cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Ben de bone spear gidiyorum, gayet hızlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Nasıl yeni sezon? Daha giremedim ben:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 e olum açtım karakteri yine altar of lilith'ler 0 gözüküyor wat is dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Altarlari kapatmışlar sanırım. Millet sadece onları dolanarak stat boost yapıyor diye olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 İçimde gerçek bir boomer var, dün sezonluk karakter açarken “lan neden illa kadın oluyor bu” diye deliriyordum. Meğerse “gender” yerine “body type” yazıyormuş. Go woke go broke inş Blizz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Xenocide, 21.07.2023 04:24 tarihinde dedi ki: e olum açtım karakteri yine altar of lilith'ler 0 gözüküyor wat is dis İlk olarak altarları açtığın karakterle login oldun mu? Ben bu sorunla karşılaşmadım. Tüm map açık ve altarlarım toplu mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 (düzenlendi) Aket-Atum, 21.07.2023 09:25 tarihinde dedi ki: İçimde gerçek bir boomer var, dün sezonluk karakter açarken “lan neden illa kadın oluyor bu” diye deliriyordum. Meğerse “gender” yerine “body type” yazıyormuş. Go woke go broke inş Blizz California'daki siyaset tarzından "gender" yerine "body type" deme modası türedi, artık oyunlarda böyle kullanıyorlar. Temmuz 21, 2023 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Skip campaign dediniz mi peki? +ları -leri nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 skipledim harita kaldığı yerden devam etti. şehirlere gidip teleportları açmak zorunda kaldım sadece. belki skiplemeyince sıfırdan discover etmen gerekiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Campaign i bitirince season olaylarına geçebiliyormuşsun, skipleyince direkt başlattı. Lvl kasmaya adam arıyorum evdeyim bi 3-4 saat oynarım fdsfs brkk620#2172 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 eregorn, 21.07.2023 10:03 tarihinde dedi ki: İlk olarak altarları açtığın karakterle login oldun mu? Ben bu sorunla karşılaşmadım. Tüm map açık ve altarlarım toplu mis gibi haa tamam teşekkür ederim. ulan şeye korktum, ilk girdiğimde direk yeni karakter açmıştım, kesin dedim bug vardır şimdi sonradan eskisiyle girince düzelmez, düzeldi ama sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Sezonda ilk gorevden sonraki gorevler level mi istiyor? Level mi kasmam gerek şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Oyuna acil set item gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 rogue yoktu season için rogue açtım lvl 23 daha legendary görmedim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Bu sezon 1 keşke en başta oyunla beraber çıksaydı, denedim ama tekrar oynıyamıyorum malesef baştan. 2-3 hafta önce level 93 iken bırakmıştım. Nerf yedik üzerine sezonla gelen heyecanlandıran birşey de yok meğerse doymuşum ve sıkılmışım. İnşallah ilerki sezonlarda hem oyunu adam ederler stash falan arttırırlar bir de PoE deki Heist gibi böyle nerdeyse tamamen yeni bir content gibi sezon çıkarırlar da heyecanlanırız. Yoksa şu an ki sezon mekanigi nerdeyse D3 ün çöp bişi eklemeyen sezonlarından hallice yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 ahmedinejad, 21.07.2023 19:35 tarihinde dedi ki: Oyuna acil set item gelsin ya evet ya bu niye yok abi? diablo2'de ne hoşuma giderdi set itemı düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Açtım lan barbarı minnet etmem kimseye. Taş basarım böğrüme yine de bağıra bağıra gezerim dg lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Xenocide, 21.07.2023 19:59 tarihinde dedi ki: evet ya bu niye yok abi? diablo2'de ne hoşuma giderdi set itemı düşünce hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 girebiliyor musunuz şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Tam şu an girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2023 Kratos (classic): Frenzy - Double Swing - Iron Skin - Leap - Steel Grasp - Iron Maelstrom - Walking Arsenal Kratos (old): Flay - Upheaval - Ground Stomp - Charge - Death Blow - Wrath of the Berserker - Unconstrained Conan: Flay - Rend - Rallying Cry - Kick - Rupture - Call of the Ancients - Gushing Wounds aradığım konseptleri bu dizilimler ne kadar karşılar? D2 ve D3 gibi yine Whirlwind Barbar gitmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 clan için davet istedim, karakter adı Juma. #gokhan2940 battlenet id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Ya necro oynayanlar ultiyi kullanabiliyor musunuz? Bone spear oynarken bone storm için yer yok gibi. Corpse explosion ve tendrils çok akıcı farm yaparken. Sezon gemleri sayesinde otomatik cast oluyorlar zaten. Aşırı faydalı spell ikisi de. bırakmak istemiyorum. Ne yapacağım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Bone, 22.07.2023 04:30 tarihinde dedi ki: Kratos (classic): Frenzy - Double Swing - Iron Skin - Leap - Steel Grasp - Iron Maelstrom - Walking Arsenal Kratos (old): Flay - Upheaval - Ground Stomp - Charge - Death Blow - Wrath of the Berserker - Unconstrained Conan: Flay - Rend - Rallying Cry - Kick - Rupture - Call of the Ancients - Gushing Wounds aradığım konseptleri bu dizilimler ne kadar karşılar? D2 ve D3 gibi yine Whirlwind Barbar gitmek istemiyorum. Kanka birde leonidas konsept di yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Frostbite, 24.07.2023 00:23 tarihinde dedi ki: Kanka birde leonidas konsept di yapsana yok ben Kratos veya Conan benzeri bir karakter gitmek istiyorum. komik gelmiş olabilir, orası sıkıntı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar