En sevdigim. Cloverfield girmis gibi geldi trailerdan ama neresi girmemis
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
A Quiet Place (2018)
emily başgan da oynuyo. trailer da güzel, setting de güzel. harikuleyd.
emily varsa izlenir ya, şu sıralar paso onun filmlerini izliyorum zaten, bakalım korku gerilimde napmış görelim.
Abi lütfen yaratıklar gürültüden bıkıp gezegeni istila eden librarianlar olsun dfgdfghdh.
Çok iyi diyemem ama iyi bir film.
Filmin en sonundaki birkaç saniye filmin geri kalanının tonuyla uyumsuz olmuş; güldürdü.
Filmin en sonundaki birkaç saniye filmin geri kalanının tonuyla uyumsuz olmuş; güldürdü.
osurdugu icin olen var mi?
Filmdeki olayla ilgili saçma gelen şeyler var ama bazı hafif doğal sesleri canavarların umursamadıklarını düşünebiliriz. Herhalde düşen her dala, her taşa koşmuyorlardır.
Güzel başladı ama olmadı sonu, çok da plot hole var, emily ve kocası için izlemiş oldum.
Survival filmlerini severim, bir kaç saçmalık da kabulüm. Ama bu film çok kötü, seyretmeyin, seyrettirmeyin.
imdb ve hipster cenneti rottentomatoes'da tavan puanları alan bir korku filmini, hele konusu ve setting'ini sevdiğim bir korku filmini patide birileri kötü dedi diye izlememe ihtimalim yok valla :P
Bu hafta içi gidicez bakalım hayırlısı
Bu hafta içi gidicez bakalım hayırlısı
Film MÖ 1000 yıllarında geçerse biraz mantıklı olabilir. (dikkat, biraz diyorum)
gideceksenizde kaliteli bi salon secin =) sagdaki soldaki salonlardan gelen sesler filmin icine ediyor
doğru bak o aklıma gelmedi. filmin muhtemelen büyük bir bölümü sessiz. oralarda müzik varsa da çok düşük seviyede çalıyordur heralde. ve yan tarafta bol çatışmalı falan aksiyon filmi varsa ağzına sıçabilir olayın.
ama gitmeden de hangi salonda ses yalıtımı iyi hangisinde kötü bilmek mümkün değil ki.
ama gitmeden de hangi salonda ses yalıtımı iyi hangisinde kötü bilmek mümkün değil ki.
işte bu film snopy ile izlenir.
Beyler sinemada gittik. Cidden gidin çok iyi film. Baya bir geriyor.
ben aşırı merak ediyorum infinity war haftası, ondan sonra kalırsa giderim gibime geliyor.
bu hafta planlıyordum aslında da zamanında ready player one gidemeyince hakkımı ondan yana kullandım :(
bu hafta planlıyordum aslında da zamanında ready player one gidemeyince hakkımı ondan yana kullandım :(
bir sürü mantıksızlık var ama onlarsız da film olmazdı gibi. onlar önemli diil de çok gereksiz cheap jumpscare var. cheap olmayanlara okeyim de cheap olanlar filmi cheap yapmış biraz. ama izleyin çok iyi geriyo ve izlenmiycek bi film değil
fragman daha guzel filmden, filme gitmeyin bosa degmez
fena film değil Emily'i anne rolünde görmek biraz üzse de, izlenir.
ha çok plothole var, idare ediceniz artık.
ha çok plothole var, idare ediceniz artık.
Yıl 2018, Amerikan ordusunun öldüremediği yaratıkları, 2020 de Emily abla tüfekle öldürüyor.
kız reelde sağırmış bu arada
Yok artık!
Yıl 2018, Amerikan ordusunun öldüremediği yaratıkları, 2020 de Emily abla tüfekle öldürüyor.
Filmi düzgün izleyelim. Belli frekanstaki bir ses dalgasına hassas yaratıklar - kızın işe yaramayan işitme cihazının yaydığı o ses armor plakalarını kaldırıyor, araya ateş edince ölüyorlar. Amerikan ordusu bodoz ateş etmiş ise öldürememesi bu filmde anlatılanlar açısından tutarsız değil
hee 470 gün boyunca kimsenin aklına gelmemiş frekans aralıklarını kullanma, çok tutarlı
Öne çıkan mesajlar