Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Yalan soyleme atanamamis coni sins, her limanda baskasiylaymissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 BulletRide said: Özellikle tıp, mühendislik vb. okul zamanı sosyalleşmenin zor olduğu, öğrencilik döneminde çok parlak maceraların yaşanmadığı ee..aslinda..pek ole degil o is..724 hastanedesin..ister istemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 dana öğrencilik zamanı hepsini ipe dizdim demek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 yakışır hocama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 lan biri de bana asik olsun yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 ya istiyorsan ben olayım da, istemezsin heralde sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 yalandan olmaz oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 iş yerinden bi kadına aşık oldum kadın evliydi bir süre güzel vakit geçirdik benimle birlikteyken 50 yaşında bi adamla takılmaya başladı adamın maddi durumu benden daha iyi vesaire ikisinin yatıp kalktığını öğrendim ayrıldık ayrıldıktan sonra arkadaş kaldık bi süre kadın sonra hamile kaldı kocasına geri döndü kocasıyla mutlular kimseye aşık olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 üstteki hikaye tam kaynım bana kaydı tadında. Kadın 2 dalı birden tutarken ayağıyla falan da 3.ye atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Helal olsun kadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 boyle olmasi lazim zaten, gercek ask seceneksizlikten/usengeclikten/beceriksizlikten birine bagli kalmak ve bunu cok nobel biseymis gibi gostermek mi? denemeden nerden bileceksin sana en iyi uyan kisinin o oldugunu, free market resourcelari en efficient bicimde dagitir. herkes 4 kisiyle takilsin o zaman bakin nasil kaliteli oluyor iliskiler. obur turlu "x/y/z sadece bu restoranda yemek yiyebilir" demek gibi, ne musteri ilgisi kalir ne lezzet. ama sen o caddedeki tum restoranlarda yemek yiyebiliyorsan da yemek yerken esnaf seni mutlu etmek icin elinden geleni yapar, yarin digerinde yiyebilirsin yoksa. iliskide de guzel anlar paylasilir sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 hayır, ben sadece bi dükkanda yicem ve o dükkanı sadece ben yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Bu konuda ihtisas yapanlar öğretmenlerdir kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Doktorlar da fazlasıyla iş arkadaşıyla evleniyor. Fakat maaş olaylarını falan düşününce onlarda mantıklı tabi. Bir de aynı departmandan falan olmayınca sürekli yüz yüze olma derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Cokomantis said: hayır, ben sadece bi dükkanda yicem ve o dükkanı sadece ben yicem. Bunun da avantajlari dukkan kesin gelir oldugu icin daha rahat yatirim yapip olanaklari iyilestirebiliyor. Bkz esine pirlanta alirsin veya hastaneye dusse bakarsin ama 4 sevgilinden biri icin ayni seyi soyleyemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 kural mural yok bam ba b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Redeagle said: Doktorlar da fazlasıyla iş arkadaşıyla evleniyor. Fakat maaş olaylarını falan düşününce onlarda mantıklı tabi. Bir de aynı departmandan falan olmayınca sürekli yüz yüze olma derdi yok. IT'de de benzeri var, genelimiz asosyal olduğundan bircoğu şirketten başkası ile evleniyor, zaten IT'ci dediğinin şirket dışından fazla bir tanıdığı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 bu arada iş arkadaşına değil de normal arkadaşa aşık olursak napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 senko isen bir şey yapmıyorsun, geçerken ayak izlerine falan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Senko isen 'Amaan şimdi kim uğraşacak' diyip gitar çalmaya dönüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Gitarlar kaldi Türkiye de ya :/ Hayat felsefemi kapmissiniz ama tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 yedigin kaba pislemicen vecihi kızı kovdurt ya da istifa et CHOOSE YOUR DESTINY !!! BABALITY !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 SEVMEK NE ZAMANDAN BERİ PİSLİK OLDU KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 sevmek degil calistigin yerden birini sevmek sikinti pampa denemesin bosuna vecihi sevdigimiz bir kardesimiz su mubaraq ramadan ayinda sevaba girmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar