-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 hiç takip etmiyorum şu bitcoin işlerini ve mining işlerini, ama para var diyorsanız ucunda başta zararına da olsa girerim. gtx 1070'li, 7500 işlemcili gaming desktop var herhalde yeterli olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Ben de katilmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 "roket adam" said: Bende iki adet AMD FirePro D300 ekran kartlı bir Mac Pro var ve 7&24 açık, onu feda edebilirim bir süre. Workstation grade ekran kartları ama ne kadar mine eder bilemem. CPU utilization'um baya yüksek o yüzden o taraftan bir şey beklemeyin, GPU mining'i denemek isterim. Planladığınız şeyin mac desteği varsa girişelim. Mac için şu varmış da bilgisayar eskitmeye değmez bence. http://cointellect-turkce.blogspot.com.tr/2014/12/macosta-mining-yapmak.html https://www.buybitcoinworldwide.com/mining/hardware/ Şunlara ortak girmeniz daha fazla kazandırmıyor mu verimlilik açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 sistemi anlatıcan, sistemi bilgisayara kurucam, sonra mininge başlıcaz saatte 0.0000001 tl ile zor iş. ama dersen ki kurulumu basite indirgeyip anlatabilirim,ben de katılabilrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Valla ben katılırım şu an çok b*ktan bi poolda ltc farmda iki bilgisayar her an açık. ufak ufak takılıolar. antminer alıp miningi ciddi ciddi yapmayı planlıyorum aslında. hobi olarak yaptığım için de bişey anlamıyorum, boşuna 2k$'lık aleti alıp içime kaçsın istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Herkeş kendi pc si yerine para toplanip su ozel makinalardan alsak?daha iyi olmazmi? Birde fabrikasi vs olan arkadasimizda varsa elektrikden tasarruf ederiz gibi gibi nacizane tavsiyem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 ekran kartı çöp (gtx560ti galiba 6 yıllık kart) i7 işlemci 7700 mü ne son nesillerden işte 16gb ddr sıvı soğutmalı bir pc var. olur mu bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Frostbite said: Herkeş kendi pc si yerine para toplanip su ozel makinalardan alsak?daha iyi olmazmi? Birde fabrikasi vs olan arkadasimizda varsa elektrikden tasarruf ederiz gibi gibi nacizane tavsiyem.. katılıyorum. hatta organize edebilirim belki. böyle bişeyi. şu an soğutma sistemi olarak mineral yağ araştırması içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Havayla soğutulacak abi herşey, mineralin nesini araştırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 endustriyel fanlari dosersin rige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Frostbite said: Herkeş kendi pc si yerine para toplanip su ozel makinalardan alsak?daha iyi olmazmi? Birde fabrikasi vs olan arkadasimizda varsa elektrikden tasarruf ederiz gibi gibi nacizane tavsiyem.. genesisten kiralamak daha mantıklı olabilir. o bilgisayarı evden çalıştırmak ekstrem ses yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Rigler open-air abi zaten, fan falan olmuyo üstlerinde. Ortama havalandırma yapılacak ve open-air cooler kullanılacak, blower kullanılmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 yağ ile soğutmak için. şu an bi projeyi inceledim. türkiye'de 250 makina koydu bi oluşum yağ havuzlarının içine ve yağı soğutuyorlar. ürünleri oc yapıp uzun zamanlı verim almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 KillJoy said: yağ ile soğutmak için. şu an bi projeyi inceledim. türkiye'de 250 makina koydu bi oluşum yağ havuzlarının içine ve yağı soğutuyorlar. ürünleri oc yapıp uzun zamanlı verim almak için bunu evin bodrumuna koy bas kaloriferlere doğalgazda ödemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 yav bide adam diyo millipiyango oynucaz ortak var mısınız? kar felan beklemeyin abi yarın öbür gün etherium gibi bu coin patlar dicemiz bi kumara giricez 3 5 ne kazarsa kazmaktan değil bigün o coin patlarsa diye ümit edicez. eğlencelik performansı görmek için ben denerim yani. ne oluyo ne bitiyo batmış oluruz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Bekledigimden fazla katilim var. Bir iki gun verin bana. Kurucam pool'u, sonra durtcem alayinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 denerim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 apartman yöneticisi tadilat için para toplayıp üzerine yatacak arkadaşlar inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Zengin olmak isterim ama mining yapıcak donanım yok abi :D çok ufakta olsa katılmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Hah işte donanım olmadan mining falan yapamıyosun işte. Ondan bulaşamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 benimde donanımım yok ama zengin olmak isterim. okul harclığı çıksa bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 benim zengin olmaya hevesim yok lan. sırf geyik dönsün. uzun alınırsa birşeyler kurulursa rig ya da ne bileyim antminer tarzı bi dalga, kesinlikle katılacağım miktar olarak da imkanlarımın elverdiği kadar diyeyim. hatta ankarada olursa rigin kasası metalden olucaksa gelir yapımında görev alırım kaynak filan yaparım kaynak makinası bulup(bulup derken, var yani. alır gelirim.). ahşap olursa da zaten fistan varken bize laf düşmez ama gelir yanınızda durur vidalarla filan oynarım ne bileyim. "abi bu ne" falan diye sorarım. pool olursa ben sadece litecoin farmlıyorum, o da işte maksat "yabıyom" demek için. gelir katılırım yani hangi currency kullanırsanız oturur indiririm ccminer filan neyse artık... sonumuz bence patip0rn gibi olcak ama yıllar sonra anlatır güleriz. nası batırdık hehe diye. es kaza para kazanırsak yıllar sonra miami'de houseparty'de toplaşıp yine güleriz. nası koyduk lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 keşke donanım olsa anında bu plana ok veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 onun yerine bir kooperatif kurup hardware alsak pool un %80 i hardware kalanı pleb olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Lopeth said: onun yerine bir kooperatif kurup hardware alsak pool un %80 i hardware kalanı pleb olsa o kadar urascaksak kooperatif kurup arsa alalım site yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar