Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 20 sene önce 36k internetim vardı. bip bip bop sesleriyle bağlanmaya çalışırdım. internet sitelerinde en büyük multimedia özelliği, her sayfaya 1-2 resim koymaktan ibaretti. 1-2 MB'lık resimleri, Getright ile downloada bırakırdık, explorer'ın resume özelliği yoktu. irc üstünden text ile iletişim kurmakla vakit geçirirdik. 2002'de 64k (aslında 128k) kablo internet bağlattığımda devrim gibi olmuştu. artık flash içeren sitelere kolayca girebiliyordum. kazaa kullanarak kısa sürelerde mp3 indirebiliyordum. 1-2 MB'lık resimleri download etmekle uğraşmama gerek kalmamıştı. yabancı cs serverlarına girip 200 ping ile oyun atabiliyordum. bugün ise 50mbit fiber internetim var. takılmadan 4K video izleyebiliyorum. torrent üstünden aynı anda 3-4 tane 1080p film indiriyorum. facebook, youtube gibi sitelerde bol bol video izliyorum, her sayfada bir küçük resim devri bitti. yabancılarla birlikte cs oynarken 60 ping ile takılmadan oynayabiliyorum. irc'ye ihtiyaç bile yok, whatsapp'dan video atarak mesajlaşıyoruz. bunların hepsi uzun adam sayesinde oldu. 100 yıllık enkaz devraldı. bize duble internet getirdi! https://i.imgur.com/vXimZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 bi de beğenmiyorlar akp'yi. akp olmasa hala 36k internet kullanıyor olurduk! gaz lambasıyla kitap okuyor olurduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 ADAM YOLA BETON DÖKTÜ BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 HEYKELINI YAPMAYA BETON YETMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Us robotics 56k modemim vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=md6gKfIdFsc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Yet another su içtim topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Peregrin said: HEYKELINI YAPMAYA BETON YETMEZ <3 Onuruna bugün internet musluklarını açıp bol bol dökeceğim. Mahalle kutlama görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Auril said: Us robotics 56k modemim vardi. Hep Cehape zihniyetinin zararları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Simdi modemim bile yok.adi superonline geri aliyor modemi. Ben bildigin geri gitmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 telefondan bağlanıyordum ben de internete ilk zamanlar hatırlıyorum bu reklamları ya kemal sunal'ın da vardı ekolay reklamı. Fıstık iyiymiş ama ya biz telefondan birkaç saat bağlanıp 100 küsür fatura ödeyince bir daha internete sokmamışlardı beni adsl gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Hmm neyin elestrisi yapilmis anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Ortada bir eleştiri var mı o da gözükmüyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Ne bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Superonline'ın dial-up'ı ile tanışıp sonradan Kablonet'e geçenlerdenim. Bone'un anlattığı gibi resmen 7/24 online olup sınırsız internet kullanabilecek olmak devrim olmuştu. O günlerde anlattığı adım adım değişimin verdiği keyfi şuan verebilen bişi yok sanki, o günlerin değerini özlüyorum ama ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Ev telefonu mesgul oluyor diye gunduz paticikteki uo makalelerini txt’ye kaydedip netten cikip okuyordum; sonra gece 56k ile minoc’ta maden kazarken gank yiyordum kablo.net’cilerden. Hinclanip arada okuldan kacip sabahtan kafeye gidiyordum, server cokmus... okuldan kactigimla kaliyorsum bir de sjdjf Tam universiteye girdim, eve adsl baglatti babam; en buyuk hayalim yag gibi akan baglantiyla evden uo oynamakken wow cikti, bu sefer de 600ms’le stranglethorn’da gank yemeye basladim. Gel zaman git zaman eve 100mbit fiber baglattik, bu sefer de yurtdisina gittim, ooo milyon mbit internet vardir derken 6 ay o2’nun mobil internetini kullandim yurtta. Geri donunce zaten kendi evimi actim ttnet sagolsun 16mbit’e kadar ama 6mbitten fazlasini veremiyoruz bagladi sjdj Benim maceram da boye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Su topicin olusmasinda katkida bulunan kablolar uzerinden gecen elektrige, diske yazilan bitlere yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Uo makalelerini worde kaydetme olayını ben de yapıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 o diilde bi kursat vardi ya ne iyi idi :( https://www.youtube.com/watch?v=BIftNI1cB9I https://www.youtube.com/watch?v=sfi8AiWz6-c adamda internetin en iyi kursat arsivi var ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ikinci vidyo nedir ya jhdsfgsasgjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Laurelin said: o diilde bi kursat vardi ya ne iyi idi :( https://www.youtube.com/watch?v=BIftNI1cB9I https://www.youtube.com/watch?v=sfi8AiWz6-c adamda internetin en iyi kursat arsivi var ya :( ilk video vizyoner ve basarili bir insan olan kursat'in comarlar tarafindan nasil baltalandigini o kadar guzel ozetliyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 GERGE said: https://www.youtube.com/watch?v=md6gKfIdFsc bitcoinden daha fazla değerlencekmiş elimizde tutsak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar