k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 aynen ben yazıcaktım da yazmadıydım, bi naughty tarafı var kate'e de çok daha iyi gider o rol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Cocuksu oldugu cikarimina nasil vardiniz ki yani hangi konusma yada hangi sahne gozunuzun onune geldi? 8 kitabi da okumus olan biri olarak soruyorum cunku hakketen ben hatirlayamadim boyle bir dialog ya da betimleme. Kitaplarda soguk ve kalpsiz oldugunun birden fazla kere alti ciziliyor. Yani oyunlara gore dusunduyseniz hak verebilirim ama dizi kitaplara gore cekiliyor bildigim kadari ile ve kitaplardaki karakter ile oyundaki karakter taban tabana oturmuyor. Oyunlarda cok daha yumusak mizacli ve ilimli. Daha dizisi cekilmeden cok buyuk fan kitlesine sahip bir karakter yani bu rolu kim oynayacak ya da oynayabilecek mi cidden merak ediyorum. Karakter kas goz haraketi ile karsindakini ezen bir karakter sonucta. 20 li yaslarida birinin oynayabilecegini pek sanmam, ciddi oyunculuk ve karakterle ozdeslesmek gerekiyor. Yukaridakl videodaki kadin gibi alttan alttan gulumseyerek olmaz o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 at sahnesi olsunda artık kim olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Yennefer siyahi hatun olur. Koskoca achillesi zenci yapan netflix bu dizide de yapar seklini fjfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Diversity için yennefer zenci http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/png1cwr49zyltf.png Triss de trigender pansexual xi/xir olacak https://i.pinimg.com/564x/a7/a7/55/a7a75579197bee094716f346efdcec75.jpg Bide fat-shamingle mücadele için iri vücutlu geralt koyduk mu https://pbs.twimg.com/media/CswBPvxXEAEQeiW.jpg http://www.gamesparodies.com/upload/images/fat_g_2017-10-04_17-04-47_middle.jpg Netflix kadrosu tamamdır. Gerçi latinx temsilcisi eksik kaldı, yeterince diverse olmadı belki cüceleri latinx yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 axedice said: Bide fat-shamingle mücadele için iri vücutlu geralt koyduk mu https://pbs.twimg.com/media/CswBPvxXEAEQeiW.jpg http://www.gamesparodies.com/upload/images/fat_g_2017-10-04_17-04-47_middle.jpg goldbaren bunu sevdi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 arezd said: Cocuksu oldugu cikarimina nasil vardiniz ki yani hangi konusma yada hangi sahne gozunuzun onune geldi? 8 kitabi da okumus olan biri olarak soruyorum cunku hakketen ben hatirlayamadim boyle bir dialog ya da betimleme. Kitaplarda soguk ve kalpsiz oldugunun birden fazla kere alti ciziliyor. Yani oyunlara gore dusunduyseniz hak verebilirim ama dizi kitaplara gore cekiliyor bildigim kadari ile ve kitaplardaki karakter ile oyundaki karakter taban tabana oturmuyor. Oyunlarda cok daha yumusak mizacli ve ilimli. Daha dizisi cekilmeden cok buyuk fan kitlesine sahip bir karakter yani bu rolu kim oynayacak ya da oynayabilecek mi cidden merak ediyorum. Karakter kas goz haraketi ile karsindakini ezen bir karakter sonucta. 20 li yaslarida birinin oynayabilecegini pek sanmam, ciddi oyunculuk ve karakterle ozdeslesmek gerekiyor. Yukaridakl videodaki kadin gibi alttan alttan gulumseyerek olmaz o is. rüyalarımdaki Yenn'e göre yazdım abi sorun olur mu senin için? Amy Adams'tan da harika Triss olur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 amy adams yaşlı triss için bence. wonder woman için de yazmıştım meme faktörünü de işin içine katınca, ben yine gemma artenton diyorum triss için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Dizi senin rüyalarına göre çekilmedikten sonra sorun yok keyfine bak. DRaGoN_SLaYeR said: arezd said: Cocuksu oldugu cikarimina nasil vardiniz ki yani hangi konusma yada hangi sahne gozunuzun onune geldi? 8 kitabi da okumus olan biri olarak soruyorum cunku hakketen ben hatirlayamadim boyle bir dialog ya da betimleme. Kitaplarda soguk ve kalpsiz oldugunun birden fazla kere alti ciziliyor. Yani oyunlara gore dusunduyseniz hak verebilirim ama dizi kitaplara gore cekiliyor bildigim kadari ile ve kitaplardaki karakter ile oyundaki karakter taban tabana oturmuyor. Oyunlarda cok daha yumusak mizacli ve ilimli. Daha dizisi cekilmeden cok buyuk fan kitlesine sahip bir karakter yani bu rolu kim oynayacak ya da oynayabilecek mi cidden merak ediyorum. Karakter kas goz haraketi ile karsindakini ezen bir karakter sonucta. 20 li yaslarida birinin oynayabilecegini pek sanmam, ciddi oyunculuk ve karakterle ozdeslesmek gerekiyor. Yukaridakl videodaki kadin gibi alttan alttan gulumseyerek olmaz o is. rüyalarımdaki Yenn'e göre yazdım abi sorun olur mu senin için? Amy Adams'tan da harika Triss olur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 aslında yennefer in gizli Scoia'tael hayranı olduğunu düşünürsek Belçin Bilgin fena bir seçim durmuyor, doğal "soğukluk" ve her an dövecekmiş gibi cilveleşmesi ayrıca etken faktörler olarak değerlendirilmeye katılabilir, menajere burada çok iş düşüyor :) https://www.merlininkazani.com/images/games/7680/102485_640.jpg @arezd keyfi yerinde olup cilveleştiği bölümlerin hepsinde "hareketli neşeli çocuksu" tarafı var ama bu birazda "hareketli neşeli çocuksu" dan ne anladığımız ile de alakalı, "babacık lolipop" veya "aşkum ayaklarını yıkıyam" moduna girmiyor tabi... mesela en soğuk ve mesafeli durduğu ejderha avı hikayesinde bile yazar o cilveli havayı veriyor aslında yazar yenneferi çok güzel yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 axedice said: trigender pansexual xi/xir bu ne demek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Belçin Bilgin o sevişme sahnelerini beceremez gibi geliyor. Sonrasında ülkede infial çıkabilir tabi becerirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 mokoko said: axedice said: trigender pansexual xi/xir bu ne demek lan bu jargon yüzünden "Sosyal Adaletin Yılmaz Savaşçıları" konusu teorik fizik kitabı gibi geliyor bana... biri hayrına şunların sözlüğünü falan yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Ehere mehere diyecektim ama neden yazmayayım ki. Ben de eskiden bilmezdim okudum öğrendim. Trigender hem erkek hem kadın hem de bu ikilinin dışında ara bir cinsiyet olan kişiler. Yani bi taraftan kadın erkek arasında gidip gelirken bi taraftan da bu ikili cinsiyet sisteminin dışına çıkıp farklı bişi de olabiliyor. Haliyle tri-gender. Pansexual da biseksüelin bi üst modeli, üstteki trigender gibi her türlü cinsiyete ve ara formlarına karşı ilgi gösterebildiğini anlatıyor. Zaten heteroseksüel trigender saçma olurdu sanki Xi/Xer de he/she gibi ikili cinsiyet sistemine karşı olan bi kişi zamiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Bence çok ünlü bir oyuncu olmayacak dizide. Netflix pek girmio o işe yeni yapımlarda. Ayrıca damacanaya hallenen bir millet olarak pansexuel bile yetersiz bizim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 said: Henry Cavill has told IGN that he'd be interested in the role of Geralt in Netflix's forthcoming adaptation of The Witcher. http://www.ign.com/articles/2018/08/06/henry-cavill-wants-to-play-geralt-in-netflixs-adaptation-of-the-witcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 fuck off chad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 ya bi git ak süfermen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 hakkaten bi git ya. 2 tane fln mimiği var toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 ya bırak allaşkına kevıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 ya bi ittir go uberman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: said: Henry Cavill has told IGN that he'd be interested in the role of Geralt in Netflix's forthcoming adaptation of The Witcher. http://www.ign.com/articles/2018/08/06/henry-cavill-wants-to-play-geralt-in-netflixs-adaptation-of-the-witcher pls no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 nasıl lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Adam oyunları oynamayı geçtim kitapları bile okumuş, hiç değilse karakteri anlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar