uzaylilar eğlenceli olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 peki ulkenin batmasi? pompa fiyatlari? vergi kesintileri ve gelir adaletsizligi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 eylül'de gidiyorum umrumada degil cok onlar pekte olmamisti bugune kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 de ayri ama. pek de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar