Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 işte keşke çıkışta private sunucular gelseydi dördüncü dediği için. aslında keşke şuna npc'ler ekleyip single-player fo5 diye çıkarsalardı ama ona geçmiş olsun zaten. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 abi elemanin buldugu shotgun dmg+++ o yuzden equip edemedi buyuk ihtimal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 aslında fo4'te de lvl belli noktaya gelmediyse bazı eşyalar spawn olamıyordu hem lootta hem vendorlarda, burada multiplayer olduğu için fix herhalde drop table, ondan ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 belki de son on senenin en iyi fallout oyunu çıkıyor ve sen oynayamayacak mısın sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 200mhz düşük min req'den cpu ama oynatmıyorum deme ihtimali sıfır gibi, kötü ayarlarda oynatma ihtimali yüksek sadece. :/ fo4 çıktığında da aynı sorun olmuştu meh. neyse aldım zaten, deneyip göreceğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 bence o cpu'da geri değil de bu firmalar zorla mı push ediyor nedir. alt tarafı 2016 cpu'su değil mi sendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 evet aynen öyle, alalı 23 ay filan oldu herhalde. bence de işi garantiye almak için fazla yüksek söylüyorlar. alırken de 6600 mü alsam deyip vazgeçmiştim nasılsa intel cpu zorlayan oyun çıkmıyor diye. launcher system req check ederken kırmızı verdi ama açmam demez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 HOHAHAHAHAHA oyun beklentilerimin de ötesinde, o ejderha falan offf muhteşem. İşte bethesdadan beklediğimiz fallout tadı bu. Yıllarca destekleyenler hak ettiklerini almışlar TEŞEKKÜRLER BETHESDA https://files.gamebanana.com/img/ico/sprays/pip-boy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 goldbären said: belki de son on senenin tüm zamanların en iyi fallout oyunu çıkıyor ve sen oynayamayacak mısın sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 private serverlarin en az 1 senesi var dedilerdi, o, birde steame gelmeden pek cekilmez boyle bir gameplay hele solo oynamaya calismak bence. beth. launcher falan originin ilk hallerinden daha kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 steam'de de yok di mi abooo. kaç kaç abi full crash, bug, lag ne ararsan olacak. paragöz bedesta ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 axedice said: HOHAHAHAHAHA oyun beklentilerimin de ötesinde, o ejderha falan offf muhteşem. İşte bethesdadan beklediğimiz fallout tadı bu. Yıllarca destekleyenler hak ettiklerini almışlar Fallout 3/4'ü tüfekli Skyrim niyetine oynuyorduk zaten, şimdi tam olmuş işte daha ne isteyelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 lele PC #Fallout76 B.E.T.A. players: We are aware of an issue with the client and are investigating. Do not click any buttons on the client for the time being. — Bethesda Support (@BethesdaSupport) October 30, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 https://m.youtube.com/watch?v=6TN0twyQHT4&t=398s :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 https://www.reddit.com/r/Fallout/comments/9ss7ra/psa_your_preload_has_been_deleted/ AHAUSDAHUDHUASHUDHAUDHUASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Bi saniye daha iyisi varmış. https://www.reddit.com/r/Fallout/comments/9sv8kk/fallout_76_has_built_in_speed_hacks/ Fallout 76 has built in Speed Hacks https://streamable.com/xd87p https://streamable.com/0n7au Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 bastim refundi mesajlariyla dolu olmasi gerekirken, off bastan 50gb dl etcez yaa mesajlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 https://startupyard.com/wp-content/uploads/2017/04/f60db82acb9510030d2cf396c5bfa087_its-fine-the-anthem-of-meme-everything-is-fine-fire_1280-720.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 aquila said: bastim refundi mesajlariyla dolu olmasi gerekirken, off bastan 50gb dl etcez yaa mesajlari var. bunlar eğitilmezdir ya. bethesda iyi yapıyor löp löp löp sağıyor helal olsun adamlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Redeagle said: https://m.youtube.com/watch?v=6TN0twyQHT4&t=398s :) oyunla zerre alakam yok da, videoya 3 dakika dayanabildim, İNANILMAZ KÖTÜ REZALET BERBAT diyip "ULTRA SETTİNG 4K WİNDOWED MODDA 25 FPS ALIYORUM :((( ULTRA WIDE SCREEN SEÇENEĞİ YOK :((((((("lar mı artık pc oyunlarının iyi veya kötülüğünü belirliyor? ben mi çok geri kaldım acaba? belki videonun devamında gameplayle ilgili kötülüklerden bahsediyordur da yani videoya 4k oynayamıyorum ultra-wide oynayamıyorum oyun çok kötü :( diye başlamak nasıl büyük talihsizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 ultrawide hatta 4k bu olcekte oyunlar icin makul sikayetler. gecen gun brian fargo ultrawide yuzunden aldiklari kotu reviewlardan sikayetciydi. tavrini izlerken ben utandim. populer serilere oyun yapip small indie company'ymis gibi davranmanin oyuncu nezdinde bir karsiligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 ya tamam illa ki önemi vardır da, review yaparken -bence- bi gameplaye bakarsın, kontrollere bakarsın, performansa bakarsın, en son lükslere söversin. ya da dediğim gibi, ben dinozor kaldım. 4k, ultra wide falan bunlar benim ekonomimi çok çok aşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 5+ senelik PC'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Xenocide said: ya tamam illa ki önemi vardır da, review yaparken -bence- bi gameplaye bakarsın, kontrollere bakarsın, performansa bakarsın, en son lükslere söversin. ya da dediğim gibi, ben dinozor kaldım. 4k, ultra wide falan bunlar benim ekonomimi çok çok aşıyor. 2560x1440 diyor adam, 4k değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Xenocide said: oyunla zerre alakam yok da, videoya 3 dakika dayanabildim, İNANILMAZ KÖTÜ REZALET BERBAT diyip "ULTRA SETTİNG 4K WİNDOWED MODDA 25 FPS ALIYORUM :((( ULTRA WIDE SCREEN SEÇENEĞİ YOK :((((((("lar mı artık pc oyunlarının iyi veya kötülüğünü belirliyor? ben mi çok geri kaldım acaba? belki videonun devamında gameplayle ilgili kötülüklerden bahsediyordur da yani videoya 4k oynayamıyorum ultra-wide oynayamıyorum oyun çok kötü :( diye başlamak nasıl büyük talihsizliktir. 3 dakika dayandığın belli çünkü 6dan sonra oyun neden olmamış diye sızlanmaya başlıyor. Ayrıca adamı dinlersen "bu makine işim gereği oyunları en yüksek ayarda oynamak için topladığım bir alet. Bu makinede 25 fps alıyorum demek ki port rezalet" diyor. Oyunda port sorunu varsa makinende düzgün çalışmama imkanı oluşuyorsa bence bu önemli bir bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar