fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Osmanlı basak maci ayni gun saat 16da. O maçın sonucuna göre bunu kazanan şampiyon olabilir. Son yillarin en heyecanlı maci olacak. Umarım oyun olarak da en iyisi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 galatasaraylı oyuncular memelerini göstererek marketing yapıyor algılarla oynuyor. bence yenerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 vale açmamış, şansımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Cok heyecanli bir mac bekliyor , simdiden actim basligi , haftalar oncesinden bekliyordum bu maci. Boyle bir heyecani tatmayali yillar oldu. Umarim gulen taraf biz oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 başak olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 derbi beraberlik kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 biri yensin, beraberlik demek birbirlerini düdüklemesi demek. Başakşehir şampiyon olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 doğum günümde gs ağzımıza sürtecek ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 ya fener olursa? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Berabere biter Başak şampiyon olur. Valeq açsaydı banko BJK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Stresten oynayamazlar, beraberlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Donk Talişka eşleşmesi maçı belirler ya. Başak maçındaki gibi iyi bir Donk olursa ibre bir tık GS ye döner. Yok, klasik saçma Donk olursa Talişka yazar bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 bence gomisin gununde olup olmamasi, bana gore verilen taktikten dolayi gomis fb macinda 2 tane atacagi pozisyonu uzak koseye vurmaya calisip atamadi, bu mac kendisi gibi oynarsa 2 tane atabilir. BJK de 1 tane avlar, 2-1 gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 ne günü ya, orta alanı kapat topu kenarlara itecek şekilde alan savun bjk'yi savunmada direkt kitliyorsun. vida - tosic çıkacak köylü şenor yine bu savunmaya kontradan atamıyorsan zaten şampiyon olama. gs için gayet kolay maç olacak. şenor gidip anlayan birilerine telefon açıp gs'ye karşı nasıl oynayayım diye sorup, bizzat uygulamazsa ve oyun içinde de kendine göre takımı baltalamak için dokunuş yapmazsa bjk'nin kazanma ihtimali yok. gerçi benim içime nedense gollü beraberlik olarak doğuyor. iki takımda o kadar kötü ki normal olur yani direkt sezonun genel görüşünün hakkı bana kalırsa. şu iki takımında şampiyonluk yarışında olması direkt ligin boktanlığı ya. başak'ın halen koparamamış olması da ayrı mallık o kadar sevmeme, korumama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 şenor atiba tolgay çıkacak defansı tosiç medel yapar, quaresma saçma sapan kaptırmazsa kontra yemez bjk babel de bugünkü gibi oynarsa direk sıç yalnız caner sezonu kapatmış üzüldüm bir yandan da iyi oldu çünkü savunması berbat, rodriguez maymun ederdi bariz asıl köylülüğü negredo çıkararak yapacak maalesef, love oynamalı kesinlikle maicon denayer ikilisi resmen altın madeni onun için, en azından temiz 30dk oynamalı love beraberlik gibi duruyor ve öyle biterse akbilspor götürür artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 çok zor maç olur ama cehennemde 60-70 arası atıp alırız gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 kolay mac bjkalilarin eli ayagi titrer Ali Sami Yen'e boyle kritik maclara cikmak icin bi 4-5 gomlek daha ustun kulup olmak lazim. 3 tane atar geri gondeririz. ankette dogru cevap eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 4301 mesajı da mutlaka rahatsızlık verici olan birini neden barındırıyoruz bilmiyorum gerçekten. Çeşitlilik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 su mesajda ne var allah askina, ne hakaret, ne kufur hehe de gec iste ahah cok hassaslasmissiniz son olaylardan sonra =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 katliamci said: 4301 mesajı da mutlaka rahatsızlık verici olan birini neden barındırıyoruz bilmiyorum gerçekten. Çeşitlilik galiba. forumun yarısından banlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 katliamci said: 4301 mesajı da mutlaka rahatsızlık verici olan birini neden barındırıyoruz bilmiyorum gerçekten. Çeşitlilik galiba. biz barındırmıyoruz da, tepedekileri usandırıp geri geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 bana gelene kadar 10 dan fazla adam var burada mesajlarini doksek ortaya. hakaretlerinden cirkefligine dip yapmis adam cok. sizin derdiniz baska gecin bunlari hadi. hani su mesajima bile laf ederek zaten niyetinizi belli ediyorsunuz algi yaratmaya calismayin 1 ay minimum dayanirim ban yemeden, o sampiyonlugu beraber kutlayacagiz ajsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Lancelion said: su mesajda ne var allah askina, ne hakaret, ne kufur hehe de gec iste ahah cok hassaslasmissiniz son olaylardan sonra =< tarzim degil zaten, ne kufur ne hakaret gorursun baksan mesajlarima. eskiden FB ile kapisirken Zegna keyfi banlardi, simdi dreagloth banliyor cani sikildikca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 cahillikte ban sebebi olabiliyor adamına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar