progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 https://dyncdn.me/mimages/326012/poster_opt.jpg http://www.youtube.com/watch?v=8brYvhEg5Aw said: After a scientific experiment aboard the space station involving a particle accelerator has unexpected results, the astronauts find themselves isolated. Following their horrible discovery, the space station crew must fight for survival. Superbowl'da teaserı gösterip aynı gün çıkarmışlar filmi direk Netflix'e sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 sonunu birisi yazsın spoyu merak ettim pmden pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Fena değil izledim az önce. Fazla klişe var gibi ama çok sıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Vasat bir bilimkurgu-korku filmi. Herhalde gisede batar diye Netflix'e satmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 çürük domtis 12% ouch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 filmin adı cloverfield. cloverfieldın orijiniyle tutarlı en fazla 1 dk'lık içerik var gerisi biz klasik bi bilimkurgu filmi yapalım. sıkışırsak cloverfielda bağlarız olmuş. otur 5 çünkü o kadar alakasız olmuş ki niye niye niye diye soruyosun film boyunca ne alaka, nereden geldi, ne ara çıktı, noldu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 olayi o abi cloververse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Prometheus 2 yi o kadar bekledikten sonra ki hayal kırıklığımı Bu belenmeksizin gelen paradox ile avutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Tek sefer izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ümitle izledim, kötü , oyunculuklar baya leş, izle geç olmuş, hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 2 filmdir ne skm dondugunu anlayamiyoduk, baya bi soruya cevap verdiler bu film ile. tonla plot hole olmasina ragmen ben begendim, baya ilginc bi hal aldi cloverfield serisi. ilk filmin prequel'i oldugunu soylemis yazarlar, kaijularin nasil dunyamiza geldigini gosteriyor. ilk filmde cikan kaiju'yu shepard yuzunden olusan yariktan geldigini anladik, hatta finalde shepard'i yeniden calistirdiklarinda 2. ve daha buyuk olan kaiju'nun geldigini goruyoruz. 2. film'deki uzaylilarinda gene shepard yuzunden geldigini ama baska bir evrende oldugunu yazmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 beğendim yaw netflix filmi sonucta izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Film cok kotuydu. Normalde kotu de olsa sonuna kadar izlerim de, bunda dayanamadim. Zenci kadinin ikinci dunya'da kalmak istedigi, ordaki cocuklari kurtaracagim triplerine girdigi yere kadar dayanabildim. Zorlama ucuz espriler, temelsiz sacma sapan havada kalan plot, berbat oyunculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 dandik netflix dizisi havasi vardi ama benim biasim olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Laorx said: 2 filmdir ne skm dondugunu anlayamiyoduk, baya bi soruya cevap verdiler bu film ile. tonla plot hole olmasina ragmen ben begendim, baya ilginc bi hal aldi cloverfield serisi. ilk filmin prequel'i oldugunu soylemis yazarlar, kaijularin nasil dunyamiza geldigini gosteriyor. ilk filmde cikan kaiju'yu shepard yuzunden olusan yariktan geldigini anladik, hatta finalde shepard'i yeniden calistirdiklarinda 2. ve daha buyuk olan kaiju'nun geldigini goruyoruz. 2. film'deki uzaylilarinda gene shepard yuzunden geldigini ama baska bir evrende oldugunu yazmislar. e ilk filmde hic enerji sikintisi gorunurde yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 timeline farkli zaten, 2028'de geciyor bu film. Nasil ilk filmdeki yaratigi spawnladilar diye sorucan, Shepard'in sadece uzayda yarik degil, uzay ve zamanda yarik acarak gecmise kaiju yollayabildigini soyluyolar. 4. film 1944'de gececekmis mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 yrim saat sonra kapadim gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 az önce izledim bitirdim, film gayet güzel ne oyunculukta ne senaryoda ne de başka bir şeyde bir hata, bir çirkinlik bulamadım sanırım cloverfield 2 bekliyordu insanlar o yüzden hayalkırıklığı olmuş. ama ben gayet beğeniyorum bu tür anlatım tarzını. bi de bi ara 10 cloverfield lane izleyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 10 cloverfield lane kesin izle ya. ama 1i seviyosan 10u sevmeyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Laorx said: timeline farkli zaten, 2028'de geciyor bu film. Nasil ilk filmdeki yaratigi spawnladilar diye sorucan, Shepard'in sadece uzayda yarik degil, uzay ve zamanda yarik acarak gecmise kaiju yollayabildigini soyluyolar. 4. film 1944'de gececekmis mesela. haa ben doğru anlamışım. prequel diyince acaba dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ulan sanki çok başarılı seriymiş gibi 4.yü çekmek onu da 1944 yapmak nedir ya. abramstan daha balon yavıdi yok sektörde vallahi. ilk film de uzaylı blair witch gibi olduğundan izlendi başka bir yenilik yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 e zaten bu cloverse şu robotlu mobotlu (pasific rim) filmle aynı evrende değilmiydi? sanki birileri yada bi yerlerde okumuştum bunu? bir şekilde iki tarafın da hikayesini birbiri ile eşleştirecek hale getirmeleri iyi olmuş gibi geliyor. hikayenin gittikçe pasific rim filmindeki evrene doğru dönmesi açısından iyi gibi geliyor. şimdi bakındım nereden duymuştum bunu diye de aynı şekilde godzilla'da yine aynı benzer evrendeymiş. (son godzilla filmi) yani crossover olayı ratinglere göre olabilirmiş.) bokunu çıkartmak = hollywood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 3 günde yarım yamalak izleyerek anca bitiridim, acayip bayık. güzel bişey denemişler ama kaka gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 fikir iyi senaryo dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar