zipzip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Survival rts http://store.steampowered.com/app/644930/They_Are_Billions/ Oyun çoooooooooook tatlı. Zamanla üye sayısı çoğalan zombi ataklarına karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Tesla tower var. RUBBER SHOES IN MOTION Yayınlara bakarsanız gözucuyla direkt beğenirsiniz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 oyun çok güzel oynaması zevkli tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bilgisayar alip oynayasim geldi guzelmis baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Strateji oyunlarında building'leri bu kadar dip dibe koyan görseller/video'lar görünce tek darlanan ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 lirik oynuodu dün. güzele benziyor da strateji işte ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Lord of Xulima bitirdiydim,cok iyi bir indie firması ama şu hali ile beni pek sarmadı. Herkes yazmış yorumlarda , multi olsa şu oyunda yıkar ortalığı diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Rimworld e bakarken gördüm bende, 2 sini birden alabilirim. Perşembe gelsinde bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 güzelmiş oyunda multi bekliyordum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 aa konusu yok muymuş, internet puanlarını toplardık başlığını açıp :P (reddit sanki amünyum) dün takip ettiğim 3 streamer oynuyordu bunu. baya güzele benziyo. rimworld'un detayında boğulurum gibi geliyo bana ama bunu oynarım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 45tl çok. 15 tl veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 oynayan var mı, alak mı? yani bitmiş oyun gibi Early Access mi yoksa hafiften yarım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 zıpzıp oynuyor şu an, bak istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bakarım ayrı da böle derin ve komplike strateji oyununda 20 dakka izleyerek karar veremem. zipzip yayın bitince gelip söyle pls alınır mı oyun full oyun hissiyatında mı pubg gibin yoksa daha olmamış hissiyatı mı veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Cokomantis said: zıpzıp oynuyor şu an, bak istersen :) zıpzıp ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 zipzip'in evi they are Billions olmuş zaten ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 2. wavei geçemedim ya alınır mı söyleyemem. Taş upgradei aldım daha ilerisine gidemedim ama 20 kere falan baştan başladım hiç sıkılmadan. 4 saat oynamışım yayında. 45 çok ama sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Allah belasını versin bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Valla 20-30 dev gelince patlattılar benim yerleşkeyi. Arada tükürenler filan. Baya zor lan oyun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 zıpzıp senin kanal neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Hypelanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Raylen said: zıpzıp senin kanal neydi sunu bolumlerden birine sticky yapalim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 twitch.tv/teasy sipeyskeyk said: Hypelanıyorum. Hypelan hypelan. Sabahtan beri 20. başlayışım ki hala taştan ileri gidemedim ama zerre sıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 45 pahalı geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 kis indirimlerinde alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Sıkın dişinizi, 21 Aralık'ta indirimler başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar