Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Scalanova

Öne çıkan mesajlar

Aket-Atum, 21.07.2023 09:25 tarihinde dedi ki:

İçimde gerçek bir boomer var, dün sezonluk karakter açarken “lan neden illa kadın oluyor bu” diye deliriyordum. Meğerse “gender” yerine “body type” yazıyormuş. Go woke go broke inş Blizz

California'daki siyaset tarzından "gender" yerine "body type" deme modası türedi, artık oyunlarda böyle kullanıyorlar.

Bone tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn, 21.07.2023 10:03 tarihinde dedi ki:

İlk olarak altarları açtığın karakterle login oldun mu? Ben bu sorunla karşılaşmadım. Tüm map açık ve altarlarım toplu mis gibi

haa tamam teşekkür ederim.

ulan şeye korktum, ilk girdiğimde direk yeni karakter açmıştım, kesin dedim bug vardır şimdi sonradan eskisiyle girince düzelmez, düzeldi ama sdfg

Sosyal ağlarda paylaş

Bu sezon 1 keşke en başta oyunla beraber çıksaydı, denedim ama tekrar oynıyamıyorum malesef baştan. 2-3 hafta önce level 93 iken bırakmıştım. Nerf yedik üzerine sezonla gelen heyecanlandıran birşey de yok meğerse doymuşum ve sıkılmışım. İnşallah ilerki sezonlarda hem oyunu adam ederler stash falan arttırırlar bir de PoE deki Heist gibi böyle nerdeyse tamamen yeni bir content gibi sezon çıkarırlar da heyecanlanırız. Yoksa şu an ki sezon mekanigi nerdeyse D3 ün çöp bişi eklemeyen sezonlarından hallice yani.

Sosyal ağlarda paylaş

Kratos (classic): Frenzy - Double Swing - Iron Skin - Leap - Steel Grasp - Iron Maelstrom - Walking Arsenal
Kratos (old): Flay - Upheaval - Ground Stomp - Charge - Death Blow - Wrath of the Berserker - Unconstrained
Conan: Flay - Rend - Rallying Cry - Kick - Rupture - Call of the Ancients - Gushing Wounds

aradığım konseptleri bu dizilimler ne kadar karşılar? D2 ve D3 gibi yine Whirlwind Barbar gitmek istemiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Bone, 22.07.2023 04:30 tarihinde dedi ki:

Kratos (classic): Frenzy - Double Swing - Iron Skin - Leap - Steel Grasp - Iron Maelstrom - Walking Arsenal
Kratos (old): Flay - Upheaval - Ground Stomp - Charge - Death Blow - Wrath of the Berserker - Unconstrained
Conan: Flay - Rend - Rallying Cry - Kick - Rupture - Call of the Ancients - Gushing Wounds

aradığım konseptleri bu dizilimler ne kadar karşılar? D2 ve D3 gibi yine Whirlwind Barbar gitmek istemiyorum.

Kanka birde leonidas konsept di yapsana 🙂

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...