BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 -Deno- said: Ya ben Akasya'da izleyelim dedim de, arkadaş tutturdu Hilltown da güzel orası olsun diye. 4 - 5 kişiydik zaten, iyi bari dedim. Bu Adanalı ve Mersinliler cins oluyor. arkadaşlığını kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 En yakın arkadaşım ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 @deno, o sahneyi kesmişlerse allah bilir daha hangi sahneleri kesmişlerdir. bence başka bi yerde bi daha izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 hawkeye'i da kesmişlerdi ya onu kestilerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Lan manyak misiniz. Iki taraf sa cinemaximum. Salondan salona farkli yapmazlar. Toplu olarak bir yerden dagitiliyordur. Uyumustur kesin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Fakir avmsinde thanos yerine ultron çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Ahahahah ciddiye alınması Paticik farqı. Yok lan gözümden kaçtı herhalde. İlk yazdığım review'a baktım burdaki, orda da hayatta sanıyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 yok yok bayağı kesmişler. yoksa görürdün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Sondaki sahneyi izledikten sonra 5 dakika daha salonda oturursanız Thanos'un da öldüğünü görüyormuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 -Deno- said: İlk yazdığım review'a baktım burdaki, orda da hayatta sanıyormuşum. Düşün yani o derece ciddiye alıp okuyoruz senin yazdığın reviewları. Hep böyle kal (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 En son bıraktığımda tek sayfaya 3 - 4 tane wot yazıyordun okunduğundan emin olmak için. (:P) Ben de görsellerle desteklesem okunur mu acaba 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 axedice said: -Deno- said: İlk yazdığım review'a baktım burdaki, orda da hayatta sanıyormuşum. Düşün yani o derece ciddiye alıp okuyoruz senin yazdığın reviewları. Hep böyle kal (:D Adam nereye gereksiz ayraç koyayım diye düşünmekten fact check yapmayı unutmuş oolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 -Deno- said: En yakın arkadaşım ;( Bıyıklı en yakın arkadaş mı olur, bari onu kessin yıl 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 quixef said: axedice said: -Deno- said: İlk yazdığım review'a baktım burdaki, orda da hayatta sanıyormuşum. Düşün yani o derece ciddiye alıp okuyoruz senin yazdığın reviewları. Hep böyle kal (:D Adam nereye gereksiz ayraç koyayım diye düşünmekten fact check yapmayı unutmuş oolololol quixef said: Ne appropriation ı bilader duymuşun cümle içinde kullanıyosun da Afrikanın ortasındaki ülkeye Çinli mi koysun adamlar gerzek ya Afrika'nın :( quixef said: $69 verin, Marvel Unlimited a üye olun, istediğiniz Comic Event i seçin ve o kapsamdaki tüm comicler önünüze publication date e göre dizilsin. Kolay. Marvel Unlimited'a :( Comic Event'i ::o Date'e :S quixef said: Yani terminal binalarının elden geçirilmesini kastediyorsa evet o son dönemde gerçekleşmiş ama ADB yi biz yaptık biraz anlamsız bir iddia. ABD'yi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 quixef said: -Deno- said: ... en iyi Marvel film'i ... Film'de ... Cheesy replikler'i de yoktu, klasik süper kahraman film'i ... evren'i zigip atan ... 2 tane taş'a zaten ... gerek mizah'a başvurarak ... dram'ın belli bir ... film'e özel yapılmış sanki ... muhteşem film'e ... film'i ... film'i, Evet burada özel olan ne peki I win (İngilizce kelimeleri ayır ben genelde ayrı yazarım ayraça üşendiğim için ama yukarıdaki quote a aldığım ayraçların hiç bir bahanesi yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 madem alakasiz konulardan bahsediyoruz... quixef am fortlamasinda cikan ses gibi nick lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 adam bizim sinemada o sahneyi kesmişler diye geyiğine demiş, ciddiye alanlar mı olmuş la hadsufhsau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 You win fakat, *hiçbir Ben itiraz olarak benim önceden yaptığım yanlış ayraç kullanımlarını alıntılarsın diye bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 gittim, geldim. -What did it cost? +Everything offff. geri zekalı. madem everything o zaman niye. star-lord da aptal, vurma diyorlar işte sdf de eldiveni çıkarmak neyin kafası abi, kesin kolu gitsin. hatta doktor orda anasını satıyım açsın portal ikiye bölsünler herifi hayret yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 dasaaa said: http://www.youtube.com/watch?v=r-luQokOiBw dantel gibi islenmis bir film dogrusu. birileri en iyi 50 film icerisine girer diyordu. eger devaminda batirip tiksindirmezlerse olabilir. sinematografi ve senaryo cok tatmin edici. sikilmadan defalarca izlemeyi bekliyorum. axn infinity war oncesi tum marvel filmlerini yayinliyordu. pek cok film kendisini guzelce izletiyor. Christopher Markus'un yazdiklari guzel gercekten. Adamların laubaliliğe girmeden ciddi ciddi anlatmalarını çok takdir ettim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 k1nJo said: gittim, geldim. -What did it cost? +Everything offff. geri zekalı. madem everything o zaman niye. star-lord da aptal, vurma diyorlar işte sdf de eldiveni çıkarmak neyin kafası abi, kesin kolu gitsin. hatta doktor orda anasını satıyım açsın portal ikiye bölsünler herifi hayret yauv. yüzüğü kartallarla atmadilar bide tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 şu kimdi filmin başında ölen zenci abi? thanosun kalbine spearı soktuğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Şu kimdi cevabı Heimdall. Asgard'da köprüyü koruyan eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Show yapmışlar bunda tam, böyle diğer çektiklerinin hepsini bunun için çekip, bunda bombayı patlatmışlar gibi. Hiç çekinmeden 9.0 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 heimdall ın filmin başında sadece hulk ı ışınlaması, hulk ın dönüşmeyi reddetmesi falan acaba strange geleceği gördükten sonra zamanda geri gidip belli bir plana uyulmasını tembihlediği için falan olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar