Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çalışanlar bi şunu yapsanıza (araştırma)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiç bişey okumadan yapınca 3 dk sürüyor, güzel şekiller yapabiliyorsunuz ama.

bir de sanırım yaş seçerken birden çok seçebiliyorsunuz.

sonuçları merak ederseniz veya bi sorunuz varsa son sayfaya kadar ilerlemeniz lazım, orda iletişimi kimle yapcağınız yazıyor
Mesaj tarihi:
Valla çok direndim de 5 sayfa dayanabildim.

Gerçekten sorular saçma ve kışkırtıcı. Sağlıklı bir veri almak istenmiyor sanırım ya da özellikle kışkırtıcı sorulara karşı tepki mi ölçülmüş çözemedim.
Mesaj tarihi:
Kendim okuyamıyorum ben öğretirim ama.

Arkadasla konuştum testte sorun yok abi bitirip sonunu okursanız anlarsınız. Sorular da kıçından attığı şeyler değil, bir amaca hizmet ediyor. Özellikle kadın patronu olanların yapması lazım. Hadi nolur.
Mesaj tarihi:
ad3m said:

said:
Bu çalışmadan alınacak ilk verilerin 2017 yılı ortalarında elde edilmesi amaçlanmaktadır.

:S

Mezun olamıyor şu an bu yüzden zaten o kadar lazım işte adsfaf
Mesaj tarihi:
Abi anket ölçeğini kim hazırlamış bilmiyorum da, millet doldurmaz bu anketi. Cümleler çok uzun. Ben baktım kapattım direk.

Random insanlara anket yapacaksanız cümleler kısa ve anlaşılır olmalı. Yok böyle olması önemli diyorsanız da gibi mülakat usulü yapacaksınız ya da yapanların başında duracaksınız. Dahası mail/link göndererek anket yaptırma işleri biraz yaş oluyor. Bana her yıl 20 30 tane böyle anket geliyor, biz de lab. olarak her sene 1-2 tane yapıyoruz. Tecrübeyle sabit.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

https://metupsych.qualtrics.com/jfe/form/SV_eYaOSOJVOe2VGGF

hadi be abi iki dakikanızı alır. insan lazım cidden.

Anket, genel olarak kişisel rahatsızlık verecek soruları içermemektedir ve tamamlanması ortalama 15 dakika sürmektedir.

El insaf be... 2 dakka demişsin ama ankete 15 dakka yazmışsınız.
  • Yeni Oluştur...