reyou Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 sati$in sigmayan ayakkabi ile baslayip, joystick e kadar du$mesi, ve son saniyede gelen merso saldfkj abi sen arabayi alana yanindakileri bagajin icinde versene, garaj satisi olsun sana bagaj sati$i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Yamaha PSR 340'taki Re Majör sesi başka hiç bir klavyeden çıkmıyor. 400 Dolar veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 reyou said: abi sen arabayi alana yanindakileri bagajin icinde versene, garaj satisi olsun sana bagaj sati$i. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/155/834/plz-stop-post.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Mantikli fikir aslinda sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 goldbären said: Semt bilgisi falan göremedim ilk sayfada, bir de sustain pedalın durumu nedir? Biraz zaman geçince eskiyorlar kontak noktası tamir istiyor falan. Hemen alayım anlaşırsak yer zaman konusunda. Sehpayı da alırdım ama aslında pedal+sehpa yeni aldım sayılır, ancak bendeki pedal bozuluyor birkaç saatte bir açıp geçici tamir edip geri kapatıyorum sdf. Semt kadikoy, goztepe taraflari. Pedal cok az kullandim toplam 1 saati yoktur yani. Eger kontak noktasi kullanmadan dururken de eskiyorsa bilemicem alali 1 sene falan oluyor ama kullanarak eskiyen birseyse eskimemistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 reyou said: sati$in sigmayan ayakkabi ile baslayip, joystick e kadar du$mesi, ve son saniyede gelen merso saldfkj abi sen arabayi alana yanindakileri bagajin icinde versene, garaj satisi olsun sana bagaj sati$i. ahah tamamdir arabayi alana digerleri hediye :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Az kullanildi diyosa dogrudur. It gibi calistirmislardir bu cocugu. Giyecek, kullanacak vakti kalmamistir dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 SpiderS_DangeR said: 6- Sigara duman/koku makinasi Hamilton Beach TrueAir 04532GM Room Odor Eliminator ve yaninda 2 adet 3lu sigara filtresi https://image.ibb.co/gF4y9b/IMG_8181.jpg https://www.amazon.com/dp/B002SHCEVG/ref=sspa_dk_detail_4?psc=1 https://www.amazon.com/Hamilton-Beach-Febreze-04291G-Removal/dp/B000HZE4O6/ref=pd_sim_201_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=C471AQ7V0EEHPDPKVC6C 150 TL bu koku yok ediyor da asıl olayı purifier mı? yani havadaki 3-5 tozu falan da temizliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Aga madem 5 çift ayakabı alıp giymyi unutacak kadar zenginsin, o joystickin fiyatında da bişey yapıcaksın. Güzel bişi söyle gelip alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Tozu bilmiyorum ama olayi koku, kokuyu filtrelerken tozu da filtreliyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 son itema gelene kadar söyleniyordum annem gibi böyle gereksiz şeylere para verirsen hiç biriktiremezsin bak diye, sonra anladım hayatı, doğalgazı açtım, 3 liralık var, yeterse elveda dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Bu arada 10 çift fred perry yerine 1 çift dainese'niz olsun, motora binmeniz gerekmiyo, gayet rahat, ökkküz gibi saglam + su geçirmez ayakkabı. Numarası bana küçük olmasa ben alırdım. Joystick hacı, napıcan , yap bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 joystick'im bozulmuştu. Acaba alıp FSX'e tekrar mi başlasam ya :( bende force 3d vardı. Force feedbackli. Ayrıca adaptörlüydü. Bu sanırım sadece USB ile çalışıyor. Acaba bunda da Force feedback var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 aktiftablet said: Bu arada 10 çift fred perry yerine 1 çift dainese'niz olsun, motora binmeniz gerekmiyo, gayet rahat, ökkküz gibi saglam + su geçirmez ayakkabı. Numarası bana küçük olmasa ben alırdım. Joystick hacı, napıcan , yap bişi? Joystick zaten yari fiyati 0'dan farksiz daha ne yapayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 ShadowFax said: joystick'im bozulmuştu. Acaba alıp FSX'e tekrar mi başlasam ya :( bende force 3d vardı. Force feedbackli. Ayrıca adaptörlüydü. Bu sanırım sadece USB ile çalışıyor. Acaba bunda da Force feedback var mı? Yok bunda feedback, fakir isi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 arabaya 7460 dürüm + 2 dal malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 59.680 lira ediyor 7460 dürüm, 8 liradan hesapladım dürümün tanesini. eğer kabul ediyorsa ben 60bin direkt nakit veriyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 yüksekova'da mı yaşıyorsun dürüm nerede 8TL ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 adam garaj satışının hakkını vermiş respect! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 araba ucuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 totemic said: adam garaj satışının hakkını vermiş respect! Hızını alamamış, garajdaki arabayı bile satışa çıkarmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Abii scroll down yapa yapa iniyodum en son vay ... dedim yani tam garaj satışı :D Gz bu arada yurt dışı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 bu arada öğrenci/bekar evi battaniyesi gözlerden kaçmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 GONDARCENGIZ said: arabaya 7460 dürüm + 2 dal malbuş 13 tl den düşük dürüm bulamazsan 982 tl zarar ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 bu arada araba bana da ucuz geldi ya, bir c180 kadar bütçe düşmanı değildir ama idareli yakıyorsa kaçmaz fiyat. param olsa alırdım :( edit: ortalama 5.4 diyor. bizim c180'e de 5.4 diyor da 8'den aşağı yaktığını sadece yokuş aşağı giderken görüdm o da 7.4 ancak indirebildim ortalama 9-10 sdafsadfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar