Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Quiet Place (2018)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cloverfield evrenine girmekten son anda kurtulan, bir gerilim/korku filmiymiş. Krasinski yönetiyor ve oynuyor. Bana trailerı zaten çok umut verici görünmüştü, yorumlar da çok iyi olduğu yönünde.

13 Nisan’da Türkiye’de de giriyor vizyona.

Trailer:
[video]https://youtu.be/p9wE8dyzEJE?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Filmdeki olayla ilgili saçma gelen şeyler var ama bazı hafif doğal sesleri canavarların umursamadıklarını düşünebiliriz. Herhalde düşen her dala, her taşa koşmuyorlardır.
Mesaj tarihi:
imdb ve hipster cenneti rottentomatoes'da tavan puanları alan bir korku filmini, hele konusu ve setting'ini sevdiğim bir korku filmini patide birileri kötü dedi diye izlememe ihtimalim yok valla :P

Bu hafta içi gidicez bakalım hayırlısı
Mesaj tarihi:
doğru bak o aklıma gelmedi. filmin muhtemelen büyük bir bölümü sessiz. oralarda müzik varsa da çok düşük seviyede çalıyordur heralde. ve yan tarafta bol çatışmalı falan aksiyon filmi varsa ağzına sıçabilir olayın.

ama gitmeden de hangi salonda ses yalıtımı iyi hangisinde kötü bilmek mümkün değil ki.
Mesaj tarihi:
ben aşırı merak ediyorum infinity war haftası, ondan sonra kalırsa giderim gibime geliyor.

bu hafta planlıyordum aslında da zamanında ready player one gidemeyince hakkımı ondan yana kullandım :(
Mesaj tarihi:
bir sürü mantıksızlık var ama onlarsız da film olmazdı gibi. onlar önemli diil de çok gereksiz cheap jumpscare var. cheap olmayanlara okeyim de cheap olanlar filmi cheap yapmış biraz. ama izleyin çok iyi geriyo ve izlenmiycek bi film değil
Mesaj tarihi:
Trias said:

Yıl 2018, Amerikan ordusunun öldüremediği yaratıkları, 2020 de Emily abla tüfekle öldürüyor.

Filmi düzgün izleyelim. Belli frekanstaki bir ses dalgasına hassas yaratıklar - kızın işe yaramayan işitme cihazının yaydığı o ses armor plakalarını kaldırıyor, araya ateş edince ölüyorlar. Amerikan ordusu bodoz ateş etmiş ise öldürememesi bu filmde anlatılanlar açısından tutarsız değil

• Yeni Oluştur...