mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 https://i.imgyukle.com/2018/06/06/JJxwo.png asdfsadfsadf bitiyorum bu fb aze hesabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Türkiş Bruce Wayne ya. Gece mağarasından Batmobile ile çıkıp yobaz villain avlasa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Çok şeyler değiştireceğine inanmıyorum ama bu adamın Beşiktaş'ın başında olmasını isterdim. Çocuk neden babasının takımını tutmalı sorusunun net cevabı işte bu adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 abi aziz yıldırım bile baştan aşağı değiştirdi türk sporunu. neye dayanarak ali koçun değiştirmeyeceğini düşünüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 abi daha çok değiştiremesin lütfen temennileri bunlar. değiştirir değiştiremez bilemem ama kattığı hava ve taraftarı bu kadar kenetleyebilmesi ile umut verdiği kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 ali koc'un secilmesinin en buyuk faydasi, bazi fener taraftarinin bastirilmis cinsel kimliklerinin serbest kalmasi oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 bLackcha0s said: Çok şeyler değiştireceğine inanmıyorum ama bu adamın Beşiktaş'ın başında olmasını isterdim. neyse karismasin sizinki su.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 mokoko said: abi daha çok değiştiremesin lütfen temennileri bunlar. değiştirir değiştiremez bilemem ama kattığı hava ve taraftarı bu kadar kenetleyebilmesi ile umut verdiği kesin 2011'den beri benim gibi bir çok adamı küstürdüler takıma, kimse tek kuruş para harcamadı, maça gitmedi kombine almadı. rvpyi çok sevdiğimden dolayı onun formasını almak dışında tek bir kuruş harcamadım takıma yıllardır mesela. ama bu sene ne olursa olsun takıma desteğim tam, benim gibi de binlerce insan kombine almak için sıraya girecek tribünler dolacak, para akışı artacak kulübe. bunu da "ben istiyorum getiricem bu topçuyu" mantığıyla yaklaşmayan; akılcı, mantıklı, işi bilenlere emanet eden bir başkan bir araya gelirse ve arkasında gümbür gümbür destek veren taraftar olursa işlerin güzel gitmemesi için hiç bir sebep kalmıyor geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 said: Yıldırım, önümüzdeki sezon için yapılacak transferleri teknik adam ve menajerlerin belirdiği isimler üzerinden yapmayacak. Teknik Direktöre sadece ‘Hangi mevkilere oyuncu istiyorsun’ sorusu sorulacak. Kulübün scout ekibinin yıllardır oluşturduğu listeden adaylar belirlenecek ve hız kaybetmeden görüşmeler başlayacak. Başkan Yıldırım, Müjdat Yetkiner, Saffet Akbaş ve Kemallettin Şentürk’ten oluşan scout ekibin başına ünlü bir ismi getirecek. Oluşturulacak bu ekibin transferde daha etkili bir duruma gelmesi sağlanacak. Ucu de kovulmus. http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce-de-nester-vuruldu-uc-is-fenerbahce-2683589-skorerhaber/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 mokoko said: https://i.imgyukle.com/2018/06/06/JJxwo.png asdfsadfsadf bitiyorum bu fb aze hesabına tekerlegi top sandim buarada ama azeri arkadas "saskin" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 ben de o şekilde kullanıyolar heralde diyip gülüyodum ztn abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Gallant said: Ucu de kovulmus. http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce-de-nester-vuruldu-uc-is-fenerbahce-2683589-skorerhaber/ iyi olmus fm'de cok kötü statları vardı adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 şaşkın olunca ben artık niyeti bozdum baba mı der insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Lan, bismillah klüpte ilk gün SlimFit reyize 2m avro tazminat kararı çıkmış sdfassdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 ahaha uefadan hosgeldin hediyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Gallant said: said: Yıldırım, önümüzdeki sezon için yapılacak transferleri teknik adam ve menajerlerin belirdiği isimler üzerinden yapmayacak. Teknik Direktöre sadece ‘Hangi mevkilere oyuncu istiyorsun’ sorusu sorulacak. Kulübün scout ekibinin yıllardır oluşturduğu listeden adaylar belirlenecek ve hız kaybetmeden görüşmeler başlayacak. Başkan Yıldırım, Müjdat Yetkiner, Saffet Akbaş ve Kemallettin Şentürk’ten oluşan scout ekibin başına ünlü bir ismi getirecek. Oluşturulacak bu ekibin transferde daha etkili bir duruma gelmesi sağlanacak. Ucu de kovulmus. http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce-de-nester-vuruldu-uc-is-fenerbahce-2683589-skorerhaber/ Şükürler olsun kulüp sülüklerden temizleniyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Mujdat eski topcu olan mujdat mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Esh said: Mujdat eski topcu olan mujdat mi la Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Ya şunları şutladı ya bu sene şampiyon olmasa da olur sıkıntı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 mujdattan ne gibi bi zarar gelebilir ki abi? mujdat lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Ne gibi bir fayda gelebilir daha dogru bir soru sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 kimseden bi fayda gelmeyecek zaten. en azından zarar gelmesin derdmiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Esh said: kimseden bi fayda gelmeyecek zaten. o iş öyle değil . fm'de bile değil. maaş alıyorlar adamlar klüpten. faydaları olmak zorunda. Esh said: en azından zarar gelmesin derdmiz sen hiç dert etme,bırak fenerliler düşünsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 boga mi oluyo simdi logomuz>? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Gallant said: said: Yıldırım, önümüzdeki sezon için yapılacak transferleri teknik adam ve menajerlerin belirdiği isimler üzerinden yapmayacak. Teknik Direktöre sadece ‘Hangi mevkilere oyuncu istiyorsun’ sorusu sorulacak. Kulübün scout ekibinin yıllardır oluşturduğu listeden adaylar belirlenecek ve hız kaybetmeden görüşmeler başlayacak. Başkan Yıldırım, Müjdat Yetkiner, Saffet Akbaş ve Kemallettin Şentürk’ten oluşan scout ekibin başına ünlü bir ismi getirecek. Oluşturulacak bu ekibin transferde daha etkili bir duruma gelmesi sağlanacak. Ucu de kovulmus. http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce-de-nester-vuruldu-uc-is-fenerbahce-2683589-skorerhaber/ Kongrede iki sıra önümde oturuyordu bu Aksaray dolmuşçusu gibi bütün gün kulüpte tavla atıp kahve içen, ara sıra internetten oyuncu araştıran scout eden tipler. Müjdat "yarısı bizden yarısı Koç'çu" diye bir cümle kurdu tiksinen bir suratla. Tamam eski çalışanları işlerinden bağımsız olarak sadece Aziz'i destekliyorlardı diye kovacak değil ama işini düzgün yapmayan, kulübü sömüren, Ali Koç'tan seçim zamanı hiçbir baskı olmadan sırf Aziz aşkıyla nefret eden iltihapları da devam ettirmeyecek haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar