DavidMills Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Niye açmadınız bunun başlığını? Lara'nın başı kel mi? Bugün izledim, önceki TR movielerden daha iyi. Onlar 5/10 ise bu 7/10. Çok birşey beklemeyin ama, tam popcorn ve yeterince iyi uyarlama. İlk reboot TR oyununun hikayesi var. Alicia Vikander, Angelina Jöle yi döver bu arada. Hadi fragmanda koyayım şanı yürüsün. https://www.youtube.com/watch?v=8ndhidEmUbIIMBD *** O kadar aradım ama konusu daha önce açıldısa özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 son çıkan oyuna benzeyen bir kaç sahne göndermesi dışında vasat bi tv filmiydi. başlık açmaya değmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 üçgen memeleri olmadığı için açmamıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 izledim, kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Baktim anjelina joli yok kapattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 izlemedim ama AJ yoksa kesin daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Aksiyon azdi ya. kotu diyemem ama cok da saran bi yapisi yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 film olacak bir setting yok ki. zengin kızın "hayallerini kovalayıp" arkeolog olması falan üzerine bir oyun zaten. üç beş yüzeysel ancient legend birkaç modern kaçakçı goon ekliyosun hoplayıp zıplatmaya bahane oluyor konsolcuları. filmleri ne kadar güzel olabilir ki. güzel atlayıp hopluyorlarsa meraklısını eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Gold classta beles daveteyi ile gittim artik salonun imbligimi yoksa filmmi bilmiyorumda vasatin bi tik ustu idi bence. Bir yanda mevcut settinge en iyi yaklasimi getirmisler, laranin parasi oldugu halde reddetmesi iyi bi twist idi kliselere kiyas Kotu olan oyundan tamamen kopup once isi iyi goturmesi ama ondan sonra cok daha vasat bir olay orgusu kurup oyunun en iyi noktalarini hep pass gecmesi. Lara ile arkadaslari arasindaki iliski goturuyordu reboot oyunu ama bunda hepsi scraplenmis, yakisikli kaptan cocuk haric dise deger karakter yok, tek karakter iliskiside bbasi ile olan filmde. Basrole super bir oyuncu koyup butun castingi batirmislar, tek basina tasiyabildigi kadar iyi olmus. Askiyonu minimuma indirip tomb raideri iyi yapan gizem faktorunude bok edince ortaya basrol oyuncusunun performansi kadar ayakta durabilen, ruhsuz bir film cikmis. Angelina jolie denilen kutuke kiyasla olmus ama bu defa en azindan lara gercekten lara hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Ben beğendim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Tomb Raider dediler Uncharted çıktı sdf Direk Uncharted 1'in sonuydu filminki. Milleti zombiye çeviren virüs muhabbeti. Keşke direk oyundaki gibi yapsalardı Himiko'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Oyunu oynamadım ama izletti sıkmadan. Ama öyle çok iyi de değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 fena film değil, ama memesiz Tomb Rider olur mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 başrol gitmemiş lara croft olarak. twilight'taki bella gibi bi şey ifade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Trias said: fena film değil, ama memesiz Tomb Rider olur mu ya. niye öyle dedin ki şimdi ablamızın ne eksiği var nsfw https://i.pinimg.com/736x/17/03/e0/1703e027ac5106932e89d8b738dfe8c6.jpg :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 hem çirkin hem lara croft ile ilgisi yok. bir de 70 kilo insanım benim memem bundan daha büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 fazla ergenimsi olmuş onun dışında fena değildi. izlenir, görsellik 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Al sana meme. [video]https://www.youtube.com/watch?v=S-bJ9NIubuw?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 ahahah gamermis, bi kat daha sevdim kizi :D tabi superman rolunu wow raidi yuzunden neredeyse kilpayi kaciran henry cavill olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Meme gorcem diye 4 dakka seyrettim ya bosu boşuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 kiz fena olmamis basrol olarak ama film vasatti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 meme nerde lan bende izledim meme yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 İnsan özeniyor, amma rahat konuşuyorlar yahu. Bizde olsa bu programın birçok kısmı ŞOK ŞOK ŞOK azzzz sonra programlarına düşerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 17 yıl önce bizim de buna benzer programlarımız vardı ah eski türkiyem ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar