Tim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 applev0dka said: tim gider mim gelir.. düzen değişmez (literally) Hala mi su muhabbet ya? Ayip vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 sdsafa yok ya takılıyorum. ama mesaj çok ciddi olmuş lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 goldbären said: pedal sağlam elime ulaştı btw. insan bir tozunu siler. hiç de 1-2 saat kullanılmış gibi durmuyor. yani kullanılmasa bile kirlenmiş :) Kutudan jelibon cikmayinca icerlemis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 bu arada şaka değil ben satış yaptığım insanların kutularına bir paket goldbears koyuyorum. alanlar bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 (böylece bir paket jelibona inanıp kutunun açık olmasını sorgulamıyorlar hıhıaıhahahaha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 kutunda buyuk varsa koy tabi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 pedalın ucuna jelibon koysak gelip distorşınlayacak herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 adam jelibon ile checksum yapmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 CthuLhu said: bölümün son zamanlarda açılmış en kaliteli topiği Yalnız admin dayanamamış kaliteye, kendi kendini kendine banlatmaya çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 İlan aslında garajdaki araba satışı, Ama Garaj satışı süsü verilip ayakkabı, joystik ve bilumum zengin işi alet edevat ile kamufle edilmiş. Edit: Araba da hoşuma gitti, ne zaman gidiyon sen yurtdışına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Grego said: SpiderS_DangeR said: Alsaniza biseyler alakasız olacak ama, şu aracın kötü özelliklerini yazsana bi, ben kiralamayı düşünüyorum bunun 2018 ini. sadece mercedes'e biniyorsun. ablamda vardı araba gitmiyor dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Ben hanım çok istedi diye baktıydım a serisine, Olumlu yorum yok sanırım bu araba için baltalamış gibi olmayalım ama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 polo dan olacak geçiş ona, muhtemelen uçuyor hissiyatı verebilir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Sen yine de 1 serisine bak grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 taktım mercedes e ya, bmw daha pahalı. 1 serisinden kasıt o galiba? aha fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Araba gitmiyor diyenler 210 beygirlik sciroccoyla karsilastiriyor sanirim. Quo-Vadis said: İlan aslında garajdaki araba satışı, Ama Garaj satışı süsü verilip ayakkabı, joystik ve bilumum zengin işi alet edevat ile kamufle edilmiş. Edit: Araba da hoşuma gitti, ne zaman gidiyon sen yurtdışına ? 3 Ocakta gidiyorum, artik yavastan satmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Fistan said: arabayı bana ver, satma. tatillerde dönersen kullanırsın en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 20.000 Euro vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 vay arkadaş pazar alanına son model mercedes koyan ilk kişi heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 son model değil, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 19-Mercedes satildi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Evet Mercedesi ben aldım , teşekkür ederim Spidere, 50k ya anlaştık, kırmadı benim gibi fakiri. Bize babalık yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 o babalik yapinca biz babayi mi almis sayildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 sende mi mercedes aldın ondan ? Kaç tane mercedesi var bu adamın ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 İnternetten sipariş verip, küçük gelince de iade etmiyorsa 5 tane vardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar