Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 futbolcu ile at takas etmeye çalışırken yine aynasızlar enselesinde görün belanızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Futbolcuyla at takas etmek suç mu bilmiyorum da yönetimi en çok eleştiren adama gelip desteklemeye devam edin demek suç olmalı asdfsadf banlayın ya bariz provokasyon yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 ben ortaya dedim niye üstüne alındın, demek yönetim yalayıcısısın sorry plx ağla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 konuşuyor paranın değerini bilen, müthiş başkanınız. 5-6 futbolcu ayrılacak, onların yerine birebir transfer yapılmayacak diyor beyefendi. Yani yapılacak ama 5-6 değil, maks 3 transfer olacakmış. Stoper var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 off yine çok boş yapıyor. katlanamıyorum. llajic gidiyor galiba, büyük fırsattı bu çocuk takım için quaresmacıkları maç başı 40 orta çeksin diye harcıyorlar çocuğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 20 25 maç diyor kaç maç oynadı şimdiye kadar bu edit: kendini övme kısmı da oldu tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 dark sana beyinsiz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 ljajic iyi oyuncu ama senol hic kullanamiyor. senol defansif ortasahalari dolduran bir teknik adama donusmeseydi, arkasinda topu ljajic'e servis edebilecek oyuncularimizdan verim alabilseydi farkli bir ljajic gorurduk. oyunu saga yiktigi yetmezmis gibi gecen sezondan beri ugrasti ortasahayi bitirmeye. sonunda bitirdi. kasimpasa macinda ataga cikamayan bir besiktas vardi. gobekten efektif oynayabilen takimi gec, bir mac saginda atraksiyona girebilecegi gokhan tore'ye denk geldi, orada bile farki ortaya cikti. bu ligde rahatlikla tabela yapabilecek oyuncu. bizde her pozisyonda 3v1 kaldigindan gunah kecisi olup obur ofansif ortasahalarimizla tozlu raflarda yerini alacak sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 elinde llajic ve oğuzhan birlikte var, ona göre takım çıkartman gerekirken bu adam ikisini de kesip 9 ön libero ile maça çıkıyor ve 4 yiyor. sonra HOCANIN GÜNAHI YOK. HOCA NE YAPSIN Ve bu adamla sezon sonuna kadar devam ediyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Ljajic'i gönderirlerse hakkaten bi s.ktrsinler artık şu kulüpten. Dark tan beter mualefet olurum fikret e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Q7 kesik yedigi mac Ljajicin sutlari dusmana guven veriyordu, bu adamin baska turlu yetenegi varsa da hoca oynatamiyorsa yazik gittigi takimda goruruz yedek mi kaliyor skor mu yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Ben demiyorum. Rakamlar söylüyor. Rakamlar yalan söylemez.Beni sıkmadı taaam mı? Benim hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 dakika basi olani lazim o istatistigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Aceace said: Ben demiyorum. Rakamlar söylüyor. Rakamlar yalan söylemez.Beni sıkmadı taaam mı? Benim hoşuma gidiyor. Şu kadroya katılıyorum. Ancak bu bile ligin hali ya da büyüklerin çöküşü hakkında net bir gösterge. Q7 tamamen istatistik nedeniyle burada zaten de koskoca büyüklerden tek kendine yer bulan adam Ozan. Gerçi OPTA verilerinde penaltıya sebep verme bir kriterse onun da girememesi lazımdı jasdfsjdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 DarKRideR said: ben ortaya dedim niye üstüne alındın, demek yönetim yalayıcısısın sorry plx ağla :( olm forumda yok ki öyle bi profil, ben izlemedim bu arada ne dedi başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Ozan hypetan girmis ya, wonderkid olsa bile 3 maca cikmis adam oyle bir dunya yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 opta'ya has hype diye bir veri mevcutsa haklisin sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 17 maçın 13'ünde oynamış adam, daha ne yapsın? Quaresma da 14 maç oynamış mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 sardalya said: Ozan hypetan girmis ya, wonderkid olsa bile 3 maca cikmis adam oyle bir dunya yok Sistem istatistiklere göre otomatik çekiyor abi oyuncuyu OPTA'da. Genç Semih +10 bonus gibi bir clause girmiyordur sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Ozan için ekstra ödüllendirme olmuş olabilir istatistik harici, çok daha iyi istatistiklere sahip stoperler var ki biri Sadık mesela. Orada olmasının sıkıntısı yok ama OPTA yaptı diye direkt istatistiki değildir sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 aktiftablet said: DarKRideR said: ben ortaya dedim niye üstüne alındın, demek yönetim yalayıcısısın sorry plx ağla :( olm forumda yok ki öyle bi profil, ben izlemedim bu arada ne dedi başka? bu para parayı ben kazandırdım, istediğim gibi harcarım size ne lan dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Rewendor said: 17 maçın 13'ünde oynamış adam, daha ne yapsın? Quaresma da 14 maç oynamış mesela. Beşiktaş'ın bu halde olma sebebi işte o 14 maç... şaka bir yana önemli olan asist sayısı değil, asist şekli ve bunun dışında oyuna katkısı. o listedeki messi ve hazard'ı sadece asist üstünden konuşamazsınız ama şaklabanı ancak asist üstnden konuşmak mümkün. onların yarısı da öylesine kullandığı kornerlerden yaptı diye sayılan asistler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Fikonun bahsettiği oyuncular Love,Gökhan T.,Quaresma , Lens ve Babel, Ljaic deniyor - gidipte böyle bir çılgınlık yapmazlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 ljajic mi? yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar