aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 sampiyon oldugumuzda kupa vermeye gelmiyo tff baskani asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Göçek ve VARcı Özkahya 2 dakika ne konuştular yayınlasın ya TFF de diyelim ki he bundan dolayı bu pozisyon penaltı imiş ve izlemeye bile gerek duyulmamış. Başka türlüsü olmaz bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 selpak lazım mı beyler günceli fullemişsiniz hemen geldim selpak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Sayfalarca bu poziyonamı ağlandı, eğer öyleyse selpakda kesmez soda.jpeg felan lazım. Wtf abi net penaltı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Rıdvan bile, bakın Rıdvan bile diyorum, penaltı değil demişken penaltı demek olmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Abi dalgamı geçiyonuz ya, önce rakibin sol ayağını biçmiş sonra topa deyiyor. Rıdvan değil ömer çavuşoğlu bile penaltı değil dese gene penaltı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Adamın ayağı yerde bile değil nasıl biçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 aynı anda topla ayagı biçiyor çok net değil kaldıki topa değerim gerisine karışmam diye bişi yok ne yazık ki futbolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Bence penaltı doğru ya. Önce topa sonra ayağa vursa tamam diyecem de önce ayağa giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 adam ayağını yere basamadan vurursan haliyle yere basamayıp düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 daha temiz bir müdahale olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Net penaltıymış pozisyon. birbirini gazlayıp ağlama kültürü bitmedi bizim taraftarlarda. İsyan edecek bir pozisyon değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 valla seyrediyorum seyrediyorum karar veremiyorum heuaeh çok garip pozisyon. Adamın ayağının altına girmiş resmen, fiziki müdahaleyi önce konyalı yapmıyor mu bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 İlginç olan erman t. Oğlu da VS de herkes penaltı değil diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 körler için dev hizmet. https://twitter.com/thedifferentt/status/1066053901714116608 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 isyan edilen hakemin VAR'a gitmeye ihtiyaç duymaması zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Hakemin war'a gitmesi degil war'in hakemi çağırmasi diye bi durum var ama yine siz bilirsiniz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 FuCKiR said: İlginç olan erman t. Oğlu da VS de herkes penaltı değil diyor. Kanalları zaplıyorum. İnternetten bakınıyorum. Penaltı olduğunu söyleyen tek kişi Turgay Demir. Başka sözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Oha ilk koyulan görüntüyle bunun arasında çok fark var lan, serdar aziz tereyağından kıl çeker gibi alıyor topu, hatta rakip serdarın ayağına basıp faul yapıyor gibi asfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 (facepalm) Abi aynı görüntü. Sadece yakınlaştırmışlar... Başka bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 az daha yakınlaştırınca konyasporlu futbolcunun kırmızı kartı net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Şu pozisyonu son maça kalmış bir şampiyonluk yarışında GS-FB derbisinde yaşansa da Aziz Yıldırım'a, Ali Şen'e göstersen yine dayanamaz temiz der, normal herkesin temiz demesi. Ha, konuşmak boşa, olan oldu tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 applev0dka said: Hakemin war'a gitmesi degil war'in hakemi çağırmasi diye bi durum var ama yine siz bilirsiniz tabi VAR'ın başındaki de hakem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Uzak görüntüden sol ayağı biçiyor gibi gözüküyor, yakınlaşınca biçmediğini görüyoruz. Penaltı lafımı geri alıyorum, gs ın hakkı yenmiş. Ota boka vara gidiyorlar harbi, bunda da gidilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar