Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Infinity War (2018) (Çizgiroman sıpalarını belirtin)

progamer

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

axedice said:

-Deno- said:

İlk yazdığım review'a baktım burdaki, orda da hayatta sanıyormuşum.

Düşün yani o derece ciddiye alıp okuyoruz senin yazdığın reviewları.

Hep böyle kal (:D

Adam nereye gereksiz ayraç koyayım diye düşünmekten fact check yapmayı unutmuş oolololol

quixef said:

Ne appropriation ı bilader duymuşun cümle içinde kullanıyosun da Afrikanın ortasındaki ülkeye Çinli mi koysun adamlar gerzek ya

Afrika'nın :(

quixef said:

$69 verin, Marvel Unlimited a üye olun, istediğiniz Comic Event i seçin ve o kapsamdaki tüm comicler önünüze publication date e göre dizilsin. Kolay.

Marvel Unlimited'a :( Comic Event'i ::o Date'e :S

quixef said:

Yani terminal binalarının elden geçirilmesini kastediyorsa evet o son dönemde gerçekleşmiş ama ADB yi biz yaptık biraz anlamsız bir iddia.

ABD'yi :(
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

-Deno- said:

... en iyi Marvel film'i ...

Film'de ... Cheesy replikler'i de yoktu, klasik süper kahraman film'i ... evren'i zigip atan ... 2 tane taş'a zaten ... gerek mizah'a başvurarak ... dram'ın belli bir ... film'e özel yapılmış sanki ... muhteşem film'e ... film'i ... film'i,

Evet burada özel olan ne peki

I win (İngilizce kelimeleri ayır ben genelde ayrı yazarım ayraça üşendiğim için ama yukarıdaki quote a aldığım ayraçların hiç bir bahanesi yok)
Sosyal ağlarda paylaş

gittim, geldim.

-What did it cost?
+Everything

offff.
geri zekalı. madem everything o zaman niye.

star-lord da aptal, vurma diyorlar işte sdf
de eldiveni çıkarmak neyin kafası abi, kesin kolu gitsin. hatta doktor orda anasını satıyım açsın portal ikiye bölsünler herifi hayret yauv.

Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

http://www.youtube.com/watch?v=r-luQokOiBw

dantel gibi islenmis bir film dogrusu. birileri en iyi 50 film icerisine girer diyordu. eger devaminda batirip tiksindirmezlerse olabilir. sinematografi ve senaryo cok tatmin edici.

sikilmadan defalarca izlemeyi bekliyorum.

axn infinity war oncesi tum marvel filmlerini yayinliyordu.

pek cok film kendisini guzelce izletiyor. Christopher Markus'un yazdiklari guzel gercekten.

Adamların laubaliliğe girmeden ciddi ciddi anlatmalarını çok takdir ettim yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

gittim, geldim.

-What did it cost?
+Everything

offff.
geri zekalı. madem everything o zaman niye.

star-lord da aptal, vurma diyorlar işte sdf
de eldiveni çıkarmak neyin kafası abi, kesin kolu gitsin. hatta doktor orda anasını satıyım açsın portal ikiye bölsünler herifi hayret yauv.

yüzüğü kartallarla atmadilar bide tüh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...