Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tomb Raider (2018)


DavidMills

Öne çıkan mesajlar



Niye açmadınız bunun başlığını? Lara'nın başı kel mi?

Bugün izledim, önceki TR movielerden daha iyi. Onlar 5/10 ise bu 7/10. Çok birşey beklemeyin ama, tam popcorn ve yeterince iyi uyarlama. İlk reboot TR oyununun hikayesi var. Alicia Vikander, Angelina Jöle yi döver bu arada.

Hadi fragmanda koyayım şanı yürüsün.
https://www.youtube.com/watch?v=8ndhidEmUbI

IMBD

*** O kadar aradım ama konusu daha önce açıldısa özür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

film olacak bir setting yok ki. zengin kızın "hayallerini kovalayıp" arkeolog olması falan üzerine bir oyun zaten. üç beş yüzeysel ancient legend birkaç modern kaçakçı goon ekliyosun hoplayıp zıplatmaya bahane oluyor konsolcuları. filmleri ne kadar güzel olabilir ki. güzel atlayıp hopluyorlarsa meraklısını eğlendirir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gold classta beles daveteyi ile gittim artik salonun imbligimi yoksa filmmi bilmiyorumda vasatin bi tik ustu idi bence. Bir yanda mevcut settinge en iyi yaklasimi getirmisler, laranin parasi oldugu halde reddetmesi iyi bi twist idi kliselere kiyas

Kotu olan oyundan tamamen kopup once isi iyi goturmesi ama ondan sonra cok daha vasat bir olay orgusu kurup oyunun en iyi noktalarini hep pass gecmesi. Lara ile arkadaslari arasindaki iliski goturuyordu reboot oyunu ama bunda hepsi scraplenmis, yakisikli kaptan cocuk haric dise deger karakter yok, tek karakter iliskiside bbasi ile olan filmde.

Basrole super bir oyuncu koyup butun castingi batirmislar, tek basina tasiyabildigi kadar iyi olmus. Askiyonu minimuma indirip tomb raideri iyi yapan gizem faktorunude bok edince ortaya basrol oyuncusunun performansi kadar ayakta durabilen, ruhsuz bir film cikmis.

Angelina jolie denilen kutuke kiyasla olmus ama bu defa en azindan lara gercekten lara hani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...