sardalya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 ödötör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 imamizer said: Cokomantis said: @imam liste duruyor mu ya? koysana bi yere, hatıradır. Duruyor. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?pli=1#gid=0 Pati tarihinin en hayırlı işi yapıldi, hala baklava gibi olmasın goygoyu dönüyor. şu geri alanların hepsini donanım habercinin eline vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Theridone 2 TSK Güçlendirme Vakfına bağış yapıldı. :D sunu okurken gene burnumdan cay puskurttum sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 ben geri almışım parayı hiç hatırlamıyorum naptım acaba o 20 tl ile. umarım iyi yerlere harcanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Herkes bi yere bagislamis ben adama git bira pattis yap kendine demisim Ne les adammisim lan sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 şimdi yapamıyorsun 20tl'ye bira pattis bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Tim said: Bone said: maksimum 300 sayfalık kitap olsa ansiklopedi tadında kütüphanede durması çok iyi olabilirdi. 500 sayfa için 20-21 cm uzunluğunda bir kitap gerekiyor gibi. Beynim yandi gercekten aradaki 200 sayfayi nasil 20-21 cm'e bagladin diye dusunurken. Bi aciklasana. kitabın boyu uzadığı zaman sayfaların da ağırlığı da artmıyor mu? hah onu diyorum işte. 20 cm boyundaki kitaplar 500 sayfa olsa da kolay okunuyor ve çok da ağır olmuyor, 30+ cm ansiklopedi boyutunda 500 sayfa aynı pratik kullanımda olcağını düşünmüyorum. bu söylediğim kişisel tercih tabii bu, "ne münasebet, 500 sayfalık da olur, niye olmasın!" diyebilirsin. player's handbook örneği verilmiş, onun boyu ne kadardı hatırlamıyorum da, 300 sayfası var onun da. yani player's handbook boyutunda olcak olsa bile iki cilte bölmek gerekirdi. beyin yakacak bişi yok. gerçi söylenmiş zaten küçültülemez mümkün değil diye, bu durumda söylediğimin de bir anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 imamizer said: Cokomantis said: @imam liste duruyor mu ya? koysana bi yere, hatıradır. Duruyor. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?pli=1#gid=0 Pati tarihinin en hayırlı işi yapıldi, hala baklava gibi olmasın goygoyu dönüyor. lan bende niye geri yollandı yazıyor? lösev'e (değilse de kafana göre bi yere) bağışla demiş olmam lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 ben de aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 imam yemiş paraları çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Esh said: 1001 zahmetle basilmasinin ardindan 10 dakka goz gezdirilip sonra olmayan kitaplikta yana kaykilmis sekilde 8 yil curuyup, omrunun geri kalan zamaninda monitor yukseltmek icin kullanilacak blok icin bu kadar kasmayin bence. yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Bone said: Tim said: Bone said: maksimum 300 sayfalık kitap olsa ansiklopedi tadında kütüphanede durması çok iyi olabilirdi. 500 sayfa için 20-21 cm uzunluğunda bir kitap gerekiyor gibi. Beynim yandi gercekten aradaki 200 sayfayi nasil 20-21 cm'e bagladin diye dusunurken. Bi aciklasana. kitabın boyu uzadığı zaman sayfaların da ağırlığı da artmıyor mu? hah onu diyorum işte. 20 cm boyundaki kitaplar 500 sayfa olsa da kolay okunuyor ve çok da ağır olmuyor, 30+ cm ansiklopedi boyutunda 500 sayfa aynı pratik kullanımda olcağını düşünmüyorum. bu söylediğim kişisel tercih tabii bu, "ne münasebet, 500 sayfalık da olur, niye olmasın!" diyebilirsin. player's handbook örneği verilmiş, onun boyu ne kadardı hatırlamıyorum da, 300 sayfası var onun da. yani player's handbook boyutunda olcak olsa bile iki cilte bölmek gerekirdi. beyin yakacak bişi yok. gerçi söylenmiş zaten küçültülemez mümkün değil diye, bu durumda söylediğimin de bir anlamı kalmıyor. Ne demek istedigini anlamadigimdan yandi beynim. Evet dizgisi yapilmis hazir kitap bu. En fazla scale ediyosun, onda da yazilar resimler falan kuculuyo. Hadi bunu a4 degil de b5 e bas deyince otomatik kaydirip yeni bi sayfa duzeni cikarmiyo yani sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 beni de yazabilirsiniz, sonuç ne olursa olur farketmez basılı halini alırım her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 böyle olacağını bildiğim için tüm ömleri sakladım da yıllardır forumu 3 alıntıyla dolan mesaj kutusuyla kullanıyorum asdfgh Cokomantis said: imamizer said: Cokomantis said: @imam liste duruyor mu ya? koysana bi yere, hatıradır. Duruyor. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?pli=1#gid=0 Pati tarihinin en hayırlı işi yapıldi, hala baklava gibi olmasın goygoyu dönüyor. lan bende niye geri yollandı yazıyor? lösev'e (değilse de kafana göre bi yere) bağışla demiş olmam lazım! https://i.hizliresim.com/MdoZRa.png dreagloth said: ben de aynen ya tabi kesin bağışla demissindir asdf dreagloth said: ver paramı geri pislik https://forum.paticik.com/read.php?35,7812481,page=12#msg-7820047 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 2014'de maaşım 1,300 tl'ydi. beni yargılamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 sonra grego mezarcı, grego stalker. adam arşiv yabmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 adam memur abi. işin içine para girince veznedar tiera geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 İmam fatalityle de sınırlı kalmamış bide resmini paylaşmış https://media.giphy.com/media/PWMbkjrAOOBpe/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 off off deli ifşa :D helal imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 public ortamda onu ciddi yazacak kadar şiy değiliz herhalde, bu işin içinde bir iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 1-2 gün daha bekleseydi keşke, daha kimler dökülecekti kimbilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 - is he dead? - imamized. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 öyle demeyin ya ben çukumantisi seviyorum. takılayım diye attım ss'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 gerge güncelliyodur inş listeyi, gerçi pazar akşamı son bi güncelleme yapar paylaşır ona göre bende fiyat yazarım buraya. bu arada arkadaşlar her türlü matbuu evrak, broşür, kartvizit, poster, dijital branda vs aklınızın mantığınızın aldığı tüm baskı işleriniz için bir öm kadar yakınınızdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar