Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuza şık giyinme rehberi


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Lazım. İş ortamları için genelde Damat'tan giyiniyorum ama verdiğim paraya inanılmaz acımaya başladım. Bi kumaş parçası için 1500-2000 lira para vermek aşırı saçma gelmeye başladı bu kriz ortamında.

Hani böyle Laleli'de turistlerin falan gelip giyinip gittiği ufak dükkanlar var ya, o tarz yerler arıyorum. Giyimi kalıbı kumaşı düzgün, tasarımı şık olsun, ama retail tax ödemeyeyim. Hayal mi kuruyorum acaba yoksa var mıdır bir çıkarı=
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Direkt Laleli'ye düşmek zor olabilir :D

Onun yerine mesela Damat'ın outlet mağazaları kovalanabilir. Genelde outlet'te uygun olduğu gibi 1 al 1 öde şeklinde takımlara kampanya yapıyorlar. Damat dışında Altınyıldız gibi biraz daha uygun fiyatlar barındıran yerlere de göz atılabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karaca'daki Karaca marka takımlara bak(Boss diil) daha uygun fiyatlı oluyorlar Damat'a göre.

Damat feci bindiriyor ya perakende müşteriye prim sistemi kullandığı için satış elemanları, şirketlere toplu satım yaparken etiketin %30'una bırakıyor çok janjanlı olmayan takımları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

f/p arıyorsan git altınyıldız klasikten al, parasına göre en iyi performans bunda.

yok marka olsun hem de ucuz olsun diyorsan, internetten kampanya takip edecen ya da susurluk festiva outlet gibi antin kuntin yerlerdeki indirim çadırlarına uğrayacan.

ama tam ölü arıyorsan, go go aksaray yer altı çarşısı. geçen yıl 50 liraya takım elbise satılıyordu sdfsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Inditeks gurubu butun magzalarda senede 2 kez buyuk indirim yapiyor ocak ve temmuz aylarinda, sansa bakki 4 ocakta ilki ;p

Massimo dutti veya zaradan indirim suresince toplayin iste bisiler, isini ve giyinmeyi bilen butun beyaz yakalilar massimo duttiyi yagmaliyor zaten indirimde


Şu çöpleri giyen var mı cidden sdf
3 ay sonra eski kondisyonunu koruyamayan ürünler üreten 'hazır giyim' firmalarına (zara gibi) verilen paraya yazık. Hayır yapın daha iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Yıl boyunca indirimleri kovalayıp öyle alış veriş yapmak lazım ya. Kadınlar çok efektif yapıyor alışverişi biz baya noobuz.


Nerede var abi öyle kadın, çoğu indirim gördüğü an hiç yapmayacağı harcamayı yapıp aslında zarar ediyor. Ucuz uçak bileti var diye durup dururken kendine 2000€ tatil kitleyen beyaz yakalar gibi işte. Halihazırda ihtiyacı olan şey için pusuya yatıp kampanyadan gerçek fayda sağlayan insan sayısı çok az, kadınlarda daha da az.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla pierre cardinden memnunum ben, gömlekleri hem oturuyor hem kaliteli geliyor bana.

bu arada, kışın ütü derdinden kurtulmanın süper bi yolu var.
Zaten gömlek üstü kazak yapıyosanız,içinden yakalı kazaklar var. Sanki içerde gömlek varmış havası veriolar.

tavsiye ederim
Longshanks said:

peki normal günlük veya smart casual pantolon için nereyi tavsiye ediyosunuz.
bana mudo dışında hiçbirinin boy-bel olmuyor. çok uzun bacaklı ve zayıf görünümlü göbekli bi insanım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Takım elbise pahalı şey. Dandiğe kaçsan bile franchise markalardan belli bir taban ücretten başlıyor. Smart-casual giyinirim diyorsan lacivert-gri-siyah, işyerin kaldırıyorsa bordo,mavi vb. 1-2 pantolonun olsun. Bu tip kanvas veya kumaş tek pantolonları Zara, Mango Man'den bulursun 100-120 civarına. Dockers da alabilirsin biraz daha üstüne çıkıp. Veya Massimo Dutti

Gömlekleri de yine bu markalardan seç, H&M tasarım ve ürün kalitesi olarak smart casual'ı bile kaldırmaz bence, aşırı gündelik. Gömlek-pantolon harici üstüne giyeceğin V yaka vb. kazakları da yine Zara ve Mango Man'den aban işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...