Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 iniyor. klasik karakterim necro güzeldir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 necro open betada hayvan gibiydi ama bayağı nerflemişler, en son birileri o kadar saçma nerflendiki iskeletleri yerden kaldıramadan ölüyor vs yazıyordu. Release de patch gelecekmiş orada belli olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 4K monitor yoksa 84 gb indirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 bırakıp gitmeyin valla bi kere download patladı. bi kere launcher patladı. teamviewer vs bırakın en kötü. ara ara manuel devam ettirmek gerekiyo. yüklendiler heralde. 4k benim sistem o yüzden seçtim high res i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Akşam görürüz artık. 4K olmayınca da ultra oynayacaksanız indirin diyorlardı. 4K olmayınca da yer varsa değer, texture kalitesi işte. 4K Ultra ama çok iyi görünüyor tür için. 16B VRAM yemişti early access beta oynarken ama, düzeltmişlerdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Ultimate e upgrade ettim deluxden nedense.. Al paramı blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 tl olarak bi oyuna verdiğim en yüksek miktar oldu sanırım. pişman etme bizi blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Benimde aldığım en pahalı oyun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 benim hep öyleydi zaten sağolsun wow , sub mub hep blizzard a çalıştık resmen. Steam olunca elim 400-500 üzerine hiç gitmiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Ben daha almadım, günde 10 saat oynamayınca arpgler tat vermiyor. Yazın boş bir zamanımda girişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Scalanova, 31.05.2023 11:48 tarihinde dedi ki: Ultimate e upgrade ettim deluxden nedense.. Al paramı blizzard günah günah öküz alınır o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 dead space remake i mesela bekliyorum yakında ya eaplay e gelir ya sağlam iner diye ama rockstar ve blizzard uzun süre indirmediği için kabullenip alıyoruz baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Shadow, 31.05.2023 13:41 tarihinde dedi ki: günah günah öküz alınır o paraya Öküz 42000 tl civarı fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 lilith için bi öküz kurban edelim desek çok paraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 La o birsey degil de ben acayip zorlaniyorum bu oyunlarda.yerdeki 1 gold luk( hani copper bile olsa alırım) itemi bile almak istiyorum.item geri de kalınca acayip rahatsız oluyorum.run larda millet tamamlamıs oluyor bende daha parkurun yarısındayım:)) ya bu durumda olan başka patidaş varmıdır acep? Hani reel de bu kadar pinti adam değilim de oyunlarda niyeyse içimdeki yağmacı/toplayıcı ortaya çıkıyor.eve online da bile hurdacılık en sevdigim meslek.. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 ben de öyleyim de bende “yazık günah israf” düşüncesi oluyor lol. iyice endgame ölçeğinde zenginleşmeden bırakamıyorum o duyguyu. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 D3 de o işlevi pet e verdiler, tüm gold u hatta son sezon tüm üst itemlar haricini toplatıp disenchant yapıyordu siz sadece turuncu, yeşil, kırmızı ışık takip ediyordunuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 torchlightta da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 betada beni en çok yoran şey 217861278216 tane environment containera tıklamak oldu loot atsınlar diye. yanından biz geçerken kırılsın dökülsün d3'te filan auraların yaptığı gibi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Atalarımızın çok güzel sözleri var Sam senin için Hani birşeyi buldun da, ne bileyim sanki daha egzotik bir versiyonunu arıyorsun, gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 e buldum tabii, bulduğumu ama bu oyunda kaybettiğimi anlatmışım. ha yok ekran başına 3-4 urn, bookshelf, rack etc'ye tıklayıp içinden 5 ciipii düşmesiyle eğlenen birisi varsa hemfikir olmayabilir tabii. 2011'de blizzard oyununda olup da bunda eksik olan qol. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 (düzenlendi) bu rtx ten diablo4 alma sartlarini bulamadim, ben subatta almisim karti amazondan, sarti saglayip saglamadigina nerden bakabilirim? Mayıs 31, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Başlangıç Tarihi: 09.05.2023 Bitiş Tarihi: 13.06.2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 vay pintilerrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar