Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

necro open betada hayvan gibiydi ama bayağı nerflemişler, en son birileri o kadar saçma nerflendiki iskeletleri yerden kaldıramadan ölüyor vs yazıyordu. Release de patch gelecekmiş orada belli olur herhalde.

Mesaj tarihi:

bırakıp gitmeyin valla bi kere download patladı. bi kere launcher patladı. teamviewer vs bırakın en kötü. ara ara manuel devam ettirmek gerekiyo. yüklendiler heralde. 4k benim sistem o yüzden seçtim high res i.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Akşam görürüz artık.

4K olmayınca da ultra oynayacaksanız indirin diyorlardı. 4K olmayınca da yer varsa değer, texture kalitesi işte.

4K Ultra ama çok iyi görünüyor tür için. 16B VRAM yemişti early access beta oynarken ama, düzeltmişlerdir umarım.

Mesaj tarihi:

dead space remake i mesela bekliyorum yakında ya eaplay e gelir ya sağlam iner diye ama rockstar ve blizzard uzun süre indirmediği için kabullenip alıyoruz baştan🙃

Mesaj tarihi:

La o birsey degil de ben acayip zorlaniyorum bu oyunlarda.yerdeki 1 gold luk( hani copper bile olsa alırım) itemi bile almak istiyorum.item geri de kalınca acayip rahatsız oluyorum.run larda millet tamamlamıs oluyor bende daha parkurun yarısındayım:)) ya bu durumda olan başka patidaş varmıdır acep? Hani reel de bu kadar pinti adam değilim de oyunlarda niyeyse içimdeki yağmacı/toplayıcı ortaya çıkıyor.eve online da bile hurdacılık en sevdigim meslek..

• Haha 1
Mesaj tarihi:

ben de öyleyim de bende “yazık günah israf” düşüncesi oluyor lol. iyice endgame ölçeğinde zenginleşmeden bırakamıyorum o duyguyu.

• Like 1
Mesaj tarihi:

D3 de o işlevi pet e verdiler, tüm gold u hatta son sezon tüm üst itemlar haricini toplatıp disenchant yapıyordu siz sadece turuncu, yeşil, kırmızı ışık takip ediyordunuz 😛 .

Mesaj tarihi:

betada beni en çok yoran şey 217861278216 tane environment containera tıklamak oldu loot atsınlar diye. yanından biz geçerken kırılsın dökülsün d3'te filan auraların yaptığı gibi.

• Like 1
Mesaj tarihi:

e buldum tabii, bulduğumu ama bu oyunda kaybettiğimi anlatmışım. 🫠 ha yok ekran başına 3-4 urn, bookshelf, rack etc'ye tıklayıp içinden 5 ciipii düşmesiyle eğlenen birisi varsa hemfikir olmayabilir tabii. 2011'de blizzard oyununda olup da bunda eksik olan qol.

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bu rtx ten diablo4 alma sartlarini bulamadim, ben subatta almisim karti amazondan, sarti saglayip saglamadigina nerden bakabilirim?

µh tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...