Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 26. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 17.03.2018 - 19.00

fenn

Öne çıkan mesajlar

aykut en fazla aglayanı . şenor da aglıyor. fatih henüz aglamadı ama yakında oda aglar. haklı haksız farketmez sürekli aglanıyor. mesela bizim tamer tuna nın bir kere aglamışlıgı yok ki osmanlı maçındaki son dakika penaltısı efsanedir.klüp disiplinin de bu var. teknik açıklama yapıyorsun . önceden okan burukta bizde böyleydi. akhisara gitti tribüne bile yolladılar adamı. teknika adamlar klüplerin önüne geçmemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

aykut kadar ağlayan yok kusura bakmayın, taca, faule bile ağlıyor. Lehine bariz hatalar oluyor onları bırakıp aleyhine olanlara ağlıyor ama sürekli her maç... Muhtemelen seçimle alakası var, yönetiminde hiç sesi çıkmıyor aykut sürekli tek başına, dikkat dağıtmak için sallayıp duruyor.

Geçen hafta 0-2 yendi açıklamaları yine saçma sapan.
Sosyal ağlarda paylaş

“Net bir şekilde maçın skoru bizim işimize gelmiyor. Bizim dışımızdaki 3 takımın işine geliyor. İçeride Beşiktaş’la oynayacakları için Galatasaray, buradaki beraberliğin iyi olduğunu düşünüyordu. Maça gelen hakem de aynı şeyi düşünüyordu galiba. Beraberliğin bozulmaması için elinden geleni yaptı. Çok net şekilde görünüyor bu. 3 tane net penaltı var. Feghouli’nin Neustadter’e yaptığı harekete görmeme ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Dirar’a sarı kart gösterdi. Gri bir pozisyon. Ama aynı sarı kartı diğer tarafa göstermiyor. Geçen senelerdeki gibi aynı şeyler devam ediyor. Ben bunları dillendiriyorum. Dillendirdikçe de kötü adam oluyorum. İkinci yarıda son derece net bir şekilde Serdar, Soldado’ya künde atıyor. 4 hakem var sahada. 4 hakemin de görmeme ihtimali, bu kadar tecrübeli hakemin bunları atlamış olmasını anlamıyorum. Bu arada mutlaka Galatasaray’la ilgili de atladığı kararlar vardı. 0-0’lık bir Galatasaray maçı vardı ve Sabri, Dia’nın üzerine çıkmıştı ama bu hakem yine görmemişti. Bugün taraftar son derece istekliydi. Onlar da durumun biraz farkındalar. Hem bizimle ilgili hem de hakemlerle ilgili durumun farkındalar. Puan anlamında kalan 8 maçı kazanmaktan başka hiçbir çaremiz yok. Bunun da yeterli olduğunu söylemek güç. Rakiplerimizin de puan kaybını beklemek zorundayız” açıklamasını yaptı.Hakemlerin yaptığının yıllardır hata olduğunu söylemek iyimserlik ve saflıktır. Artık ben hata olduğunu düşünmüyorum. Benim tespitim, geçen yıllarda da bunların olduğu şeklinde. Özellikle benim dönemlerimde daha da yoğunlaşıyor bu durum” .

hakemler beni sevmiiiirrrrr...
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Hakemlerin yaptığının yıllardır hata olduğunu söylemek iyimserlik ve saflıktır. Artık ben hata olduğunu düşünmüyorum. Benim tespitim, geçen yıllarda da bunların olduğu şeklinde. Özellikle benim dönemlerimde daha da yoğunlaşıyor bu durum”

gerçek mi bu ya.... zaytung gibi yemin ederim. bir de onun döneminde daha yoğun yaşanıyormuş falan adsfhusdahfu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...