Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 https://www.polygon.com/2019/7/10/20689135/fallout-76-role-play-beggar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 (düzenlendi) @Sam bdo taktiği ile yavaş yavaş p2w getirmeye başlamışlar gg Temmuz 18, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 (düzenlendi) "Fallout 76 fans" diye bir tanım mı var. Fallout fans dese anlayacağım. Fallout 76'nın kendi başına fanı olacaksan kızmaya da hazır ol Hala oyunu oynamayı sürdüren 3 kişinin isyanını çok da sallamazlar heralde. Temmuz 18, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 4dk saçmalığı dinleyip kapattım. repair malzemesi hiçbir zaman sorun değildi oyunda, kim para verir repair kite. p2w deyince ben de atom store silah satıyor filan sandım lol. skine p2w diyen youtuber varsa hesabını silsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 gelsin ya p2win sorun degil. howard abimiz en azından her oyunda üstüne koyarak gidiyor. adamlar gerekmediği halde oyunu patchliyor. inanılmaz dolu release olmuştu ama daha 1 yıl olmadan bir sürü content geldi. BR modu falan eklediler inanılmaz hamleler yani. Sözün özü paralarımız iyi emeller ile harcanıyor. helal'i hoş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 The Fallout 76 players who started an art gallery in the wasteland https://www.rockpapershotgun.com/2019/08/30/the-fallout-76-players-who-started-an-art-gallery-in-the-wasteland/ Güzel olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 bu ne olm, wasteland mi hipsterland mi belli degis dsfs, fortnite tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 https://www.pcgamer.com/fallout-76-update-latest-patch-notes/ Refrigerators: After building a Refrigerator in C.A.M.P., players can assign food and drink items to it from the Stash to slow their spoilage rate by 50%. Refrigerators can be unlocked in the Atomic Shop. Mikemmmmmmmell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 wasteland'de buzdolabı silahtan kıymetli abi, doğru demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 premium uyelik gelmis 10$ private serverlarda burda: a premium membership that offers something players have been asking for since before launch: private worlds for you and select friends. https://fallout.bethesda.net/en/article/3r1YDnDtyO1CtNFbJX6RBJ/fallout-76-fallout-1st-announce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 https://web.archive.org/web/20191024101229/http://falloutfirst.com/ Olucem lan gulmekten. Asafafgsbd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Hahaahahahahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 tüh ranger armor iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Sam yav. Su (bence) rezillik konusundaki tek yorumun bu mu? Ranger armorun gg olmasi mi? Ne biliyim en azindan cok basic ve releasede olmasi gereken özellikler için 13 euro istenmesi sacma degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 fallout 4'e kadar neyse sonuçta aaa action fps rpg oynuyoruz biz de işte ama 76'yı bile savunarak Sam'in Bethesda konusunda nasıl bir dipsiz kuyu olduğunu gördük. büyük ihtimalle tek yorumu budur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 isin uzucu yani dunyada bu rezillige para verecek aptallarin olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 2 saat önce, Aceace dedi ki: Sam yav. Su (bence) rezillik konusundaki tek yorumun bu mu? Ranger armorun gg olmasi mi? Ne biliyim en azindan cok basic ve releasede olmasi gereken özellikler için 13 euro istenmesi sacma degil mi? private world sallamadığım bir feature artan inv space ile fazla sıkıntım yoktu en son oynadığımda. gene evimde fast travel sıkıntım yoktu, ekstra ev olsa da olur olmasa da olur. achilerden gelen atomlarla istediğim skini almıştım, seçici olduğum için gene atom sıkıntım olmadı. emote kullanmıyorum ve istediğim ikonu en başta almıştım zaten. ihtiyacım yok onlara da. yani evet ranger armor dışında hiçbir şey "ya keşke bende olsaydı" dedirtmedi bana o listedeki. release'de olması gereken şeyler vardı, sonradan çoğu bedavaya eklendi. bunlar benim için elzem değil. bunları isteyenlerin verdiği para ile bedava olacak dialoglu npc dlc'si finanse ediliyorsa o zaman benim için hava hoş. o paralı olsaydı o zaman çemkirirdim. 2 saat önce, Black-ice dedi ki: fallout 4'e kadar neyse sonuçta aaa action fps rpg oynuyoruz biz de işte ama 76'yı bile savunarak Sam'in Bethesda konusunda nasıl bir dipsiz kuyu olduğunu gördük. büyük ihtimalle tek yorumu budur evet. yani şu forumun tümünü toplasan benim kadar oynamamıştır oyunu, oyunu oynamayan, neye ihtiyacı olduğunu bilmeyen adamın "o olsun bu olsun" yorumunu iki ekmek arasına koysan bir nothingburger eder. o da karın doyurmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Buraya bisey yazmaya bile gerek yok, bethesda sıcıp sıvayalı ve mantıklı konusma kısmını coktan gecti artık. Lanetliyorum. Sam in yukarda yazdıklarına bakarsak aylık ucret odeyip ( ki korkunc bisey ) aldıklarınız arasındaki tek iyi sey ranger armor.. oda fallout:new vegas ın armorı, kendi yaptıkları bi oyundan bile degil. İzindeyiz Chris Avellone reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 (düzenlendi) Aynen mayonez gargarası gibi oyun... daha güzeli bu paralı premium fallout deneyimi bile düzgün çıkaramamış adamlar. "sonsuz box" scrap yutuyomuş. private server olayı da arkadaş listenizdeki herkes içinmiş, invite etmediğin adam pat diye girebiliyormuş ahah. ilkini fixleriz illa demişler, ikinciye de "oyuncularla iletişimsizlik olmuş onu da yaparız istedikleri gibi" gibisinden kıvırmışlar. https://www.eurogamer.net/articles/2019-10-26-as-the-fallout-1st-disaster-hits-the-mainstream-fallout-76-players-head-in-game-to-protest Ekim 26, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Bu oyunu para verip alan oldu mu forumdan ya, sam bile almamistir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 ilk çıktığında aldım key sitesinden indirimli de şimdi outer worlds oynuyorum, "BETHESDA=IŞİD" kadrosuyla uğraşamıcam lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 On 18.07.2019 at 17:44, pattisliborek dedi ki: gelsin ya p2win sorun degil. howard abimiz en azından her oyunda üstüne koyarak gidiyor. adamlar gerekmediği halde oyunu patchliyor. inanılmaz dolu release olmuştu ama daha 1 yıl olmadan bir sürü content geldi. BR modu falan eklediler inanılmaz hamleler yani. Sözün özü paralarımız iyi emeller ile harcanıyor. helal'i hoş olsun... trolluyorsun dimi? nolur trolluyorum de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2020 Fallout 76’s Steam version April 7 https://youtu.be/BO7ZEvizL2Y .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar