Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş arkadaşına aşık olanlar

Llama

Öne çıkan mesajlar

aşık olanlar derken ? platonikmi ?
değilse karşılıklıysa, ortak bir iş yapmıyosanız çok problem olmaz. ama yapıyosanız sıkıntı insanlar öğrenirse vs.
sonra tabi birde ilişkinin bitme durumu var ilerde. kimin kıdemi az ise o istifa eder çok net. kıdemini yedirtme.
Sosyal ağlarda paylaş

benim başıma geldi.
Ben yöneticiydim, bana aşık olan kız uzman yardımcısıydı. Aynı birimdeydik ama benim ekibimde değildi. Uzun süre direndim, görmezden geldim. Sonra çok üzüldüğünü ve çok istediğini gördüm. Bir şans vermeye karar verdim.. Kısa süre sonra zaten ben iş değiştirdim falan filan..

Şunu söyleyebilirim; kız yaklaşık bir sene boyunca dozu artarak bana platonik olarak aşıktı. Ben uzun süredir farkındaydım ama şık olmayacağını düşündüğüm için uzak duruyordum. Artık son zamanlarda ağlamalar başlamıştı. Süreci yönetmek her iki taraf için de çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Asik demeyelim de baya hoslandigim bi kiz vardi, baska birimdeydi, cok da muhabbetimiz yoktu, birbirimizle calismiyoduk hic falan, gittim salak gibi 1 yil stalk'ladim acaba var mi sevgilisi diye, sonra bi baktim bizim departmandan biriyle cikiyo.

¯_(ツ )_/¯ dedim devam ettim sfkj

Ama evet, ozellikle beraber caliscaksan profesyonel ve duygusal hayati ayirmanin cok zor olacagini hayal ediyorum. O yuzden olmamasina sevindim.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Cokomantis said:

yapmayın

Bu.

Eğer çok önemliyse özelden detaylı olarak yazayım ben tecrübelerimi. Hatta ısrarcıysan skype falan yapalım, vazgeçireyim.

Biz evleneli 1 yıl falan oldu iyi gidiyor. Ama genel olarak sıkıntı yaşıyormuş insanlar hep onu duyduk. Bide bizim şirkette ilk değiliz o yüzden aşırı dikkat çeken bi durum olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...