eregorn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Ahmet Kural - Murat Cemcir ikilisinin yeni filmi. Yönetmen: Selçuk Aydemir Oyuncular: Ahmet Kural Murat Cemcir Saadet Aksoy Cengiz Bozkurt Günay Karacaoğlu [video]https://www.youtube.com/watch?v=KOeCGvPKUV4?feature=oembed" width="459"> Baktım, konusunu bulamadım. Varsa affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 film guzel olurda, abi ben fragmandan bir sey anlamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Fragman komikmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 murat dişleri yaptırmış mı sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 hehe islerini cok bildigimden degi lama heriflerin tiplemeler hep komik geliyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Baya güzel duruyor fragman (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 bu şaklabanlar hala film yapıyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 baya tırt duruyor ama cengiz bozkurt için izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 300bin lira butçeyle şehirlerarası otobüs yolculuguna film yapmaktan bikmadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Liebe said: bu şaklabanlar hala film yapıyor mu ya Aynen, ikisini de hiç sevmiyorum nedense 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Cengiz Bozkurt baya orta malı gibi bütün çıkan komedi filmlerinde oynuyor. Gülse Birsel kendi filminde nasıl oynatmamış hayret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 disleri yaptırmısmı sonunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 isler gucler ara bolumu gibi duruyo fragman, du bakalim. ahmet kural'da takildi tek role, surekli gosterilip de verilmeyen bickin deluganli kalibindan cikamadi. cimcir de giderek ahmet yanciligindan, 2. dereceden yardimci rol'e dogru evriliyor. ahmet alana, yaninda cimcir bedavaya gelmis. ikisinin yazip yonettigi birsey yapsinlar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Fin said: 300bin lira butçeyle şehirlerarası otobüs yolculuguna film yapmaktan bikmadilar. hislerimin tercümanısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Saadet Işıl Aksoy'un hastasıyım, kesin gidip izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 filmin konusu biri six pack, biri de dişleri yaptırmış, o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 reyou said: isler gucler ara bolumu gibi duruyo fragman, du bakalim. +1. Diyaloglar bile ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 buradaki yorumlar daha komik fragmandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 bir tek ilk sahnede gülümsedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Az önce izledim. Gayet güzel, eğlenceli filmdi. Tavsiye ederim. Cengiz Bozkurt ayrıca muhteşemdi. 1-2 sahnesi epey güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 gereksiz uzamis, bayiyo yer yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 İşler güçler zamanı severek takip ediyodum, ondan geçen arkadaşım gidelim mi dediğinde tamam dedim ama rezaletti direk, inanilmaz kalitesizdi. Türkiye' de mizah yapanların sonu bu sanırım, kitlenin bunu sevdiğini analiz edip daha çok para kazanmak için kalitesizleşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 kalitesizleşme değilde geliştirme yok kendini, hep aynı şeyi yaparak para kazanabileceğini fark ettiklerinde hep o formülden gidiyorlar. o da bi yerden sonra sıkıyor, hatta eski işleri bile kalitesiz gelmeye başlıyor. yani tabii analiz edebilen adama. yoksa şahan aynı formülden sürekli film çekip 10 10 götürüyor paraları halen. cem yılmaz o yüzden değerli, sürekli farklı formüller deniyor. sahip çıkılması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Adamlarin dizileri hep filmlerinden daha kaliteli oluyor ya... İsler gucler de ricky gervais tan bahsediyorlardi. Film boyle daha iyi tutuyo demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Aket-Atum said: Fin said: 300bin lira butçeyle şehirlerarası otobüs yolculuguna film yapmaktan bikmadilar. hislerimin tercümanısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar