Tim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Ahali selam, Mining dertli is normalde, high-end GPU'lar falan gerekiyor ama hem GPU hem de CPU ile mining yapabileceginiz bir pool acsak katilir misiniz? Burada amac ilerde degerlenebilecek coin'lerden birini bulup, bir sure zararina da olsa kazip, ilerde degerlendigi takdirde kara gecmek ki bugune kadar bitcoin kaziyor olsaydiniz, edindiginiz ufak tefek miktarlarin toplami 10binlerce, belki 100binlerce dolar edicekti. Karar verirken bunu da isin icine katmanizda fayda var. edit : hayir diyenler ayrica mesaj atsin bi. bisey denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Min specs ne gerektiriyor.. Elimde E5620 cpu var bosta.. Yeter mi az cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Hazir kazilmisina 100$ atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Ben hayir dedim, dene bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 niye kendi conimizi coinimizi yapmiyoruz? mesala jetcoin https://i.imgur.com/ZiCiRdv.jpg edit- con diil coin coin, con olsa duramassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 napcaz biz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 evde boş durcana açarım video izlerken çalışlır laptop en kötü nasıl yapılıyo anlatın yürürüz ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 sabaha kadar pc'yi mi açık bırakıcaz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Mithat ve suark varsa ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Şimdilik hayır çünkü bunu yapabilecek pc yok :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 buyuk datacenterlar falan bu işlere girdi işte, adamlar sogutucu düzenekli odalar bu kartları kurup mine ettiriolar, güvenlik etc sistemleri kurdular hep sen onların sistemini kiralıyosun, kartını koyyosun vs elektrik monitor etmesi vs bi ton masrafı var. onları adamlar yapıo sen onları kiralıyosun anladıgım kadarıyla.. yani boşta bekleyen birikimin varsa neden olmasın ha direk bitcoin alıp beklemekten farkı = uzun vade daha karlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Şubat-Mart'ta R7 1700 CPU alıp Aralık'a kadar kazanlar çıkardılar CPU parasını ve hatta daha fazlasını sanırsam(net kazanç). Oldukça anlamlı tavsiye edilen şey, açalım bi pool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 E nasıl olcak ben atom n450 işlemcili ve nvidia tümleşik ekran kartımla katılsam aynı parayımı alcam herkesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Hayır, kazdığın kadar alacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 açılın pool masterınız geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 benchmark sonucuna göre para dagıtılabilir bir noktada elimizde para olacagını varsayarsak tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Mal said: E nasıl olcak ben atom n450 işlemcili ve nvidia tümleşik ekran kartımla katılsam aynı parayımı alcam herkesle. GPU her sekilde daha cok hash uretiyo ama bitcoin gibi coin'lerde aradaki fark binlerce kat iken, bazi coin'lerde 5-6 kat kadar fark ediyor. Haliyle cpu miner'larin da bi sansi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Bende iki adet AMD FirePro D300 ekran kartlı bir Mac Pro var ve 7&24 açık, onu feda edebilirim bir süre. Workstation grade ekran kartları ama ne kadar mine eder bilemem. CPU utilization'um baya yüksek o yüzden o taraftan bir şey beklemeyin, GPU mining'i denemek isterim. Planladığınız şeyin mac desteği varsa girişelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 ya toplanıp gaben'e baklava yollayamayan adamların kalkıştığı işe bak sen ya sdafsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 browser based yapın işte de kasalım bir yandan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 40-50 kisi falan olursa evet sayisi kurucam sunucuyu. talebi gorelim bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 biraz daha aydınlatsana tim, gerekenler sunlar sunlar tarzı. örnek 3 gün evde deilim açık bıraktım gittim, dondum geldim oyun oynıcam fln fisman nası işliyo olay tam olarak bide tahmini rakamlar verebilirmisin misal 1070 kart 1 ay 7/24 = 0.00001 btc tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 her türlü kazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 bizim işyeridne 30 tane falan boş pc var. admin yetkisi falan istemiyorsa açayım hepsini simültane açsömd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar