Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 izledim geldim rahat rahat tüm spoilerları açtım okudum ohh beğendim gayet başşaklı film olmuş ama mizah denemeleri pek iyi değildi genelde yalnız sonda herkes öldü lan diye kaldım ömürcek adam çok acıklı gitti :( iki adam dövelim arada şaka yapalım olmamış bu sefer, gümbür gümbür yenildiler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 İnsandan çok kahraman var filmde, öyle altı boş değil hiç birinin üstelik, hepsinin bir hikayesi filmi var. Bi o geliyor bi bu geliyor zevke geliyon resmen acayip olmuş. Thanos da gördüğüm en iyi kötü karakter olmuş, adam ne yapıyor ama adamdan iğrelti olmuyorsun kızmıyorsun hiç. Olmuşta olmuş yani vizyondan kalkmadan bir kez daha gidecem çok nadir gelir böyle şölen izleyek bir daha. Ufak tefek mantık hatalarına takmayın boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 biz de bugün izleyip beğendik, hafif dağınık geldi bana yer yer ama helal olsun gene bu kadar kahramanı aynı filme oturtmak kolay değil. 10 yıllık birikimin sonucu, sinemada bir benzeri de yok bildiğim bu ölçekte. nasıl bir body count yalnız, 10 yılda ölenden çok daha fazlası bir filmde gitti. bayağı melankolik bir final oldu. filmin en gaz noktası da thor’un stormbreaker ile girişiydi kesinlikle. en komik kısım da peterın “it never was” deyip bozmasıydı starlordu ehu. en üzücü de sanırım nick furynin gidişiydi. en büyük sürpriz de red skull oldu benim için. öte yandan strangein 14 milyondan bir kerede kazandık demesinin üstüne this is the only way demesi bad endin just according to keikaku olduğunu tasdikliyor herhalde. o yüzden time stone ile bir rewind bekliyorum şahsen ikinci filmde. sıradaki film de captain marvel sanırım, umarım iyi olur. aktristen pek emin değilim gerçi ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Katiyorum abi, Kaptan filmini duyunca ilk aklima gelen Katee Sackhoff olmustu. Tam oturuyor su anki cizimlerine karakterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 evet uyardı o ama daha genç bir aktris istediler herhalde, erkekler kadar yaşta geniş aralık olmuyor hollywoodda maalesef. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 katheryn winnick en iyi giderdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 emily blunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 j lawrence iyi giderdi role aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Evet hepsi olurdu bence de, brie larson biraz fazla yuvarlak surat gibi geliyor bana ama neyse artık napalım. Oyunculuk olarak da bilmiyorum onu, uyar umarım diğerleri kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 marvel castingleri hiç bir zaman kötü olmamıştır(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 eğlenceli patlamalı efektli tek seyirlik film. güzel ama niye bu kadar hypelandı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 said: Arama Sonuçlari Re: Avengers: Infinity War (2018) (Çizgiroman sıpalarını belirtin) - Bugün eğlenceli patlamalı efektli tek seyirlik film. güzel ama niye bu kadar hypelandı anlamadım. by deftonez - Vizyon said: Re: Eurovision 2018 Memefest - Bugün bu yarışmaya katılmamak herhalde cumhuriyet tarihinin verilmiş en iyi kararıydı. seçtikleri şarkı ne mal olduğunu gösterdi zaten. by deftonez - Konu Dışı said: ARANIZDAN BİR EZÜĞ AYRILIYOR :) - 12 yil Önce byebye by deftonez - Knight Online http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/001/050/209/b01.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 şu geçen futbolda banlanan 5-6 kişiden birinin heralde ama kimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 banlasan bi dert, banlamasan bi dert yeminle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 sorun nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Kimin uyuyan hesabısın diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 ne fark eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Ben fa ke degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 adam tonlarca mesaj atmış knayt onlayn'a. kim oynuyodu lan knayt banlananlardan. pati dedektifleri iş başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 başka birinden bulmuştur abi, onunla mı uğraşılır lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 banlananlara bi baktım da, geçen günkü banlananlardansa, yazıdan benzettiğim kadarıyla S-H gibi geldi. tabi yanılma ihtimalim yüksek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Ne yapıyorda banlanıyor bu insanlar? konu ile alakasız mesaj atmıyorlardır umarım asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 ban lottery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 DarKRideR said: emily blunt olur aslında diğeri de olur ama bu daha iyi olur sanki Katheryn Winnick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 gauntlet simdi eldiven iptalmi abi daha kullanılmıcakmı taşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar