Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 bira bakkalda 9tl oldu lel mekanda 20 çekseler 9 bira parasına forma alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=SjxghLRXmsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Migrosta 7.25ti en son 9a mi cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 said: Yunan basınındaki haberlere göre, Fikret Orman'ın Olympiakos Başkanı Marinakis ile olan ilişkilerini kullanarak İranlı santrfor Kerim Ansarifard transferinde büyük yol kat etti. https://forum.paticik.com/read.php?29,6851349,page=13#msg-6881904 ve bir üstteki post ayrıca; https://forum.paticik.com/read.php?29,7312850,page=56#msg-7636337 https://forum.paticik.com/read.php?29,8413305,8533019,page=15#msg-8543272 Gelir mi bilmem de yıllar önce kulübe gelebilirdi. 28 yaşına geldi. Orta sahada da oynayabiliyor artık, çift forvette FM dili ile Advanced oynayabilir. Güzel iş olur uygun olursa da işte keşke 5 yıl sonra değilde o zaman alınsaydı. İstanbul'a kadar getirtilip, üniversite kaydı bile yaptırılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 bugün ötv’sine %63 zam yaptılar 9tl oldu bu arada forma alıp umut nayir mi yazdırıyoruz yoksa serdar gürler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 musa çağıran ÇAĞIRAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 musa yine aralarında en iyisi, aminu da iyi olurdu tek orjin sol kanat babel takımda onu yedeklerdi pektemek gitmiyorsa nayir, quaresma gitmiyorsa serdar anlamsız transferler gibi görünüyor maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Stringray said: bugün ötv’sine %63 zam yaptılar 9tl oldu bu arada forma alıp umut nayir mi yazdırıyoruz yoksa serdar gürler mi? Guti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Abi formaların üçü de çok güzel. <3 İnanamıyorum bu kadaar güzel forma çıkartabildiklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 kırmızı galp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ben siyahı beğendim anca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Guti nedir niye gelir yardimci tdyi neden kendi degerlerin icinden birini getirmezsin pek anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Aynı renkten farklı tonlarla çubuklu forma yapmak çok iyi oluyor. Beşiktaş'ın siyah forması son yılların en iyisi. Bizim şu forma gibi, hastasıydım, bir daha yapsalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Genelde her sene 1 forma alıyorum, bu seneki siyah olacak belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ben de siyah almaya karar verdim, sezon açılışında alır guti yazdırırım tahminen. 2 tane Guti'm var gerçi sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 guti kampa katıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Yarın katılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 9 mio euro veriyorlar yine gitmiyor şaklaban olacak şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Bence beyaz daha iyi gibi. Çocukluğumun forması direk. Bi daha hiç gelmeyebilir öyle bi forma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 doğru düzgün siyah da 5 yılda bir çıkıyor ancak. zor durum ikisini de alacağım sanırım sfsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 vivavale said: 9 mio euro veriyorlar yine gitmiyor şaklaban olacak şey değil çünkü kimse o paraları vermiyor. sürekli menajeri ile pompalattırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 aktiftablet said: Bence beyaz daha iyi gibi. Çocukluğumun forması direk. Bi daha hiç gelmeyebilir öyle bi forma. Ucunden de alalim abi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 formalari koysaniz da biz de begensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 bi daha hiç gelmesin abi zaten o beyaz forma, o kadar kötü yakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 çubuklu siyah baya güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar