sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 applev0dka said: Kotu niyetli haberleri kotu niyetle foruma getirisdfsds editlemiş gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Appole orada daha önce dönen bir muhabbete gönderme yapmış, başka takımın başarısızlığını forumda dile getiren mesajların kötü niyetli olup olmadığıyla ilgili bir tartışmanın tarafıydı geçen gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Fistan said: kim kötü niyetli dedi ki Gs'nin son 23 avrupa macinda 1 Son 22 basak bjk fener ts macinda 3 galibiyeti mi ne oyle bir istatistigi var. Bunu forumda yazmaya kotu niyet denmişti ona gönderme yaptım. Editledigim mesajda da ilk once başlık yazmistim sonra haber olarak duzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Anladım - hiç girmemem gereken topa girmişim bilmeden anlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Evet lutfen simdi bilgisayari kapatip yataga git ve cenin pozisyonunda aglayarak tanridan af dile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Fenerle mi dalga geçsem cimbomla mı bilemedim. Birisi 7. Diğerinin düşme hattına girebileceği bir maç arefesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Maç öncesi kavga çıkmış taraftarlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 nazarım değmesin ama çok iyi başladık maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 ben cildiracam adamlarin ceza sahasi disinda bile faul olmayan el pozisyonu bize penalti oluyor. birebir ayni pozisyon, mesafe ayni sirti donuk kol ayni derecede acik dirsege geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Justice has been served 😍😍😍 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Sıkı tutunun düşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 düşenin dostu olmaz derler bir de, fener'i görmemişler daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 aziz yıldırım olmadan olmuyor di mi? "ben ne yaptıysam fenerbahçe için yaptım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 ikinci yariya iyi basladi fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Akhisar daha kac dk savunmayı denicek. 90i cikaramaz yer bu oyunla.. Fakat kurtarixi olarak ismaaaaeeellll giriyor sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 yazar ya ismail, procluyo boyle antin kuntin maclarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 lan fenere gol atar oynadım bunlar napıyor laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 olm demin sunu yazdim akhisarli negzel cikardi aha gol dedim direkmis lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 yine orta asahasiz mi oynuyo fener? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 KÜMEEEEEEEEEEEEEEDE KAL FENER KÜMEDE KAL FENER KÜMEDE KAAAAAAAAAAAL KÜMEDE KAL FENER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 3. denemede manu atti olm. bu nasil orta saha ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Akhizaaaaaaaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Aha 2 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 asdfdagdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 fener gol atar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar