Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 np gamepasste beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Sam, 27.03.2023 19:40 tarihinde dedi ki: bu sefer de lilith onun içine kaçacakmış lol. clusterfuck'ın alasını gördüm public stronghold quest'te, 12781261728 kişi üstüste efektlerden birşey anlaşılmıyor, boss'a charge not enough fury, boss ölü. fallout 76 public quest'lerde yaşadığım durumun daha da kötüsü. en iyi loot oradan geldi ama, üzücü. haziran'ı bekleyip göreceğim. gamepass'e gelmişse oynarım, gelmemişse okurum oyunun durumunu. sezon kovalamak üzerineyse pas çünkü beni solo sürükleyecek bir sınıf yok şu an. gameplay iyi ama 1200'lük derecede değil. 1200 şu anda kim yaparsa yapsın almam zaten. abi public olayı zaten neden var bilmiyorum, mobilde tamamda burda niye var yani ne gerek var. Sotto, 27.03.2023 17:21 tarihinde dedi ki: Direk eye candy e tav olmussun biraz. $70 lik Blizzard tarafindan yapilan Diablo oyununda olacak o kadar bir zahmet. Onemli olan gorselligin disinda seni oyunda tutabiliyor olusu, bu da 3-5 saat gameplay ile aciklanacak durum degil. Cok fazla kolaya kacma var bence sistemlerde ama tam gormeden yorum yapmak istemiyorum. Itemlar aspectlere ragmen bana heyecan vermiyod, weapon damage based scaling can sikiyor, dungeonlar ve harita buyusunu cabuk kaybediyor. ama birsekil oynatti betada cunku evet clusterfuck yok ve akici. Her skilli hissedebiliyoruz iyi kotu o acidan cok iyi katiliyorum. Ama bu sadece ilk levellarla kalmaz umarim. ayrica Neyrelle i bir kac act daha cekemeyecegim. Baydi su guclu hicbirseyden korkmayan teenage kiz - witch mother muhabbeti. Dark mark dedik Leah i direk (daha kotusu) kopyalamislar. ister istemez diğer arpglerle kıyaslıyorum. d2 veya d2r sonrası ilk defa bu kadar çekildim içine bir arpg nin. ambiyans grafik zart zurt müthiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 I thinks not suark I thinks nottt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Ya bu arada ben hiç set drop görmedim, inş expansionda falan getirmezler onu. Birde re-balance yapılacak kesin. ama oyun şu anda sorc ve necro için çok bayık. diğerlerini aynı kolaylıkta yaparlarsa d3 gibi olur oyun. berbatov olur umarım öyle yapmak yerine sorc ve necroyu nerflerler. Druidde mesela daha bak ilk bossta bile ölebiliyorsun, zorlanıyorsun başarımın tadı var, skill combosu yapayım en iyi benefitleri alayım diosun. Çok hoş. He birde bisürü yeni stat gelmiş, min-max ypaarken baya kasıcaz anlaşılan, bence çok hoş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 set world tier 4-5'ten sonra falan düşer daha 2yi gördük anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Silphatos, 27.03.2023 21:39 tarihinde dedi ki: I thinks not suark I thinks nottt VALLA BONBALARIN CAPONYAYI SONYYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Suark, 27.03.2023 21:41 tarihinde dedi ki: Ya bu arada ben hiç set drop görmedim setler ve unique'ler release'de olmayacaktı yanlış hatırlamıyorsam. onları dlc'yle filan itelemece olmayacak bildiğim kadarıyla ama sonra gelecekler. 2. sezonda filan gelir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Bilmediğim için soruyorum legendary ler unique yerine geçmiyor mu? bana leblebi gibi düştü betada (betada şanslar biraz arttırılmış sanırım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 (düzenlendi) yok legendary'ler roll'la alıyor stat ve affix'leri. unique ve setlerde affix'ler sabit, bazı stat'ları dar bi aralıkta roll'lanıyor sadece. o da her unique (ve set) item'da yok, çoğunda komple sabitti 2 ve 3'te. Mart 27, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Hobaaaa bak çok sevindim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Evet set yok oyunda, uniqueler var ilerki zorlukta dusuyorlar. Legendary ler aslinda acayip degil random aspect gibi dusunmek lazim. Unique ler baya zor duscek diolardi da bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 (düzenlendi) Bitti mi yahu not valid falan diyor =( Saat 10da kapanmış Mart 27, 2023 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 evet dungeondaydım, dışarı ışınlanamadım 10:10'da lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Harita konusunda da şöyle açıklayıcı olalım. Kırmızı betada oynadığımız alan: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Bir kac hafta once end game closed beta leak videosu gormustum, damage direk milyonlara cikiyordu. Hani cok kisi takilmaz belki de power creep sorun olacak gibi gozukuyor. Icimden bir ses balance in felaket kotu olacagi seklinde nedense, pvp yi yine son saniye kaldirirlarsa sasirmam. Gerci stat sheet de pvp damage reduction 93% gibi birsey yaziyordu dusunun end game de ucusan rakamlari. mesela melee gucsuz filan diyoruz da barb in direk ekstra legendary slotlari var. nasi dengelenecek vs vs. icimden bir ses act 1 in direk eye candy yaniltici oldugu yonunde bakalim umarim yanilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 D3'de end game de trilyona vuruyordu dmgler. Burada da farklı olacağını sanmam eninde sonunda o seviyeye gelir. Pvp olacaksa eğer ozellikle rekabetçi olacaksa illa item scale falan olur. Belki wowdaki gibi pvp için özel item bile çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 D3 kotu ornek zaten ondan dedim. Tam lazy design isleri. Daha base game de trilyonluk damage sacma isler bu kadar zor olmamali. Denge hak getire sonra hadi pvp yi de gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 kim niye diablo’da pvp oynar veya oynamak ister ki zaten, d2’de pvp dünyanın en kötüsü filandı. herkes birebir aynı seti physical mitigation ve elemental absorption itemlarını kullandığı halde ekran dışından öldürüyordu setuplar. hala hatırlıyorum da iyi gülmüştüm döne döne gelen adama 35272625 tane buriza guided sallayınca herbiri onar kere pierceleyip geri dönüp tekrar vura vura dönme animasyonu bitince oyun ölü saymıştı. pvp ciddi oynamayı düşünen varsa hiç boşa beklemesin bence onun için. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 hiçbirisi bi ultima pvp si olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 ultima değil sphere pvp, yoksa gerçek ultima pvp leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Sam, 28.03.2023 20:51 tarihinde dedi ki: kim niye diablo’da pvp oynar veya oynamak ister ki zaten, d2’de pvp dünyanın en kötüsü filandı. herkes birebir aynı seti physical mitigation ve elemental absorption itemlarını kullandığı halde ekran dışından öldürüyordu setuplar. hala hatırlıyorum da iyi gülmüştüm döne döne gelen adama 35272625 tane buriza guided sallayınca herbiri onar kere pierceleyip geri dönüp tekrar vura vura dönme animasyonu bitince oyun ölü saymıştı. pvp ciddi oynamayı düşünen varsa hiç boşa beklemesin bence onun için. Absishs varmıdır abi videosu falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 yok maalesef ya, ama komik bir sahneydi ondan unutmadım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Sotto, 28.03.2023 17:03 tarihinde dedi ki: Bir kac hafta once end game closed beta leak videosu gormustum, damage direk milyonlara cikiyordu. Hani cok kisi takilmaz belki de power creep sorun olacak gibi gozukuyor. Icimden bir ses balance in felaket kotu olacagi seklinde nedense, pvp yi yine son saniye kaldirirlarsa sasirmam. Gerci stat sheet de pvp damage reduction 93% gibi birsey yaziyordu dusunun end game de ucusan rakamlari. mesela melee gucsuz filan diyoruz da barb in direk ekstra legendary slotlari var. nasi dengelenecek vs vs. icimden bir ses act 1 in direk eye candy yaniltici oldugu yonunde bakalim umarim yanilirim. Abi bence melee güçsüz değil, casterlar güçlü. Casterlar nerflenmezse d3 gibi sikimsonik bir oyun olur. Melee çok tatlı şu anda, ilk bossta ölebiliyorsun falan, gayet o başarım hissiyatını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Laylaylom shadow build yaptım rogue ile 1400 1500 dmg gördüm çok rahat milyonlara fırlar bu zaten 85 levelda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 (düzenlendi) Verdiginiz ornekler oyunun ilk versiyonlari. Sonradan d2 pvp gercekten daha iyi oldu; arpg ler soz konusu oldugunda d2 den iyisi yok pvp acisindan - ha bu cok dusuk bir bar tabi ama poe bile yeltenmedi. 20 yildir ara ara oynayan biri olarak d2 de hala real money item satisi donme sebebi pvp nin olmasiydi. D2jsp. pvp yi dengede tutmak elbette zor da ben olaya daha genis acidan yaklastim. O yuzden ona takilmayin pve odakli bakin - Itemization multipler a dayaniyor bu sistem de d3 un aynisi gibi su ana kadar. Kisaca senin herhangi skille verdigin puanin marjinal etkisi, buldugun item modifer etkisinden kat kat az. Hal boyle olunca item dictates the character strength oluyor. Herseye 1 puan verip gecmekle maks lamak arasinda fark olmayacak cunku multiplierlar gene 137474% dmg increase verecek umarim anlatabildim. Atiyorum d2 de ciplak necro ile full geared nekro arasindaki fark, d3 te full geared char ile tek item slotu eksik olan char arasindaki farktan cok daha azdi - hepsi bu lazy multipler design yuzunden. D4 te simdilik ayni duruyor. Mart 28, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar