Darksun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 heh yine derede boğulmuşuz, tebriks takım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Güven çok garip bir çocuk ya, son dokunuşları Del Piero, Van Persie falan gibi üst düzey, klas. Total bir gelişim gösterirse BJK'yi geç Türk futbolunun elindeki en önemli 2-3 silahtan biri olur. Da işte onun için bu kulüpten kurtulup, Avrupa'ya dönmesi ya da Başakşehir'e falan gitmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Bir de ayrı yazmak istedim. Dorukhan, Gökhan Gönül'den beri ikinci ligden geldiği gibi ligin üst sınıf takımlarında bu kadar kısa sürede adaptasyon sağlayıp, üst düzey oynayan ilk adam ya tartışmasız. Beklentilerin çok üstünde iş yapıyor ve cidden neredeyse hatasız yapıyor bu işi. Taraftar baskısı olmasa bu köylü yine oynatmayacaktı bu çocukları, o yüzden bir kez daha istifa et ........ devamını yapmamam için uyarıldım sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 karius 1 puani almis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Devre arasında hiç olmadığı kadar transfere ihtiyacı var bu takımın. 4 adam alınması lazım ki üst sıralara oynayabilelim. Defans-"SAĞ BEK"-Kanat ve Forvet. Sene sonunda da bu takımda 2 senedir vadesi dolmuş olan yetersizlerin gönderilip geçen seneki galatasaray gibi bir dönüşüm geçirmemiz lazım. Gerisi zaten malum oyun şeklinin değişmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Celtics said: Alanyanın net penaltısı verilmedi. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Dün göz ucuyla baktım maça, mekanda insanlar ha hu yapınca falan pozisyon oluyor mu diye o yüzden yorum yapabilecek durumda değilim ama yine de şenol güneş İSTİFA. - güvenin bitirişi güzel keşke ofsayt olmasaymış - 1 puanı karius kurtarmış - love futbolcu deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 khalad said: Devre arasında hiç olmadığı kadar transfere ihtiyacı var bu takımın. 4 adam alınması lazım ki üst sıralara oynayabilelim. Defans-"SAĞ BEK"-Kanat ve Forvet. Sene sonunda da bu takımda 2 senedir vadesi dolmuş olan yetersizlerin gönderilip geçen seneki galatasaray gibi bir dönüşüm geçirmemiz lazım. Gerisi zaten malum oyun şeklinin değişmesi lazım. Lens, Töre ve Babel varken sol açık pektemek oynuyosa, başka sorunlar var. Normalde bu kanat rotasyonunda adamların kıçını yırtmaları lazım formayı kapabilmek için. Şu 3 adamdan biri formda olsa maç farklı olabilirdi. tldr: yönetim istifa. edik begenmediğimiz şaklaban (ben de dahilim begenmeyenlere) oynuyor işte, bu hafta kurtaramadı, ama haftaya yine tek umut o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Töre var mı hala ya? Ben onu gitti falan sanıyordum. Baya da iyi adamdı o bi aralar, sonra niye böyle oldu ona bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 sakatlık abi oda saçma sapan ameliyatlar oldu veli gibi o sıra kasapları kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 3 hafta önce ilk 11 başladı. Çok da iyi başladı maça 20. dakikada bileğine darbe alıp çıktı. Hala ortada yok. 3 hafta yatıracak darbe de degildi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 aktiftablet said: edik begenmediğimiz şaklaban (ben de dahilim begenmeyenlere) oynuyor işte, bu hafta kurtaramadı, ama haftaya yine tek umut o. http://www.youtube.com/watch?v=QjF9SGwdNow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Döndür hacı, başka galibiyet umudumuz yok. Öteki ergenler gibi trip yapmıyo en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 https://www.hitc.com/en-gb/2018/12/11/do-report-fulham-goalkeeper-fabri-agrees-deal-with-trabzonspor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 aktiftablet said: Öteki ergenler gibi trip yapmıyo en azından. Aynen 88 dakika hiçbir sik yapmayıp, 89'da oyundan çıkınca su şişesinden krampon fırlatmaya kadar olan bütün etkinlikleri Oğuzhan kahpesi yapıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 geçen seneden sonra Malmö maçından galibiyet alırmıyız lan acaba dedirtenlerin evlerine ateşler düşsün haaamsilerine buğulama yaptıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Bu BJK'den 3 puan alamayan her takım başını öne eğip, biz niye bu kadar rezil kepazeleriz diye düşünmeli ve ona göre yeniden yapılanma planlamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 vur dedik öldürme şimdi en azından düşme hattındaki takımlar gibi değiliz. takımda halen daha iyi oyun sergilemeye çalışanlar var,hatta bu kötü durum sayesinde kazanabileceğimiz 2 genç oyuncumuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 düşme hattındaki 6 takımdan 3 galibiyet çıkarabildik. Haklısın çöp değiliz, bir tık daha üstteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 3 veya 4 transfer ile sence nasıl olur bu takım ? Ayrıca saçma sapan sakatlıklar da bu duruma etki etti. Necip ile oynuyoruz defansta ya tabi çöpten 1 tık uzakta olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Bu takımın tek transfere ihtiyacı var o da teknik direktör. Kadro bu lig standartlarında şampiyon olmak fazlasıyla yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 sana 2 senedir soruyorum tekrar sorayım kim gelsin ? Samet Aybaba dışında bu işi kotaracak adam göremiyorum ben gerçi o da kaldırabilir mi acaba soru işareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 necip'in stoper performansı ise normal şartlarda beyni olduğunu bildiğim bir teknik direktör için bayağı başarılı hamle olarak yorumlanmalı ama bizim başımızdaki peluşun bunu isteyerek, bilinçli olarak değilde zorunluluktan yapmasından dolayı o hamle bile ters tepiyor. necip şuan stoper bölgesinde bilinçli bir şekilde oynatılıyor, geçici işte takıl kafana göre oynatıldığı için her maç iyi ama her maç saatli bomba. eğer sezon başında stopersin sen artık diyip bunu oraya monte etsen ve kesicilik görevini ona yüklesen mesela defansta lig standartlarında gayet üst seviye bir iş yaparsın ki buna da hazır zırlayacak tipler var "AYNI SEVİYE DEĞİL HÜÜÜ" diye ama guardiola delph'e bunu yaptı mesela. kyle walker'dna stoper yaptı ya adam daha ne. necip'te tam modern stoper olma havası var. bunu denizli zamanında denemişti ama çok toy diye olmamıştı. Bilic denedi, çok laf ettik ama görmüştü bunu da. Hava toplarındaki başarısızlığı bizi patlattı. Aslında Franco ile eşleştirmesi patlattı özellikle Brugge maçlarında çünkü yerden aşırı başarılı olmasına rağmen Brugge iyi tartıp, iki stoperinde havadan yetersiz olduğunu fark edince 3 havadan uzun top ile felç edip maçı almıştı jasdhfdsa Vida - Necip mesela çok iyi oldular. Pepe satılacaksa 1-2 bakmadan satılsın devre arası ikinci devre iyi bir teknik direktörün elinde Necip-Vida ligde fark yaratır. Ha mesela yine futboldan anlayan ve alternatif üretebilen bir teknik direktör olsa takımda Necip'in bu özelliklerini tartıp üçlü savunmaya da geçebilir. Pepe - Vida - Necip ile hazır bek rotasyonu bu kadar darken dengeli bir takım kurup iş görür de işe bu karaktersiz hayatı boyunca 4'lü savunma dışında bir şey oynatmadığı gibi 4-2-3-1 dışında da bir bok bilmiyor. O yüzden zor bunlar. Çıkarcı yönetim kulübü daha boşaltamamıştır, peluşları daha takımda kalır bu sezon bitene kadar. O yüzden bu sezon bala göte 3. bitirsin takım ligi valla mucize, yatıp kalkıp ilahlara falan dua etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 khalad said: sana 2 senedir soruyorum tekrar sorayım kim gelsin ? Samet Aybaba dışında bu işi kotaracak adam göremiyorum ben gerçi o da kaldırabilir mi acaba soru işareti. İsim vermiyorum artık, alternatif yaratmak istesen 1000 tane adam sayarsın. Basit bir mottom var. Herhangi bir rakam > SIFIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar