deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 2-5 kasım arası gösteriyor. Hayırlısı artık. Yollamazlarsa da bir hediye çeki ateşlerler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 ben de sipariş verdim. 3 taksit'te yaptım mis gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 gelir ya. yanlıs hatırlamıyorsam bu fiyattan satılmıştı yine bi kaç hafta önce başka bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 bu arada amazonun eglenceli taraflarindan biri de sitesinde mal satan ureticilere arada bir hadi bana piyasa fiyatinin altinda atiyorum 1000 tane urun ver diyebilmesi..bizim kucuk turk ureticileri icin sıkıntı tabi de buyukbaslar icin sorun olmuyor..o yuzden amazon arada bir bole eglenceli satislar gerceklestirebiliyor..olabilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Cok da inanilmaz degil sanki HB'de 640 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 aynen fiyat inmiş çünkü. sanırım doların düşmesini de yansıttılar. biri dh ikinci elde satıyordu 550 e oradan işgillendim bu niye böyle ucuz diye. bi yerde satış falan çıkıyor genelde. https://www.epey.com/sabit-disk/samsung-860-evo-mz-76e500bw.html ssd fiyatları baya düşmüş ama ya fiyat chartı var altta. dolar patlamasından bile ucuza geliyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 alın kaçırmayın derim. 480'lik ssd'm olmasa almıştım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 bu ürünler türkiyede di mi? Ekstra vergi falan gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 gelmiyor, yapistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 yanlış bakmışım fiyat iyi. piyasadan %10 indirim bile güzel bence lazımsa alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 kanıma giriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 dahada ucuzlıcak diye haber çıkmıştı bu ssdler, gerçi trnin sağı sollu belli olmaz, dolar yükselir yine aynı fiyata gelir. güzel fiyatda, şöyle 1tb ssd alıp daha da ssd derdi çekmemek en temizi olurdu onlar yok nedense amazon trde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Xenus öpüldün .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 ulan aldık ama cokmu lazımdı ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 hersey alana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Ben takipteydim, zaten daha cpu ram mobo alacagim :(( Su dolar yukselmeden bi black friday gelse bassam paralari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 dana22 said: bu arada amazonun eglenceli taraflarindan biri de sitesinde mal satan ureticilere arada bir hadi bana piyasa fiyatinin altinda atiyorum 1000 tane urun ver diyebilmesi..bizim kucuk turk ureticileri icin sıkıntı tabi de buyukbaslar icin sorun olmuyor..o yuzden amazon arada bir bole eglenceli satislar gerceklestirebiliyor..olabilir yani.. hepsiburada yapıyor zaten bu dediğini arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 SSD geldi de bilgisayara monte edip windows falan kurmak o kadar zor geldi ki. Acaba harici olarak mı kullansam ne yapsam sdlfjksdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Xenus said: https://www.amazon.com.tr/Samsung-Ssd-860-Sata-500Gb/dp/B079FL9YQ6 çok iyi fiyat değil mi ya? Samsung 500 GB 860 EVO 575 tl aldım bakalım. ilk alışverişim oldu. son bir tane kaldi, tekrar indirim geldi: 562,67 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 ve bitti alamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 sonuncuyu burdan biri aldi herhalde, ben mesaji attigimda almistim :) veya gec update ediyor stok bilgisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Ya bana bir akil versenize, os ile oyunlari ayni ssdye kurmakla, os ile oyunlari ayri ssdlere kurmak arasjnda performans olarak bir fark var mi? Ugrasmiyim simdi windows, driver, download vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 oyunlar genelde ram e atar ordan takilir, 3-5 okuma disinda o yuzden OS in SSD games in HDD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Oyununa gore degisir Eger oyunda loading ekrani var ise SSDye koymak baya kisaltir loading surelerini, intanceli oyunlar, round ve harita bazli oyunlarda filan onemli bu. Open world oyunlarda ic mekana giris cikislar vs rahatlatiyor baya Oyun 8gbdan kucukse direk hdd de kalsin misal, onun loadinginden ne olacak hani ramde tutarda wowda bile baya farkediyor ssd ile hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 500gb ssd olmuş 500 lira hepsini atın ssd ye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar