Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Owwww... Beşiktaşlı olmana rağmen üzüldüm sana :) Aşure Dünya'nın en gereksiz en amaçsız en saçma yemeği. Random bir şeyler dolduruyorsun ve adı aşure oluyor. Sorsan bir tatlı ama tatlı olmasına rağmen içinde fasulye var.. FASULYE LAN! Fasulyeli tatlı mı olur? Ayrıca tadı da berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 aşure günü ne lan, şirketin mezhebi var herhalde. hakikaten fakir gıdası ya aşure. bütün tatlaır karıştırıp haşlayıp nasıl keyif alabilirler. hele o tanelerin arasındaki çamursu jel... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Ya fakirlerin de bir gururu var. Aşure kendine saygısı olmayan adamın yiyeceği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Akşama maç var iş yerinde de olsa tinerimi alayım Bu arada Tinercide olsak kurumsallıkdan ödün vermeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 ekonomik durumlar kötü aga eskiden bahçede mangal sucuk partisi yapılıyordu bu sene fakir işi aşureye döndü, 50 liralık alışverişe 50 kişilik aşure çıkıyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Ya tiner bir seçim. Tiner kullanarak hızlı ve etkili kafa yapmak isteyebilirsin. Saygı duyarım. Ama aşure... Yoyoyoyo!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 vivavale said: Akşama maç var iş yerinde de olsa tinerimi alayım Bu arada Tinercide olsak kurumsallıkdan ödün vermeyiz. fakat IE? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Bizim şirkette zorunlu mesela hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Yani kurumsal uygulamaların çoğu hala IE ile maalesef ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 akşamki maça eski açık üst bileti çıkar mı arkadaşlar 1 tane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 abi hem beşiktaşlısınız hem de aşure sevmiyorsunuz yazık lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 asurenin icindeki hersey ithal, adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 aşure sevilmez mi be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 ben de aceace mantikli seyler yaziyor diyordum asureye dis atmis ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 dil atmak ne ya, dil uzatmak olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 sardalya said: ben de aceace mantikli seyler yaziyor diyordum asureye dis atmis ama.. Aşure seven kendini sevmez. (Çin atasözü) Aşure bütün kötülüklerin anasıdır. (Anonim) Aşure arkadaşları düşman eder. (Kerim Gökay) Ey Aşure, eğer senin adın yoksa sana ‘iblis’ adını verelim. (W. Shakespeare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Aşure sevmeyen gaydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 dis atmis dis dis disrespect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Kendini degil ismini sevmiyorum. Ismi cok tirt bence. 55 yasinda teyze ismi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Lan aşure nasıl sevilmez ama maç mı aşure mi kıyas götürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Aşure ne ya ! Şu olaya hiç anlam veremedim. Eskiden kıtlıkta ne varsa koyup yemek yapmışlar ama bu bir tatlı. Ayrıca şu an suyunu çıkartıp içine 41+ çeşit atıp iyice amacından taştığı gibi tadını da çeşitlendirip acayip bir şey oluyor. Birde kadınlar arası yarış olduğundan aşurelik alışverişi diye yeni bir alışveriş çıktı. Birde günü sabit olduğundan boş zamanı beklemiyor bu adet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 En ucuz sikko tatli abi. Baklavanin kilosu 120 lira amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Yavvvvvv... TATLI DEĞİL!!! Random içerikli yemek! @stingray Galatasaray başlığını kasıtlı olarak sabote ettiğin çok oldu. Ama aşure isimli karakter yoksunu yemek ile Beşiktaş başlığını sabote etmeni beklemiyordum :) Hadi Sarpsborg maçını konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Esh said: En ucuz sikko tatli abi. Baklavanin kilosu 120 lira amk Baklavanın kilosuyla çok baklava yiyenin kilosunu dengelemişler abi ne var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 1 kg baklava mi daha agir 1 kg asure mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar