Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 3 Sinemia var, ikisini buna, birini Deadpool’a harcarım artık. 2D olarak gideceğim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Ben puan vermemiştim, vereyim: 9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Benden tertemiz 7 ya. Sanırım Winter Soldier'dan beri bu kadar düzgün kotaramamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Benden de 8 çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 GotG I 10/10 bence. 9,5/10 derim buna. Anamızın adı aynıymış filmiyle kıyas yapınca hele, yazık adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 olmuş dediği filme 7 veriyor adam, tam bir elit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Bu arada Punished Thor çok sertti. OH THOR GELDİ dedim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 cinliler tatarlar dialog anlamiyor diye vicuv vicuv CGI basilmis marvel filmleri ovulmus yine =<<<<<<<<<<< neyse snopyle izleriz 10-20p allah ne verdiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Bone said: sardalya said: cocuk filmi muhtemelen, birbirlerine yumruk diksin diksin, daha cok joker istiyorum. baska film olmazsa izlerim sinemaya gittigimde ama uzulmeyin, ask filminden iyidir film tarihinin en korkutucu kötü adamlarından biri var (Joker değil bak, Darth Vader'la kapışıyor) ama "ay ben çocuk filmi izlemem, süper kahraman filmi izlemem" diyerek şekil yapmaya çalışıyorsak o moda çoktan bitti... https://i.imgur.com/ckMwe6E.jpg Vader'ın yerini alamaz Thanos ya, ama yaklaşır. Tek film ile olacak iş değil bu. IGN iyi iş çıkarıp şu video'yu hazırlamış, iyi oluyor bu timeline'lar. http://www.youtube.com/watch?v=peOWYBGuUFs Bu arada aklıma geldi, trailer'da Wakanda'daki savaşta Hulk'ı normali haliyle görüyoruz... Thx Marvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Film harika olmuş. Tüm övgüleri hak ediyor gerçekten ya. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 daa dur thanosun dramasını yasamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 ben mall of istanbulda 3d olarak gittim 18tl ve görüntü ve 3d gayet tatmin ediciydi, önceki 3d deneyimlerimi göze alarak konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Death'e girmezler. Hem dini nedenler, hem de karışık o işler. Uydurdukları arkaplan iyi bence. Deli işte adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 bence de bu motivasyon daha güzel duruyor, hem ilerde ziyonistlerin büyük oyununu görmüştük demek için örnek olur :) bkz. Bill Gates'ten Kritik Uyarı: Salgın Hastalık Dünyanın Sonunu Getirebilir https://www.haberler.com/bill-gates-ten-kritik-uyari-salgin-hastalik-10803894-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Gönül ister ki bir Kang görelim, bir Korvac görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Bone said: sardalya said: cocuk filmi muhtemelen, birbirlerine yumruk diksin diksin, daha cok joker istiyorum. baska film olmazsa izlerim sinemaya gittigimde ama uzulmeyin, ask filminden iyidir film tarihinin en korkutucu kötü adamlarından biri var (Joker değil bak, Darth Vader'la kapışıyor) ama "ay ben çocuk filmi izlemem, süper kahraman filmi izlemem" diyerek şekil yapmaya çalışıyorsak o moda çoktan bitti... https://i.imgur.com/ckMwe6E.jpg http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/911/412/2a4.jpg https://i.annihil.us/u/prod/marvel//universe3zx/images/6/63/SquirrelGirl442.jpg owns :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Kang ikinci büyük villain olarak çok iyi olur bence de. En pis işleri ama Ütüadam filmlerinde AIM’in harcanması oldu. Süper villain onlar da. Gönlün asıl istediği ama Dünya’da Kang çekip, cosmic olarak da devam edip Kree-Shi’ar savaşını ve ardından Annihilation’ı çekmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 https://www.reddit.com/r/marvelstudios/comments/8fxcm1/major_spoilers_avengers_infinity_war_complete/ güzel bi liste yapmışlar film ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Beyonder vs gibi allahları saymazsak Thanostan büyük bi Galactus yok mu ya güç olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 fragmanda hulk gösterdiler, filmde yoktu, me smash yapamadı fak this şit. thanosun suratı harbi mükemmel yapmışlar, ama abi o evrenin yarısı muhabbeti - denge olayı mehh. çizgi romanlara göz gezdirmiş insanları pek memnun etmedi sanırsam. başka bişeylede kotaramadılar demekki bunu yapmışlar. vision reyis üzdü, ümüğünü sıktılar garibimin. starlord-thor sahneleri güzeldi fdsfs he birde film kısaydı bana kalırsa, thanosun çocuklarının sahneleri özellikle, onların biraz daha fazla sahnesi olsaydı iyi olurdu. ebony maw baya iyi yapmışlar. işin yoksa yeni filmi bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Comic Spo Soul Gem’in içinde bir boyut var, yediği ruhlar orada. O nedenle sadece Soul Gem ile ölenler geri gelebilir, ötekiler gg bence. Gamora =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 @Final ve soul gem olayları için Mokokonun listesinde şöyle güzel bi açıklama var onla ilgili, bana da mantıklı geldi The animation of those disappearing from the Snappening looked almost exactly like Kacelius and his disciples getting “taken” into the Dormammu dimension. Chances are they didn't die but taken into another dimension. Bu arada Thanos'un motivasyonunu beğendim ben, source materialdan farklı ama daha grounded, bütün bu olayları "aşkı yüzünden yaptı"ya bağlasalardı kesinlikle aynı etkiyi vermezdi. Daha farklı ama yine de çok başarılı bi mad titan portresi çizmişler, hatta ayağı yere basan bi mad titan olmuş. Redditten bonus - spoilerlı said: Hawkeye leaves for two years: half the universe dies. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Maltepe Piazza'da starium a gidicem yarın. Nasıl, bilen var mı? Imax iyi mi starium? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Aynen aşk maşk soksalar adam lamer gibi görünürdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Time stone ile geri sardırabilirler herşeyi thanosa, soul stone a da gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar