Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76

Caladorn

Öne çıkan mesajlar

evet aynen öyle, alalı 23 ay filan oldu herhalde. bence de işi garantiye almak için fazla yüksek söylüyorlar. alırken de 6600 mü alsam deyip vazgeçmiştim nasılsa intel cpu zorlayan oyun çıkmıyor diye. launcher system req check ederken kırmızı verdi ama açmam demez herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

https://m.youtube.com/watch?v=6TN0twyQHT4&t=398s

:)

oyunla zerre alakam yok da, videoya 3 dakika dayanabildim, İNANILMAZ KÖTÜ REZALET BERBAT diyip "ULTRA SETTİNG 4K WİNDOWED MODDA 25 FPS ALIYORUM :((( ULTRA WIDE SCREEN SEÇENEĞİ YOK :((((((("lar mı artık pc oyunlarının iyi veya kötülüğünü belirliyor? ben mi çok geri kaldım acaba? belki videonun devamında gameplayle ilgili kötülüklerden bahsediyordur da yani videoya 4k oynayamıyorum ultra-wide oynayamıyorum oyun çok kötü :( diye başlamak nasıl büyük talihsizliktir.
Sosyal ağlarda paylaş

ultrawide hatta 4k bu olcekte oyunlar icin makul sikayetler. gecen gun brian fargo ultrawide yuzunden aldiklari kotu reviewlardan sikayetciydi. tavrini izlerken ben utandim. populer serilere oyun yapip small indie company'ymis gibi davranmanin oyuncu nezdinde bir karsiligi var.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

ya tamam illa ki önemi vardır da, review yaparken -bence- bi gameplaye bakarsın, kontrollere bakarsın, performansa bakarsın, en son lükslere söversin. ya da dediğim gibi, ben dinozor kaldım. 4k, ultra wide falan bunlar benim ekonomimi çok çok aşıyor.

2560x1440 diyor adam, 4k değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

oyunla zerre alakam yok da, videoya 3 dakika dayanabildim, İNANILMAZ KÖTÜ REZALET BERBAT diyip "ULTRA SETTİNG 4K WİNDOWED MODDA 25 FPS ALIYORUM :((( ULTRA WIDE SCREEN SEÇENEĞİ YOK :((((((("lar mı artık pc oyunlarının iyi veya kötülüğünü belirliyor? ben mi çok geri kaldım acaba? belki videonun devamında gameplayle ilgili kötülüklerden bahsediyordur da yani videoya 4k oynayamıyorum ultra-wide oynayamıyorum oyun çok kötü :( diye başlamak nasıl büyük talihsizliktir.

3 dakika dayandığın belli çünkü 6dan sonra oyun neden olmamış diye sızlanmaya başlıyor. Ayrıca adamı dinlersen "bu makine işim gereği oyunları en yüksek ayarda oynamak için topladığım bir alet. Bu makinede 25 fps alıyorum demek ki port rezalet" diyor. Oyunda port sorunu varsa makinende düzgün çalışmama imkanı oluşuyorsa bence bu önemli bir bilgi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...