goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 yok abi bi an bile düşünmedim. ya oturup hesap yapmışsınız bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 asdfsadfsadfasfda komedi dükkanı gibi konu yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Celtics said: amazon steam gibi kuru 1.5'tan alıcakmış, içerden bilgi. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 goldbären said: abi adam zarf atmış nasıl yalayıp yutmuşsunuz ya. bu kadar saf olmayın ya lüfen. bir konuya dikkat çekmek istiyorum okuyun mesajı bıngıldak olsa iyi cevap verirdi aslında buna . şimdi amazon 3dsecure kullanmıyor, 1click falan kasıyor millet düşünmeden koşa koşa alsın diye. e TR'de chargeback dolandırıcılarının kat kat fazla olduğunu da biliyoruz, bunu çakallığa çevirecekler illa. nasıl bir önlem alınacak acaba? tr'de hiç 1-click kullanan şirket yok mu sanki. chargeback ile dolandıracak adam amazon'u da dolandırır, hepsiburadayı da veya x birini de. chargeback için o kadar planı programı yaptıktan sonra zaten bıark dolandırsın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Type Amount Maturity Strike Holder Call $8.100.000 31.12.2018 TRY1.5250 Amazon.com Inc Call $12.650.000 31.12.2018 TRY1.5120 Amazon.com Inc Call $16.900.000 31.12.2018 TRY1.5540 Amazon.com Inc Call $9.400.000 31.12.2018 TRY1.5080 Amazon.com Inc Call $9.450.000 31.12.2018 TRY1.5910 Amazon.com Inc oha it's happening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 @ginaly bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 doları 1.52'den almışlar işte. aahahahahsdfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 eylül gibi rektumu kaybetmesi gereken arkadastan ekonomik veri almak sanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 amazon olayi dogru ise rektum plastisini ayarlariz sorun yok..istiyorsa 2 3 kasici daha ekletiriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 trolü kıskanmış 2. dalga yapmaya çalışmış gibi duruyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 afdsdsdfsdasd altınayım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 abi o steam 1.5 lira geyiğini bende yazacaktım ilk günü konuya, yok dedim bu kadar eğitimli adam bu trolü yemez fdsfsd yanılmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Geçen haftalarda mülakatına girdim ama bu nasıl ölücü maaştır arkadaş. Senelerdir haber sitelerinin gazına gelen onca insanın ağzı yanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Amazon zaten çalışanlarına köle gibi davranıyor bu konuda bir kac davası da var, haber sitelerini okuyanlar yada oradaki yazıyı yazanlar suçlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 sleep cabin , bilardo ps4 yok mu ofiste free of range pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Darqainu said: Amazon zaten çalışanlarına köle gibi davranıyor bu konuda bir kac davası da var, haber sitelerini okuyanlar yada oradaki yazıyı yazanlar suçlu :) Son haftalarda şirketin reklamını yapan yapana. Bizim millette de ayrı bir mutluluk. Bu vergi ve yönetmeliklerle ne kadar fark yaratabilirler emin değilim. Kısa vadede bu kafayla iç pazarı sırtlayamazlar. N11, Hepsiburada gibi oluşumların çok daha altında maaş skalası da olayın tuzu biberi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Hangi pozisyonun maaşından bahsediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 misyonerdir herhalde..kolay pozisyon sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 trapt said: Darqainu said: Amazon zaten çalışanlarına köle gibi davranıyor bu konuda bir kac davası da var, haber sitelerini okuyanlar yada oradaki yazıyı yazanlar suçlu :) Son haftalarda şirketin reklamını yapan yapana. Bizim millette de ayrı bir mutluluk. Bu vergi ve yönetmeliklerle ne kadar fark yaratabilirler emin değilim. Kısa vadede bu kafayla iç pazarı sırtlayamazlar. N11, Hepsiburada gibi oluşumların çok daha altında maaş skalası da olayın tuzu biberi oldu. çok düşük fiyatlarla girmeseler bile, müşteri memnuniyeti + iade politikaları, indirim günleri vs derken n11'i de hepsiburada'yı da silir süpürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 İade politikası için tedarikçilere kabul ettirmeleri gereken şartlar var. Mesela Türkiyedeki tedarikçiler bozuk ürünü görmeden kafadan iade vermeyi kabul edecekler mi? Paketleme standartlarına uyacaklar mı? Bunlar hep ekstra maliyet, bu maliyetin karşılığında Amazon ne sunacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Dusuk fiyat diye umutlanmiyor insanlar, calisanlarin maaslari da beni ilgilendirmez yani, bana ne? Ozel firma, calismayin, arttirsinlar. Tum Turkiye'de bir onlarin verecegi az sayida is yok. Adam gibi musteri hizmeti gelir bir de ekitap pazari hareketlenir diye tum olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 valla black friday i nasil adapte edeceklerine bagli..malum musluman mahallesi..ha kufur filan ederler ama en fazla da muslumboi lar yagmalar o gun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ya bırak allah aşkına black fridayi iki troll hesap protesto eder tüm muslimler telefon laptop tv almak için sitede sıra bekler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 eldar said: Mesela Türkiyedeki tedarikçiler bozuk ürünü görmeden kafadan iade vermeyi kabul edecekler mi? Zaten kanun geregi bu var, internetten alisverislerde 14 gun icinde nedensiz, aciklamasiz iade hakkin var. Bunu kabul etmediklerinde avukatim ben, kanun acik, tuketici heyetine gidiyorum ilk is yarin diyorum, kabul ediyorlar (edilmedigi olmadi ama iki kere yasadim bu diyalogu). Amazon yani ulkede kanun bu, uymazsaniz baska kapiya diyebilir yani, ozel bir anlasma yapmasina gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bu arada dh de amazon indirimlerini referral linkli verip de dunyalari kazanmis olan arkadaslar vardi..onlar sanirim bayagi uzuleceklerdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar