Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Evet dün bütün gece oynadım. Druid oynadım tabi, merak ettiğimden. Şimdi de biraz sorcla kıyasladım, druid çok gimped şu haliyle, release a kadar düzeltirler inş. Grafiklerdeki detaylar inanılmaz, xbox series S le oynuyorum, series X tekinin yarı boyutu DL etti. çözünürlük muhtemelen tırto ama mekanlar tasarımlar inanılmaz. BAYILDIM müzik on numero. Yani gerçekten immersionı yaşadım resmen. item olayında, d3 gibi değil ama daha çok immortal gibi olmuş, sikko legendaryler düşüyor gene. Neyse artık idare edicez, d2 deki OHA UNIQ dustu hıssıyatı yok. gameplay, hikaye anlatışı, skillerin yeni hali, silahların d3 gibi tek stata zorlamaması, bisürü yeni stattın efektin olması çok tatlış. BONUS dungeonlar dungeon. Gerçekten dungeon. d2 deki gibi labirent olanlar var. Mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 GreenPeace77, 26.03.2023 12:28 tarihinde dedi ki: oyun beklentinin altında bence ayrıca immortal havası çok baskın ve sanki kontroller ile (consollarda) rahat oynansın diye tek düzleştirilmiş oyun. (ui kamera hareketler..vsvsvs) Konsolda çok rahat oynadım bu arada. d2r zorluyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 ben şu item olayına takığım ya, neden d3 ve immortaldaki saçmalığı sürdürdüler anlamıyorum. Legendary düşüyor meh diyorum gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Barbar da şu haliyle baya kötü bence misal mother's den bossu baya seri ve sert vuruyor kaçıncada sen vuramıyorsun!? Necro da bayık gibi geldi de bilmiyorum valla bugün o ilk heyacan o hype sönünce daha objektif bakar oldum..eskiden herhangi bir diablonun acık betasını duyuracaklar iki ay öncesinden millet hazırlığını yapardi senelik izinler hazır yemek depolamalar lol.şimdi bi çıksın incelemeler gelsin falan diyoruz.yaşlandik olum biz yada paticek tortanic faciasından sonra akıllandık. O essegin ziki boyutundaki zoom in ve bu melee sınıfının mal oynanışı olduğu sürece ıhh indirimde alırım bende blizz de zittin sene indirim yapmaz emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Level20ye kadar sorcerer oynadım, devam edeceğim bugün de Genel hissiyat Immortal ile aynı geldi bana şimdiye kadar. Mekan tasarımları falan çok hoşuma gitti ama o da olmasaydı zaten bu satırları yazmaya bile tenezzül etmezdim herhalde. Lvl 15 civarı ilk Legendary düştü, kullanmadığım bir skille bonus veriyor. Statları iyi diye takıyorum ama daha iyi bir sarı düşünce anında sandığa girecek. Skill tree tasarımı bana biraz garip geldi, tamamen UI olarak konuşuyorum skilleri ele alacak kadar oynamadım daha. Sanki D3 başlangıcı daha iyiydi? Hikayeye daha bir girmiş hissetmiştim kendimi, Leoric akabinde Tyrael falan daha bir hadi hadi devam edeyim hadi gazı gelmişti (bunda tabi 10+ yaş daha genç olmamın da payı olabilir). Bunda nedense hep bir "bir şeylere vuruyoruz da hayırlısı bakalım neden öldürüyorum bunları" hissi var. Daha baştan çok fazla side quest olması belki beni hikayeden kopardı, side questler şöyle büyük bir reveala kadar olmasaydı ya da reveal biraz daha geç gelip (bismillah ilk köyde şapelde Lilith'li cutsecene gördük, Borean Tunda Arthas spamler gibiydi) belki daha bir heyecanlı mı olurdu? Açıkçası minimum 1200 liraya değer mi sorusuna gönül rahatlığı ile değer diyemiyorum. Tamam belki kurdan dolayı olması gereken fiyatı o ama yine de emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Frostbite, 26.03.2023 15:43 tarihinde dedi ki: Barbar da şu haliyle baya kötü bence misal mother's den bossu baya seri ve sert vuruyor kaçıncada sen vuramıyorsun!? Necro da bayık gibi geldi de bilmiyorum valla bugün o ilk heyacan o hype sönünce daha objektif bakar oldum..eskiden herhangi bir diablonun acık betasını duyuracaklar iki ay öncesinden millet hazırlığını yapardi senelik izinler hazır yemek depolamalar lol.şimdi bi çıksın incelemeler gelsin falan diyoruz.yaşlandik olum biz yada paticek tortanic faciasından sonra akıllandık. O essegin ziki boyutundaki zoom in ve bu melee sınıfının mal oynanışı olduğu sürece ıhh indirimde alırım bende blizz de zittin sene indirim yapmaz emenike.. werewolf druid ile 25 ledim sonra necro/sorc denedim, harbi oyunu daha evvel zorda oynuyormuşum hissiyatı verdi resmen. Bazı boss fightları feci zor geçti hatta baştan yaptığım bir kaç tanesi var. Dün necro oynarken 25 druid in side quest de öküz gibi melee vuran boss u kesebilmek için birilerini beklediğini gördüm . Meleelerde ciddi sıkıntı var, ultimate i bile fenaydı o derece. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 evet barbar adına konuşmak gerekirse res gen sistemi zayıf, doldurması uzun, boşaltması kolay ve karşlığı yok. necro ile aynı yerleri faceroll ile geçtim hep. res sistemi başarısız kendi dolmak yerine boşalan classlar için. "aman depo doluyken sonraki combata koşayım boşalmadan" hissi de çok yorucu gereksiz, artık bu vakitten sonra çekilecek gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Ulti aldım heh bir işe yarar artık herhalde dedim 8-10 normal mobun ortasında daire alan etkili vuruyor güya e hiç biri ölmedi , nasıl ulti lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Sam, 26.03.2023 16:39 tarihinde dedi ki: evet barbar adına konuşmak gerekirse res gen sistemi zayıf, doldurması uzun, boşaltması kolay ve karşlığı yok. necro ile aynı yerleri faceroll ile geçtim hep. res sistemi başarısız kendi dolmak yerine boşalan classlar için. "aman depo doluyken sonraki combata koşayım boşalmadan" hissi de çok yorucu gereksiz, artık bu vakitten sonra çekilecek gibi değil. Ben de sorcererda manada çok sorun yaşıyorum, d3 gibi basit saldırının mana doldurmaması çok taklaya getirdi beni. 114 manam var, chain lightning 35 mana. Hydra da açınca 2. CL sonrası hoşgeldin sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 barbarda 4-5 moba aynı anda vuramıyorsam depo 2 sn'de boşalıyor, sonra sol tuşla doldur tekrar. kaçan dağılan okçular filan varsa zaten sol tuşla amele vuruşuyla geçiyor oyunun o kısmı. bu bir de depo doldurma modlu hali. itemla filan doluş artmıyorsa çekilecek eziyet değil. wh40k inq'da döne döne geziyordum bütün oyun, burada o keyfi yaşayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 melee rogue buildi yaptım ben. Sıkıntısız tek melee şu an o herhalde, kaynak sorunu yaşamadan ww barbar gibi dash spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Bi önceki sayfada druid biraz tırt dedim ama birkaç güzel legandary pasiflerle nefis hale geldi. Earth spellcaster oynuyorum, fortify temelli. Hem dayanıklılık ve hasar gayet iyi. Sorc'dan vazgeçirdi beni. İlk bunu oynıcam. Skiller hem eğlenceli hem de kendi aralarında gayet iyi bir sinerji var. Çok beğendim. Zaten melee ve necro hiç listemde yoktu başta oynamak için, iyi oldu. Spirit kontrolünü de sağladım. Basic skill'e %33 attack speed veren legendary pasif + spirit cost reduction itemlarla akıyor, gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 pençe kullanmadıkça druid e druid demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Level 25'te cap olurken elbet iyidir BIS itemlar da sonucta oyun suresince scaling oldugundan o hissi end game e kadar veremeyecek tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 barbara leg bot düştü ww pull veren, bunun gibi 'olmazsa olmaz' itemlara kitlemeleri buildleri çok yanlış bir hamle. item buildi geliştirmeli, temeli olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 (düzenlendi) Asil build defining eden itemlar unique'ler olacakti, bunlar Nightmare'den sonra dusuyor sanirim (sari font) Ama ikinci haftaki heves cok cok azdi bende de ne yalan soyleyeyim; Necro ve Druid icin inanilmaz hevesliyken direk butun heves kacti. Ben direk karakter modellerine bile isinamadim daha ki hani birak classi gecen dedigim gibi. Su skeleton modelleri de rezalet bence. D3 Necro cok kotuydu bence design olarak e bu da kopyasi. D2 classic Necro gibisi cidden yok. Bir de vermisler posh British accenti, bir garip duruyor. Mart 26, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Frostbite, 26.03.2023 15:43 tarihinde dedi ki: Barbar da şu haliyle baya kötü bence misal mother's den bossu baya seri ve sert vuruyor kaçıncada sen vuramıyorsun!? Necro da bayık gibi geldi de bilmiyorum valla bugün o ilk heyacan o hype sönünce daha objektif bakar oldum..eskiden herhangi bir diablonun acık betasını duyuracaklar iki ay öncesinden millet hazırlığını yapardi senelik izinler hazır yemek depolamalar lol.şimdi bi çıksın incelemeler gelsin falan diyoruz.yaşlandik olum biz yada paticek tortanic faciasından sonra akıllandık. O essegin ziki boyutundaki zoom in ve bu melee sınıfının mal oynanışı olduğu sürece ıhh indirimde alırım bende blizz de zittin sene indirim yapmaz emenike.. abi yaşlanmak değil de oyun şirketlerine güvenimiz kalmadı. yani tamam her şirketin kuruluş amacı para kazanmak, ama öyle bariz şekilde oyuncu yolmak için uğraşıyorlar ki tiksiniyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 (düzenlendi) lol char sadece 1dmg alıyordu, thorns ile yatıyordu gruplar. cap koymamışlar ama min 1dmg yapmışlar herhalde. 32gb ile edge açınca çöktü oyun lmao. Mart 26, 2023 Sam tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 4x8gb ram var ama yetmiyor bende oyunlarda ram sorunları yüzünden 120gb ssd aldım onu sanal bellek olarak kullandırıyorum. win10 da 24gb ayarladım. low memory sorunu çözüldü 3 aydır sorun yaşamadım. sanırım windows en çok kullanılan uygulamalar için cache olarak ayarlıyor ssd nin hafızayı. en kötü 2 seneye ssd ömrü biter ama olsun 2 seneye 120 daha alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 ya druidde gerçekten hard mode oynuyomusuz, sorcla CL ata ata rahat rahat zindan yapıorm sdafa düşmanlar ben göremeden ölüyorlar. Druidde başta bide yanlış build yapmışım, işte yıldırım atam ayı olam kurt olam hop geçişler yapam derken. Şimdi full kurt gidiyorum mesela çok daha tmeiz. Sadece spirit kasmak normal atakla zor geliyor. Tabi bunlar biraz early game dertleri olabilir. D2 dede düşününce sorcda frozen orb acılana kadar eziyet oluyordu ya da barbda ww acılana kadar. Oyunun sonralarında açılabilir bu durumlar, zaten release kadar dengelerler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 (düzenlendi) Sorcere ile 25 oldum, ana questi de bitirdim ne olur ne olmaz spoilera alayım Spoiler Inarius Rathma'yı öldürmüş, o kısmı hikayenin geri kalanını merak ettirdi ama öyle çok da acaip bir merak değil. Ice Armor'a bir talent verip IA açıkken mana regeni arttırma ve bir dungeondan gelen bir şeyi imprint edlip chain lightning her sektiğinde mana alma ile mana sorununu teorik olarak çözdüm. Teorik diyorum çünkü bunlar level cape ulaşınca oldu ve sıkıldığım için gidip denemedim. Immortal havası denmiş, ucuz kore oyunu havası denmiş hepsine katılıyorum. Zoom olayı ve genel ölçek de hoşuma gitmedi. İç tasarımlar yine çok güzel ama mesela (yine spoiler) Spoiler O Lilith'i kovalayıp Rathma'nın cesede ulaşmadan önceki kısımdaki saçma sapan "birşeyleri kırmadan yol açılmıyor" olayı ne sıkıcıydı ya. Aşırı gereksiz geldi arkadaşlarla discordda muhabbet ediyorduk o sayede atladım oraları tek olsam bayardı. Oyunun genelindeki sağa sola serpiştirilöiş o dümdüz yürürken eğilmezsen/zıplamazsan/tırmanmazsan geçemediğin yerlerin falan amacı ne? Aklıma gelen tek ihtimal botların dolanmasını engellemek oldu. Aşırı gereksiz, dümdüz yürüyorsun ağaç düşmüş eğilmeden geçemiyorsun. Ne bu şimdi interaktif harita gameplay mi? Samimi eleştiri, ben genelde diablo boss fightlarda aşşşşırı kötüyümdür. Baya baya beceremem, el göz koordinasyonum mu eksik nedir bilmiyorum. Ölürüm falan hep. Bu betada sorcerer ile hiç bir boss fightda zorlanmadım. Arada lagdan, dcden falan öldüm tabi. Bir de butcher çıktı anaaa butcher lan derken öldürdü beni. Ya sorcerer OP, ya oyun kolay, ya da ben gelişmişim. Bilemedim. Sarmadı abi beni fazla, cinematicin yarattığı heyecanın devamını getiremedi. Oyunun tamamı çıkmadan, insanların yorumları okunmadan bu haliyle 1200 lira verilmez. 1500 hele hiç verilmez, en pahalısını ihtimal dahiline bile almıyorum. Edit: Diablo serisinin genel sorunu şu abi. 4 oyundur gördüğüm ve her seferinde tekrarlanan, ısrarla düzeltilmeyen bir sorun var bu oyunlarda. Yerel yönetimler güçsüz. Tristram'a bakıyorsun, yerel yönetim namına bir şey yok ve sonuç ortada. Kralın papazı prens kaçırıyor, kral anca ay vay neyse dur ölem de boss olam. Seni kral yapanın...neyse. Lut Gholein desen zaten daha köye gelmiş manyağa dur demekten acizler, adam kendine mekan kurmuş neler neler dönüyor içerde. Caldeum'da yerel yönetim var ama gitmişler çoluk çocuğun eline bakar hale düşmüşler. Onu da kontrol eden dur diyen yapma diyen olmayınca içine şeytan girmiş al başına bela işte. Burada mesela ilk köyde insanlar perişan, papaz insanların halini görmüyor hala azarlıyor ondan sonra oradan boynuzlu iblis gelince insanlar bir umut, bir çare hemen inanıyorlar ona. Olaylar bitiyor, dışarı çıkıyorsun orada başka bir papaz mı ne biri var diyor ki buranın papazı vergisini göndermeyince kontrol edeyim diye geleyim dedim. Yahu sen anca vergiye bakarsan, hiç bu insanların yolu var mı, halleri ne, bir istekleri dilekleri var mı demezsen e onlar da tabi hemen muhalefetin safına geçer. Vergi memuru harici memur gelmiyor köye, nerede köy hizmetleri her yer pislik çamur biçare kendi haline bırakılmış insanlar. Sonra ne olduğu belirsiz maceracılara el açıyorlar, aman bizi kurtar vay bu kızın anası şu kapıdan girdi bir daha çıkmadı bir bakın bari neymiş. Kardeşim merkezi otorite bu kadar duyarsız olursa iblis de aklını çeler bu insanların. Vasat mı ne bir şehir var, şehrin kapısının 50 metre ötesinde eşkiya yol kesiyor, kapıdaki muhafız hala yok git günahını yaz ateşe at anca öyle girersin. Abicim sen önce bir şu etrafı kolaçan et bir yahu. Güç bela geliyor insanlar oraya kadar, varamadan yurtlarına yabanın hayduduna kurduna post veriyorlar yolda. Ohooo ama kime anlatıyoruz. Anca open the gates, close the gates. Salla başı al maaşı. Spoiler Bizzat melek girmiş kulesine orada duruyor, kendi öz oğlunu katlediyor. Yani biraz da dönüp kendinize bakın birader, ben buradayım ama bu insanlar allah allah neden 20-30 senede bir böyle her benim diyen iblisin peşine düşüyor diye bir özeleştiri yapın. Ayırın şu din ile devlet işlerini, inin o fildişi kulelerinizden sırça köşklerinizden. Ayıptır ya. Mart 26, 2023 Aket-Atum tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Akşam son bi defa girdim, druidle bi build daha yaptım. Full kurt gidince, lvl 18 gibi artık baya rahat temizler olmuştum, sonradan acıldı class. Ama diğer buildlerdeki animasyonlara falan aşık oldum ya. YARABBI BU NE DETAYDIR. çıkamıyorum oyundan resmen. boulder atıyorum ezilerek ölüyolar falan ona göre animasyon yapmışlar, shapeshifting müthiş detaylı, yaratıklar inanılmaz detaylı. Büyülerin hepsi belli bir mantıkla çalışıyor ve grafikleride ona göre. CLUSTERFUCK ta yok. hayatımızı mikmeye geliyor oyun yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 (düzenlendi) Direk eye candy e tav olmussun biraz. $70 lik Blizzard tarafindan yapilan Diablo oyununda olacak o kadar bir zahmet. Onemli olan gorselligin disinda seni oyunda tutabiliyor olusu, bu da 3-5 saat gameplay ile aciklanacak durum degil. Cok fazla kolaya kacma var bence sistemlerde ama tam gormeden yorum yapmak istemiyorum. Itemlar aspectlere ragmen bana heyecan vermiyod, weapon damage based scaling can sikiyor, dungeonlar ve harita buyusunu cabuk kaybediyor. ama birsekil oynatti betada cunku evet clusterfuck yok ve akici. Her skilli hissedebiliyoruz iyi kotu o acidan cok iyi katiliyorum. Ama bu sadece ilk levellarla kalmaz umarim. ayrica Neyrelle i bir kac act daha cekemeyecegim. Baydi su guclu hicbirseyden korkmayan teenage kiz - witch mother muhabbeti. Dark mark dedik Leah i direk (daha kotusu) kopyalamislar. Mart 27, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 bu sefer de lilith onun içine kaçacakmış lol. clusterfuck'ın alasını gördüm public stronghold quest'te, 12781261728 kişi üstüste efektlerden birşey anlaşılmıyor, boss'a charge not enough fury, boss ölü. fallout 76 public quest'lerde yaşadığım durumun daha da kötüsü. en iyi loot oradan geldi ama, üzücü. haziran'ı bekleyip göreceğim. gamepass'e gelmişse oynarım, gelmemişse okurum oyunun durumunu. sezon kovalamak üzerineyse pas çünkü beni solo sürükleyecek bir sınıf yok şu an. gameplay iyi ama 1200'lük derecede değil. 1200 şu anda kim yaparsa yapsın almam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 1200 değil 60 euro diyeceksiniz, hatta birkaç aya indirim bile gelmeden 40-50 euro olacak tl hokus pokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar