Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 ben cahil halimle level 39 da indirdim lilith i ilk denememle. 0 item 0 aspect falan. aynı lilith'ten mi bahsediyoruz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 t4 için diyordur t1-t2 için değil 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Capstone dungeon var T4 de açılan. Orada uber Lilith var. Ondan bahsediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 bu arada her sezon baştan karakter mi yapılıyor? ben bi kere bitirdim oyunu sonra başka işlerim çıkınca oyunu bıraktım. şimdi de çok geri kalmış olduğum için sezon 1 i es geçtim. sezon 2 de ilk günden girersem bir kayıp olmadan herkesle beraber sıfırdan mı başlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 df, 22.08.2023 15:11 tarihinde dedi ki: bu arada her sezon baştan karakter mi yapılıyor? ben bi kere bitirdim oyunu sonra başka işlerim çıkınca oyunu bıraktım. şimdi de çok geri kalmış olduğum için sezon 1 i es geçtim. sezon 2 de ilk günden girersem bir kayıp olmadan herkesle beraber sıfırdan mı başlıyorum? Evet aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 güzelmiş sağol. baldurs gate fln biter o başlayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 diablo ladderın olayı o zaten, yeni oyunlardan season saçmalığını araklamışlar o yüzden millet değişik bir şey sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 yeni sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 (düzenlendi) Base game + sadece yeni sezon içeriği olacaksa her seferinde ve Path of Exile gibi her sezon gelen yenilikler oyuna ekli bir şekilde devam etmiyecekse şimdiden bıraksınlar bu işleri. Öyle sezon olmaz olsun. Görecez bakalım nasıl ilerliyecekler. Ağustos 23, 2023 AmoRPHouS tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 d4 oynamadım, oyun hakkında çok fazla bişey de bilmiyorum ama trade varsa market sıfırlanacağından playerı her türlü bağlar yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Oyunda yapilmasi gereken cok sey var, end game cok zayif nm farm yapmaktan baska yapacak birsey yok. Gem tab gelmesi gerekiyor, s1 deki gibi sezona ozel gemler etc ekleneceksede stashde daha cok yer acilmasi lazim, resistlerin duzeltilmesi lazim. Bazi karakterlerin lvl processi cok keyifsiz elden gecmesi gerekiyor diyecem ama bugune kadar neye dokundularsa ellerinde kaldi. Baya calismalari gerekiyor ozamana kadarda poeylen zaman gecirmek lazim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 s2 notlarina baktimda bazi onemli sikintilari cozmusler -renown farming i cozmusler gereksiz yere bir ton quest ve harita acmamiza gerek kalmadi. -gem stash eklenmis veya inventoryde yeni bir tab acmislar -stash de filtreleme gelmis , search gelmis.Umarim sortada bazi opsiyonlar eklemislerdir. Video kisa fazla birsey soyliyemiyoruz ama yeni bir mob goremedim sadece var olanlari boyamislar gibi gozukuyor. 5 tane yeni bossdan da bahsetmisler ama suana kadarki boss mekanizmalari cok tirtdi bakalim bunlar nasil olacak . Muhtamalen end game yine zayif olacak ama guzel ozellikler eklenmis , sezonlarda gelen yeni ozellikleri iyi dusunup end game olarak eklemeleri gerekiyor ancak boyle s10 dan sonra yavas yavas oyun cekiciligini arttirip daha uzun sureli oynanabilir olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Diablo 3'teki random grupla dungeon yapma da gelse ya. Keyifli oluyordu öyle insanlarla oynamak. Baydim sürekli tek oynamaktan. Xbox'da yazmak da zor oluyor insanlara. Tek tuş random ND girelim gitsin işte. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Yeni patch geliyormuş biraz zorluk kismislar. Özellikle su hayvan okculara biraz ayar çekmişler. 90-100 arası bitmiyor ya. Bitmeyen oyun yapmışlar resmen. 98 oldum içim şişti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 şu başlığa ne zaman gelsem birileri bişeylerden baymış oluyor. iyi ki almamışım =)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Akhlaur, 22.08.2023 01:19 tarihinde dedi ki: 100 lvl oldum, t100 rahat dönüyorum. Pot falan bastığımda 21k can, 17k dmg 8k armor var, crit chance cirt dmg falan hepsi çok iyi ama lilith i kesemiyorum. Bu nasıl mekanik ya. Videolarda millet gösteriyor bak diyor böyle aradan geçiceksiniz, ben de o ara 2 mm. Barbarı yan çevirsen sığmıyor o aradan anlamadım nasıl iş. Ben bugün baya denedim. İlk phasei de geçtim. Ama gerçekten saçma sapan bir boss. Milimetrik kacman gereken yoksa tek atan büyüler beni oyundan baya soğuttu. Böyle bir boss fight dizayn etmek zeka geriliğini gösteriyor kesinlikle. Wow oynamıyoruz Diablo oynuyoruz. Tek vuruşta yarı canını goturuyorum ama immun olup havaya kalkıyor içimden geciriyor duvarları. Hadi birinde skill basıyorsun diğerinden kacamiyorsun. Web'de videolar falan var ama yarısı nuke videosu buyu bile artırmadan kesmişler falan. Çok sinir oldum oyuna. Bu sezonu bıraktım sanırım. İkinci sezonda bir şeyleri değişirse bakarım artık. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Valla ben de sezonu bıraktım gibi ya. Lilith işi biraz hırs istiyor ben de o kalmadı asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 bu sezon gelen malignantlar bi sonraki sezon gidicek mi tamamen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Gidecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 base oyuna eklemiyorlar mı sezondaki olayları sezon bitince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 (düzenlendi) ahmedinejad, 28.08.2023 15:47 tarihinde dedi ki: Gidecekler. yok abi her secim ayni yanilgiya dusuyoruz pardon diablo beyin basligiymis Ağustos 28, 2023 sardalya tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Sam, 28.08.2023 16:53 tarihinde dedi ki: base oyuna eklemiyorlar mı sezondaki olayları sezon bitince? Itemlar gelecek ama malignant şeyleri getirmeyeceğiz diyorlar karakter açarken yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Her sene genisleme paketi çıkaracaklarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 bu arada oyundaki npc isimlerinin çoğu ya türkçe ya da türkçeden esinlenilmiş isimler. hoşuma gidiyor gördükçe. cansu diye blacksmith var sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 (düzenlendi) ahmedinejad, 08.09.2023 11:04 tarihinde dedi ki: bu arada oyundaki npc isimlerinin çoğu ya türkçe ya da türkçeden esinlenilmiş isimler. hoşuma gidiyor gördükçe. cansu diye blacksmith var sdgs Cansu'nun alchemyst falan olması lazımdı yanlış olmuş. Eylül 8, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar