SNA1L Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 olayın mantığını gram anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 SNA1L said: olayın mantığını gram anlamadım Şöyle oluyor... Banlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Banlayamazsın... Yemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 SNA1L said: olayın mantığını gram anlamadım abi mesajı atan Tim dikkat edersen, niye sorguladın ki? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Adam banlamaya bagimli oldu, haksiz yere banlayip rezil olacagina random banliyor hem de keyfini yasiyor iste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Nice try gencler ama yemezler. Fikrin sahibi ben degilim. Esh'den cikti fikir, Jaeger da destekledi. Hadi dagilin simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Black-ice said: https://forum.paticik.com/thumbnails/1b1/66c/3c9/f01/df0/2b0/22e/6ed/493/d87/bf_450xNULL.jpg Nasıl oluyor bu yapamadım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?2,6266834 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Araya kaynak yapayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 nası yani bu başlığa mesaj atmayan inaktifleri banlamak için mi bu olay? çok mantıklıymış mesajımı atmış olayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 hahahsdf geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 güzel çok mantıklı ilk beni yörüngeye uçurun 2 gün az ama 2 ay arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 haftasonu yokum banlayın pazartesi açarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 actirmak icin mail atman lazim, yoksa banin tadi cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bir kere ban yemiştim sanırım bu foruma üyeliğim tarihinde. futbol bölümünde saçma bir maç için link istemeye yeltenmekten. parayla milli olmak gibi bir nevi. belki bu sefer şansım yaver gider asdfasdf. bu arada konuyu tam anlamamış da olabilirim, çeviriden beynim yanarken konuya denk geldim edit: abi ban açılsın diye mail falan atmak gerekecekse beni çıkarın kuradan pls. üşengeçlikten öleceğim bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 hadi ben gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 shirley jackson- the lottery gerçek oluyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Hahayt, banlayamazsın fazla hızlıyım. https://my.mixtape.moe/rvciyp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 turuncu ofiste çok dikkat çekiyor, açamıyoruz. devlet bize yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Bandan korksak login olmazdık goççççuumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Yasak bişey yapmanın heyecanı mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Neye banıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Macerayi severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar