mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 işte onu diyorum bence de eder ama sen çıktın bu adamın çalışma tarzı bize uygun değil diyip kadro dışı bıraktın. özellikle birde sakatlık sorunları ile ilgilide kamuoyu oluştu. o yüzden verilmez diyorum şu andaki durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Mokoko haklı. "İyi teklif gelirse değerlendirebiliriz" ve hatta iyisi kötüsü fark etmez "Tekliflere açığız" demekle "Biz bu adamı zaten oynatmicaz, kadro dışı bıraktık, istemiyoruz, bize yük şu anda" demek arasında pazarlık gücü açısından çok ciddi fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 'satilik listesine koyduk' deseler de ayni seydi, transfermarkt profiline giren adam kac mac kacirdigini goruyor zaten. fb'li yoneticilerle gorusmesinden oturu kadro disi kaldiysa zaten alir fb cuzi bir miktara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Çok saçma işler yapıyorlar. Oynatmayacağım diyorsun,üstüne borcun var oyuncuya. Bütün kozları karşı tarafa veriyorsun sonra çırpın dur. Gs oynatmadan serdara kaç sezon maaş verebilir? Ya da bu saatten sonra oynatırsan verim alabilir misin? Cidden bu adamlar nasıl şirket yönetiyor anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 2 milyon vermeyelim diye galatasaray'i ayaklar altina aldiracak degiliz, sertac da ona guvendi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Gelen paralarla saçma sapan transferler yapacaksak satmayalım oyuncu arkadaş. Bursasporun serbest bıraktığı adamı kadroya katmak nedir? Omer daha mı kötü yani bundan. Hadi onu da geçtim bizim 21 yaş altından iyi mi bu adam? O kadar iyiyse Bursa neden bırakıyor. Fenere özenip kadroya 55 tane malı genç diye almayız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Emre Taşdemir sakatlanmadan önce baya iyiydi. 2 ağır sakatlık geçirdi. Eğer sakatlıktan dönüp sahaya çıkarsa Ömer Bayram'dan iyidir. Ama Bursa bile bıraktıysa bence sorunludur baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 bizim altyapı vitaminsiz ya hepsi mi minyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 şubatta büyük hezimet var portekizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 benfika yeni kovdu tdsini dur daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 marcao hayırlı olsun. 23 yaşında, potansiyelli bir oyuncu. kaşarların yerine böyle adamlar almalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Brezilya'dan stoper alınmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 fresia said: bizim altyapı vitaminsiz ya hepsi mi minyon olur çünkü bizde spor yapıyorsan ve azıcık boyluysan "senden basketçi olur" denip hoppp salona ondan sonra ibrahimovici, omzuna gelen stoperlerle tutmaya çalışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 marcao melo tipi topçu. iş yapar da geldi mi kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 tunch said: fresia said: bizim altyapı vitaminsiz ya hepsi mi minyon olur çünkü bizde spor yapıyorsan ve azıcık boyluysan "senden basketçi olur" denip hoppp salona ondan sonra ibrahimovici, omzuna gelen stoperlerle tutmaya çalışırsın abi o sistem dünyada da öyle işliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 gercek mi la bu? https://www.sporx.com/galatasaraya-serdar-aziz-soku-floryaya-ihtarname-SXHBQ756073SXQ?utm_source=twittercom&utm_medium=sporxtwitter&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas gecen sezondan 950 bin, bu sezondan 850 bin eurosu varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 sporx ve tahir kum abi. adam yürüyen anti galatasaray. bu haber doğrudur değildir bilmiyorum ama sporx'in gs haberini birkaç yerden teyit etmeden inanmak absürd. 1 doğruysa 3 sallama yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 haber nereden takip ediliyor bilmiyorum ki ben. darkrider yazmazsa dunyadan haberim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 ben de twitterda güvenilir birkaç adam yazarsa ancak alıp kopyalıyorum, eskisi gibi takip etmiyorum :( mesela bunun için geldim şimdi de kjahfas said: Serdar Aziz ve Eren Derdiyok alacakları için Galatasaray’a ihtarname gönderdi. Galatasaray 30 gün içerisinde Serdar ve Eren’e toplam 3.2M€ ödeme yapmazsa iki futbolcu da serbest kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 salsınlar ikisini de bence hayır gelmez artık onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Her şeyi geçtim de, tüm takımların eksikleri 1 ay oncesinde ancak netleşirken bizim gibi forvet eksiği ilk yarının başından beri belli olan bir takımın hala forvet almaması muhteşem vallahi. Gomis gittiğinden beri hiç mi scoutlamadılar hiç mi bakmadılar sağa sola arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Rewendor said: Brezilya'dan stoper alınmaz ya. Capone, Luciano, Marcelo, Zago, Ronaldo, Edu vs. var ya iyi Brezilyalı stoperler ligde performans gösteren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 bu kadar yetersizligine ragmen albayrak'i futbol sube yonetiminde tutmamiz gerekmesi cok uzucu abv hukumet yancisi daha yetenekli bi adam yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 skills videosu olarak bunu postlamışlar twitter'a sfddsfsd gerçi bayağı izleyebiliyorsun elemanı doğru bir yerde, 23 numara bjk'liler de aboubakar reis şovunu izleyebilir :( https://www.youtube.com/watch?v=Ak9AmgBDSDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 said: Emre Taşdemir, Galatasaray'a transfer oldu. KAP açıklaması yapılan Emre Taşdemir son olarak Bursaspor'da forma giymiştir. Sol bekte görev yapan genç oyuncu Emre Taşdemir ilk Fatih Terim tarafından A Milli takıma çağrılmıştı https://i.ibb.co/PhDTmdY/0cc0c3ee-adbf-4b60-b389-1c3e019755aa.jpg https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/113/251/fbf.png Fatih terim transfere basladi beyler ,gecmis olsun asfg. Sezon basi yapamadi pek bir sey.Simdi etkisini gormeye baslariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar