bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 evet, nedir? Ne ile yaşıyorsunuz? Desteğiniz nedir?
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 her şeyi falan en iyi bildiğimi düşünüyorum genelde yetiyo şimdilik
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Intahar etmeye gotum yemediginden yasiyorum.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 yasamak icin motivasyona gerek duymamak.
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Ha bu aralar biraz da meraktan yasiom Param yok, isim yok, cevrem yok Isler daha ne kadar kotu gidecek diye bekliyorum ^_^
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 ya vardır illa bir şey. Ne bileyim para, aile, okumak, öğrenmek. Merakımdan soruyorum. Benim hiç yok. Mal gibi işe git, gel, film izle, uyu. olsun bişeyler, kopya çekicem.
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 cok guzel bir soru, daha cok hanimefendi opmek sanirim
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 senko said: Ha bu aralar biraz da meraktan yasiom Param yok, isim yok, cevrem yok Isler daha ne kadar kotu gidecek diye bekliyorum ^_^ pazar gunu Lindaudan tekne kiralayip Konstanz'a kadar gelmeyi dusunuyorum atlarsin :D 6 HP ile gelinir mi bilmiyorum ama bakcaz
martenzit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 bLackcha0s said: ya vardır illa bir şey. Ne bileyim para, aile, okumak, öğrenmek. Merakımdan soruyorum. Benim hiç yok. Mal gibi işe git, gel, film izle, uyu. olsun bişeyler, kopya çekicem. kopya çekecek bir şey yok, hoşuna giden bir işte çalış, uykun sağlam olsun; yorgun uyanma dini hassasiyetin varsa gereklerini yerine getir sonra da herkes gibi ölüyoruz işte
photographer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 evlenin evlenince motivasyon geliyor bir de çocuk yaparsan oh deymeyin keyfime :D
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Yaşam enerjimi emen şeylerden uzak durmaya çalışıyorum o yetiyor, ek motivasyona ihtiyacım yok.
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 İyi seks. Neyse toksiklemeyeyim. Ailem, arkadaşlarım, spor(koşu ve futbol), sanat(edebiyat, vizyon) şimdilik söyleyebileceklerim. Çok büyük beklentiler omuzlarımızı çökertti ergenlik döneminde. Son birkaç yılda anca salabildim kendimi de rahatladım biraz. Stresten uzak durmak ve sağlıklı yaşamak güzel bir şey. Bir de hayatınızı daha keyifli hale getirecek bir yol arkadaşı bulmanız iyi olacaktır.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Elon reyizin marsa goturme ihtimali :(
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 1- ölmemek 2- her gün yeni bir şey öğrenmek 3- bir gün Half-Life 3'ün çıkabilme ihtimali
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 martenzit said: bLackcha0s said: ya vardır illa bir şey. Ne bileyim para, aile, okumak, öğrenmek. Merakımdan soruyorum. Benim hiç yok. Mal gibi işe git, gel, film izle, uyu. olsun bişeyler, kopya çekicem. kopya çekecek bir şey yok, hoşuna giden bir işte çalış, uykun sağlam olsun; yorgun uyanma dini hassasiyetin varsa gereklerini yerine getir sonra da herkes gibi ölüyoruz işte heee heeee heeeee anlat panpa dinliyos ____ benim motivasyonum = 0 yok haci yole bisi. ben istemedim bu dunyaya gelmeyi. cok da boktan valla her sey. gidersem de aile falan uzulecek. bu motivasyon mudur? intihar etsek aile uzulur motivasyonu.
martenzit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 ben de bulamadım istediğim gibi bir iş ama günün yolu da dahil edersek 10-12 saatini işte harcıyorsun, hoşuna gitmiyorsa fazla bir ümit yok
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 dogadanpc said: tolstoy - insan ne ile yasar Spoiler Sevgi
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 motivasyona ihtiyac duymadim. rtenin ölmesi ww3 uzaylilar eğlenceli olabilirdi
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 peki ulkenin batmasi? pompa fiyatlari? vergi kesintileri ve gelir adaletsizligi?
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 eylül'de gidiyorum umrumada degil cok onlar pekte olmamisti bugune kadar.
Öne çıkan mesajlar