Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Sanırsam confirmed: https://www.vg247.com/2018/03/02/battlefield-5-www2-leak-report/ Battlefield 5 demeselermiş keşke, 1942 rootlarına geri dönüş için şöyle yaratıcı bi isim bulsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 ben de görmüştüm de hiçbir içerik falan olmayınca çok da heves edemedim. codww2den sonra erkene mi çektiler acaba. bad company 2 -> 2019'da bence bunda bf1de tutan ne kadar olay varsa kopyalayacaklardır. bf1 zaten skini değişik ww2 gibi falandı. neredeyse full auto gidiyor sıhhiyeler bile. neyseki adam gibi sherman tiger skiniyle falan oynayacğaız işte sdfs. (pardon ben vehicle whore olduğum için direk araçları düşündüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 gameplay'i arcade'likten çıkarsalar biraz artık ama işte. bf1'de uçaklar baya oyuncak gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 bf1 zaten ww2 idi baya baya iş yaptıracak tek şey mod desteği ama o da bu saatten sonra olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 nerden pre order yapıyoruz. ulan bf42'den beri ww2 yapın allahsızlar diye yalvarıyoruz anca duydular. gerçi dendiği gibi bf1 sanki ww2 gibiydi. bi de renk paleti canlı. ben yine de hala oynuyorum. hardcore bf candır. ww2 yapcaklarsa atmosfer önemli. güzel bir şey bekliyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 bf1 hiç ww2 değildi ya 1942'de yıllar geçirmiş bir insan olan beni hiç tatmin etmedi. uçaklar, tanklar silahlar falan çok meh, haritalar savaş gereği meh. hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 yine bf1 re-skin olur ama suan bf1 cok oturmus durumda. bu yuzden duzgun contentli bir release(DLC planli degil) olursa ve 300tl olmazsa alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 "dev'ler lootbox koymucaz valla yeminle. kozmetik sadece dedi" haberi çıkarsa haber edin, ona göre heveslenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 peff yine battlefieldsiz gecen bi sene olcak. yetti artik su eski zaman savaslari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 oo zenci nazi olcak dimi şimdi bunda http://realhistoryww.com/world_history/ancient/Misc/Crests/El_Cher_5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 zenci allies olur zenci axis olmaz çünkü axis kötü. kötü zenci yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 az votka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 @Xenocide harbi axis kötüydü dimi : ((( muh 6 gorillion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Kinguin preorder satıyor, oyun duyurulmadı wat? https://www.kinguin.net/steal-the-deal/?utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_content=headline&utm_campaign=27-04-2018_steal_the_deal ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 nasıl olsa bi oyun çıkacak diye satıyorlardır işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 " Tek kişilik görevler olacak " Evvetttt.. " EA boss Andrew Wilson said the next Battlefield game, which we know to be Battlefield V, has "compelling single-player stories " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 (:D https://www.ea.com/neverbethesame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Yg5AOmEv6tQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 live reveal öncesi bi DADAN DAN DADAN DAN verseydi şöyle çok kısa gazlamalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Şu online fps lere arada heves edip giriyorum da ne olduğunu anlamadan maç bitiyor sdgmgj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Yemezler... Bi kere BF1 alarak yaptım bu seriye para kaptırma hatasını, bi daha öpseler elimi sürmem hiçbir oyununa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Tam olarak neyini beğenmemiştin abi? Aynı şeyi mi beğenmedik diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 releasede problemli olsada 3 ve 4 iyiydi ya, 1i betasına bakıp bırakmıştım ww1 sarmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Shhh... https://twitter.com/Battlefield/status/998564160005812224 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 codcular basmis basligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar