Komodo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 khalad said: Şu quaresma yı bir daha bu takımda görmeyiz umarım. Başkada sözüm yok hafta sonu 11, çünkü bu duruma isyan eden tek oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 bize beraberlik bile yetiyormuş biz neden 3 farklı kazanmazsak elenicez gibi oynadık? o kontranın başka açıklaması yok ki beraberliğe oynayan takım öyle atak mı yer vay arkadaş rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Töre'nin durumunu gördük. Sakatlıgı bitmiş ama adam oynayacak duruma gelememiş, Lens de muhtemelen aynı şekilde. Babel sakat mı, o da mı bu durumda belli degil. Vida, Dorukhan ve Ljajic hariç güçsüzlükten kırılıyolar. Hiçbir ikili mücadele, hçbir hava topu kazanamazsan, rakip ezer seni normal olarak. Bu takımın güçsüzlügünün, sakatların iyileşememesi, güçlenememesi, onu geçtim oynayanların bie bu durumda olması çok enteresan. Devre arasında adam gibi kamp görmesi lazım takımın, yenikondistyoner mi getirirler naparlar bilmiyorum. Ayrıca yönetim istifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Harbi üzüldüm lan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 tunch said: biz neden 3 farklı kazanmazsak elenicez gibi oynadık? o kontranın başka açıklaması yok ki takımın oynadığı bir oyun veya sistem yok ki, sahadakiler o an ne karar verirse onu uyguluyor takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 DarKRideR said: khalad said: Şu quaresma yı bir daha bu takımda görmeyiz umarım. Başkada sözüm yok hafta sonu 11, çünkü bu duruma isyan eden tek oyuncu 11 çünkü başka kanat adamı yok oynayabilecek. (malesef) Hatta saga quaresmayı yazıyosun, sola kimseyi yazamıyosun bile, mecbur Pektemek oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 AHAHAHA 2 yillik koca çınar ne hale geldi yahu. yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Avrupa Fatihidhhdhfbdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 İyi oldu amk ligden falan da atsalar takımı da kapatsınlar kriz geçiriyorum Bu kadar mı aptal olunur ya Gol atma tamam ama gol de yemeyin bu nedir ya bu kadar kötü olmayın lan şu halimize bak şu halimize bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 DarKRideR said: takımın oynadığı bir oyun veya sistem yok ki, sahadakiler o an ne karar verirse onu uyguluyor takım halı saha takımı gibi idik resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 aktiftablet said: Töre'nin durumunu gördük. Sakatlıgı bitmiş ama adam oynayacak duruma gelememiş, Lens de muhtemelen aynı şekilde. Babel sakat mı, o da mı bu durumda belli degil. Vida, Dorukhan ve Ljajic hariç güçsüzlükten kırılıyolar. Hiçbir ikili mücadele, hçbir hava topu kazanamazsan, rakip ezer seni normal olarak. Bu takımın güçsüzlügünün, sakatların iyileşememesi, güçlenememesi, onu geçtim oynayanların bie bu durumda olması çok enteresan. Devre arasında adam gibi kamp görmesi lazım takımın, yenikondistyoner mi getirirler naparlar bilmiyorum. Ayrıca yönetim istifa. Törenin halini gördük q7 oynasin diceksin diye korktum.. adfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 3. Olan nereye gidiyordu ya intertoto vardı bir ara kalktı mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Şuraya gelip başkasının şeysiyle uefaya güç bela kalan takımın taraftarı yazmasın lütfen hadi kendi işine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Bi saniye ben maçı izlemediydim nası olsa beşiktaş koyar geçer diye.. Yenilmişsiniz lan asdfasdhfuyıasdfaysdfag Zaaalmö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Bu larini de çok mu aradınız abi? Burda bile wot yazanlar vardı adam için ahsjsj müthiş futbol forumu ya. Adam saf berbat topçu lan. Altyapıdan random adam koy daha iyi. Sağlam yemiş fiko larinden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Larin i zorla oynatan Kaka imiş mls te. Ya da adam kenarda kala kala paslandı herhalde. Çok büyük balon olduk bu sene. Önümüz de sade 19 maç var hiç bir yerde yokuz normal şartlar altında takım lige odaklanır denir ama bi halt olmaz bunlardan. Haftasonu yenilerek devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 +1 Son dklarda net 2 pozisyon kaçırdı sığır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Ben turu rahat atlarsınız diye maca bakmamıstım bile. puuh yazıklar olsun. Macları kaybetmeniz komikti falan da UEFA puanı lazımdı. 3 takımla UEFA'da en azından biraz puan toplardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 khalad said: Şuraya gelip başkasının şeysiyle uefaya güç bela kalan takımın taraftarı yazmasın lütfen hadi kendi işine bak. Selpak yollayın seri arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 madcow said: Ben turu rahat atlarsınız diye maca bakmamıstım bile. puuh yazıklar olsun. Macları kaybetmeniz komikti falan da UEFA puanı lazımdı. 3 takımla UEFA'da en azından biraz puan toplardık. Hayırlı olur takımdaki 2 saklaban da gider dicem ama oyle bir durum ya yok.. taraftar kor olmus durumda tum sucu yönetime atmis senol ve q7 askina takimi satmis. Gram uzuntu veya sinir yok içimde. Bu gunlerin gelecegini biliyorduk uyardik. Artik puan isi sizlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 yok mu bi cüneyt çakır var'dan q7'nin kırmızıyı iptal edecek, hay allah... ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 pattisliborek said: khalad said: Şuraya gelip başkasının şeysiyle uefaya güç bela kalan takımın taraftarı yazmasın lütfen hadi kendi işine bak. Selpak yollayın seri arkadaşa. gönder gelsin göz yaşlarım sellll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 khalad said: Larin i zorla oynatan Kaka imiş mls te. Ya da adam kenarda kala kala paslandı herhalde. Çok büyük balon olduk bu sene. Önümüz de sade 19 maç var hiç bir yerde yokuz normal şartlar altında takım lige odaklanır denir ama bi halt olmaz bunlardan. Haftasonu yenilerek devam ederiz. Zorla oynatan değil, Larin MLS'teyken ligin en iyi 5 topçusundan biriydi. EPL'ye transfer olmak üzereydi hatta ama sonra kokain olayları, tutuklanması vs. oldu. Mental olarak dağılmaya feci derecede açık olduğu ortaya çıkınca da özellikle bu olayla birlikte kulüpler vazgeçti. Zaten tutuklanma olayından sonra performansı da bayağı düştü, öncesindeki gibi dominant adam olamadı. Larin geldiğinde burada wot döşeyen bendim, BJK öncesi 2 sene izledim. Gönüllü scout olarak çalıştığım dönemde Süper Lig'de 7 kulübe verdiğimiz ama hiç iplenmeyen MLS derlemesinde onun ismi de vardı. Yetenek bazında çok yanlış eleştiriliyor. Çok yanlış oynatılması bir yana zaten mental olarak arkasında durulmadığı için çocuğun kendine güveni sıfır. Larin BJK formasında ilk 8 maçında 8 gol atmış bir adam, sonra bu hale getirildi. Arkasında durulursa halen iş yapar. Ben geldiğinde de demiştim zaten en kısa sürede iş yapar hale getirtip, satıp kar etmelik transfer diye. Halen o kafadayım. Larin sana 2 şampiyonluk getirebilecek kapasitede adam ama her gece kaşar ekmekle beslemezsen gg yani gördüğümüz üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesela takımın başına hoca getirildiğinde tahminen ilk göreceğimiz işlerden biri Larin - Güven ikilisini aynı anda sahaya sürmek olur. Larin özellikle setlerde aşırı başarılı ki Güven'in şuan yapamadığı şey. Oğuzhan, Llajic, Larin, Güven, Babel birlikte oynadığı bir takımın hücumda gol atamayacağı takım olmaz bana kalırsa. Ama işte bu saydığım listedeki beş adamdan üçü küskün. Önce kurtarmak gerek onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar