Raylen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 alman panzeri leipzig gsye de gelir mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Futbol ritim isi. UEFA macı ligi etkilemez hatta oyuncuların ritmini ayakta tutar. O yuzden 3. olursak bence lige de pozitif etki eder. Tabi once UEFA su arastırmasının sonucunu acıklasın da CL ye gidelim. Donk kontratı ile ilgili kabul edebilecegim tek yan 1+1 olması. Donk kontratını uzatmak icin oynadı diyorsak bu sene de at gibi oynamak zorunda kontratını devam ettirebilmek icin. Yoksa 1.9 + bonuslar falan hic kabul edilebilecek bi kontrat degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Kaynak yaratamazsak transfer yapamama olasılığı var. Donk son düzlükte baya mükemmel oynadı, o performansa bu para verilebilir; denildiği gibi sözleşme kısa süreli ve son senesi opsiyonlu zaten. Maicon, Feghouli/Belhanda ve 8 numara ideal ilk 11'de değişmesi gereken bölgeler. Bu 3 pozisyon için de transfer yapmak zor şu şartlarda, takımda çift haneli bonservis getirecek tek isim de Gary, onun da yeri zor dolar, ben satılmaz diye düşünüyorum, belki CL performansına göre ederi daha da yükselirse satılır. Maicon ve Feghouli'den 12-13 milyon bonservis girdisi yaratılabilirse iyi olur. Ben nedense Belhanda kalsın diyorum. Bunun yanında özellikle Maicon fiyat/performans açısından Belhanda'dan bile kötü transferdi, Terim'in stoper anlayışı çok takık, beğenmiyorsa siliyor defterden. Nando Mariano-Serdar-X-Nagatomo Fernando-X Gary-Belhanda-Trezeguet Gomis X'lere iyi adamlar gelirse çok klas 11. Ancak geçen sene bench içler acısıydı. Muğdat falan değil de buralara da ucuzundan yabancı bulmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Yabancı kontenjanımız cok dolu. 1 tane bos kontenjan var, Cavanda ya da Maicon'u gonderemezsek, onu da savunmanın ortasına kullanmak isteyeceklerdir alınabilecek Turk savunmacı olmadıgı icin. Eger baska satılan oyuncu olursa bakılır tekrar tabi. Nando Mariano Linnes Cavanda Maicon Carole Nagatomo(alınırsa) Fernando Donk Belhanda Feghouli Rodriguez Gomis Kadroya kesinlikle turk eklememiz lazım. Home-grown statusunu Mugdatla doldurabildik ancak. Bu arada Sinan Gumus turk statusunde mi bilmiyorum TFF acılmadı bakamadım. O da kontenjan yiyor olabilir. Milli takımda falan oynamadı cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Sinan sayılmıyor homegrown olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Mugdat i ben cok begeniyordum GS kapti valla is yapar takimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 madcow said: Bu arada Sinan Gumus turk statusunde mi bilmiyorum TFF acılmadı bakamadım. O da kontenjan yiyor olabilir. Milli takımda falan oynamadı cunku. Süper ligi soruyosan Türk sayılıyor. Yer kaplamıyor. Hatta Eren bile Türk sayılıyor. Kazanılmış hak şeysine. UEFA'da ırktan ziyade kim yetiştirmiş diye baktığı için şl'de homegrown diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 nagatomo gelmiş 2.5m'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Tarık Çamdal ın yıllık üçreti 107 bin Euro artarak 1 milyon 605 bin oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 umarim yatirim yapiyodur o paralarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 nargile kafesi açıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Şu hayatta Tarık Çamdal olmak lazım ya. 30 yaşında cebinde 7-8 milyon euro parayla tamamen sıfırdan kafana göre atılıyorsun hayata. Yıllarca sporunu yapmışsın, fitsin göt göbek yok, cebinde para var, az buçuk ismin var ünlenmiş, hayat sana güzel. Bunun için de tek yaptığın düzenli spor ve antrenman yapmak. Sinir stres yok, dert tasa yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Sözleşme yapılmış vs.vs.vs. tamam yapacak bişey yok. Ama adamda ki karaktersizlik şu; yönetim alacakların kalsın tamam git nerede oynarsan oyna üzerine biz tamamlayalım maddi kaybın olmasın demesine rağmen "yok gitmicaaam" demesi. Sonra gs taraftarı ayıp etti valla hiç de ayıp etmedi bence iyi de yaptılar insan da azıcık gurur onur olur. Aynısını bizde Serdar Kesimal cibiliyetsizi yapmıştı. 4 sene dereağzında paflarla idman yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 CL'den men cezası geliyor galiba, baskan esip gurlemis bisey yokken ortada. Milletin aldıgı cezanın ceremesini de biz cekiyoruz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Cavanda'dan kar etmişiz asdfasdff https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/691599 Profesyonel futbolcumuz Luis Pedro Cavanda'nın transferi konusunda Standard de Liege kulübü ile net 2.400.000 Euro transfer tutarı karşılığında anlaşmaya varılmıştır. ASDIUHAUIDHIOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 2 yildan fazladir top oynamayan adama kim neden 2.5m vermis lan ahaha asrin kazigi.. Bu arada atinc'in 5m eurosuna laf atan rew bu transferi yorumlasin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 woohoooo 1.5 milyonluk satin alma opsiyonunu kullanmayip, 2.4 verdiklerine inandik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 applev0dka said: 2 yildan fazladir top oynamayan adama kim neden 2.5m vermis lan ahaha asrin kazigi.. Bu arada atinc'in 5m eurosuna laf atan rew bu transferi yorumlasin pls Adam standartta kiradayken geçen sene 33 maça çıkmış. Maç başına 85 dakika oynamış. Sadece 1 gol 1 asisti var ama bek sonuçta... Vay emenike... Aynı Atınç transferi gibi. Dimi elma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 aquila said: woohoooo 1.5 milyonluk satin alma opsiyonunu kullanmayip, 2.4 verdiklerine inandik mi? birisi böyle bişi yazmış 500.000 kiralama bedeli 20 mayısa kadar alırlarsa 1.500.000 euro 15 eylüle kadar ellerinde tutarlarsa +900.000 euro daha satın alma bedeli var. 1.500 + 900 olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Oha inanamıyorum Cavanda'dan kar etmisiz. Bu arada Cavanda sezon bası kampına Standart'ta girmisti hatta hazırlık macında oynamıstı 2 gun once. Nagatomo'nun parası cıktı temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Aceace said: applev0dka said: 2 yildan fazladir top oynamayan adama kim neden 2.5m vermis lan ahaha asrin kazigi.. Bu arada atinc'in 5m eurosuna laf atan rew bu transferi yorumlasin pls Adam standartta kiradayken geçen sene 33 maça çıkmış. Maç başına 85 dakika oynamış. Sadece 1 gol 1 asisti var ama bek sonuçta... Vay emenike... Aynı Atınç transferi gibi. Dimi elma? Benim bi iddiam yok abi.. Her transfere hulle/sike/pis oyun diye bakanlar aciklasin dedim sadece. Bana gore kazik transfer sadece. Hali sahaya cagirilcak adam degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 iki vitaminsiz ersanla atinci toplasan 10 yapiyordu galiba cavanda normal geciniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 adam oynamis gecen sene. inter'de de nagamoto'yu kimse begenmiyordu ama gs'de yarim sezonda yaptiklarini gordunuz, alinmasa canlar sikilirdi. cavanda da liege'de nagamoto etkisi yapmis guzel. enayi bonservisi oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Tyrion said: Sözleşme yapılmış vs.vs.vs. tamam yapacak bişey yok. Ama adamda ki karaktersizlik şu; yönetim alacakların kalsın tamam git nerede oynarsan oyna üzerine biz tamamlayalım maddi kaybın olmasın demesine rağmen "yok gitmicaaam" demesi. Sonra gs taraftarı ayıp etti valla hiç de ayıp etmedi bence iyi de yaptılar insan da azıcık gurur onur olur. Aynısını bizde Serdar Kesimal cibiliyetsizi yapmıştı. 4 sene dereağzında paflarla idman yaptı. Tüpçünün kazığı bunlar , bizimde söz dinlememizin de etkisi var. Gidip çer çöpe bayıldı paraları sırf Türk diye. Ben olsam bende gitmem. Kapı gibi sözleşmem var ve sonuna kadar sömürürüm. Hatta tesiste yatar kalkar nasıl t.d. olunur , Nasıl köşe yazarı olunur bunları araştırırım. Sözleşme bittikten sonra bırakın süper ligi 1. ligten teklif geleceğini sanmıyorum. Türk futbolunun gelişmesini istiyorlarsa yerli, yabancı futbolcu ayırt etmeksizin devlete vereceği vergiler % 30-50 olması lazım. Bak o zaman nasıl Türk ve yabancı futbolcu yetiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 apple yine hedefe yönelik saldırmış asdfhds o dönem atınç için ağlayanların tamamı her yerde sessiz şuan ondan, haklı kısmen askdjfhds yoksa o da biliyor avrupa'da bu tip işlerin çok çok zor olduğunu lel Güzel iş valla. Bugün Inter Asamoah'ı aldığını duyurdu. Nagatomo, Inter için çöptü ve para alarak kurtuldular. Yerine gittiler Asamoah'ı aldılar mevkiyi upgrade ettiler. Bonservis 2 senelik maaşına falan denk gelir tahminen. GS için Cavanda çöptü, ondan aldıkları para ile Nagatomo'yu alıp öyle ya da böyle mevkiyi upgrade ettiler. Tertemiz iki transfer Nagatomo eksenindeki iki kulüp içinde. Çok tatlı iş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar