toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 tamam tckn girdik, vergisiz mi alacagiz her urunu? ne sartla muaf tutuyolar o kismi acik degil. bir onceki alintida vergi kimlik numarasindan bahsediyor. sitede de nereye girecegimi bulamadim. sirket adresi gosterir yururum ben yine, tr'deki kosullar gecerli olacak sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 TCKN giremiyosun, vergi no istiyo baya. Hatta input'ta validasyon var, TCKN girdiginde kardes adam gibi TIN gir diyo. Bu daha cok isletmeler icin bi feature degil mi, ben mi yanlis anliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 e şahıs firmaları ne bok yiyior. tckn zorunlu artık vergi nosu kullanamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 stormeagle said: Biz yıllardır yapıyoruz nasıl aykırı? Araba alırken ana fiyattan ÖTV ekleniyor sonra ötv li fiyatın %18 kdv si alınıyor. Gayet legal :D verginin vergisi cifte vergi degil, cifte vergi ayni vergiyi 2 farkli devletin almasi iki kere KDV odemek yani. yapilacak sey belli amazon tr'ye gonderirken almanya'ya %19 vermeyecek, yani urunu 19% daha ucuza alacaksiniz sonra gumrukten girerken %18 kdv odeyeceksiniz, yani ayni fiyata gelecek? buarada %18lik gumruk vergisi dedigimiz sey zaten KDV degil mi, sahis icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Zaten mevcutta olan durum bu. Ve ek bir vergi eklenmesi söz konusu değil diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 knox said: orc_lord said: AWS'den fatura adresi Türkiye'de olanlardan %18 vergi almaya başlanacağına dair açıklama geldi, hayırlı olsun :) Fatura adresini tr gostermesek nasıl olur? Denemedim ama Ekşi’de yazana göre o şekilde olabiliyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 olm ben mi yanlış anlıyorum siz mi.. adamlar kdv ekleyecez diyor.... 100 euro'dan alman kdv'si düşecek 83 euro mu neyse işte kaçsa o kadar olacak, üstüne %18 bizim kdv'yi ekleyecekler geri 98 euro mu neyse işte ondan olacak. buraya gelecek, gümrü vergisi %18 daha gelecek, oldu mu sana 116 euro. hiçbi bok alınmaz artık amazon'dan yani eğer böyle ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Anladığın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 la gelen giden bisey yok, aws diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 sardalya said: buarada %18lik gumruk vergisi dedigimiz sey zaten KDV degil mi, sahis icin? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 aws ve bizim alisveris yaptigimiz adresler farkli yalniz harbiden. bunlar birbirine giriyo olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 adresle ne alakasi var abi, aws amazonun ayri bi urunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 fatura adresi ,dns ayari ceksek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 adres derken aws hizmetleri ile amazon'un eticaret hizmeti ayni degil. biri server vb satiyo, digeri bildigin dukkan. ikisi icin farkli bir uygulama olabilir mi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 son dedikodulara göre Haziranda açılacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 bu kur dalgalanmasıyla neyi nasıl satacak adamlar. türkiye'de parekendecilik yapmak çok riskli ve zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 ShiftDelete dün gene gaza gelip Haziran konusunda döktürmüş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 ahmedinejad said: bu kur dalgalanmasıyla neyi nasıl satacak adamlar. türkiye'de parekendecilik yapmak çok riskli ve zor. Aslında onlar yerlilere göre daha rahat olur. Zira sermayeleri döviz oldugundan, zararlari kapatmak icin koyacagi ek sermaye daha degeeli hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 adamlarin genel derdi sana mal satmak olmayacak ki..senin mallarini satacaklar..baska haberlerde vardi..ayakkabicilik ile ilgileniyorlarmis mesela..kur farkiyla birlikte urunlerimiz super ucuzladi..adamlar 20 dolara gercek deri ayakkabi yaptirip 100 150 dolara satacaklar world wide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 benim amazonum işini bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 negzel taktikmis. Zappos tan 3 ayda cikarir kirasini o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 orc_lord said: ShiftDelete dün gene gaza gelip Haziran konusunda döktürmüş 8-) abi geyik değil ya test satışı tarzı bişeyler başlıyor sanırım bu ay sonu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Eşim serbest çevirmenlik yaparken, 4-5 ay kadar önce amazon'un çevirilerinin bir kısmını yapmıştı. Temmuz'da açılıcak demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 çeviriler zaten sürekli devam ediyor ve sürekli .de üzerinden güncelleniyor. açılışla bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 belki temmuzda acilacagi kismini cevirmistir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar