miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Hadi kız 90 a takmış, sen utanıp sesini kesecegine birde buraya yazıp kendini daha rezil hale dusurmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 lordumuz bizim eğlencemiz için gururunu hiçe sayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 biri güzel esprileri ve laf sokmaları toplasın tek mesajda da 9 sayfa okumayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Ben takip ediyorum daha kimse turbanli ablamizi gecemedi o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 türbanlı abla senden sonra o çocukla çıkarak level atlamış dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 20:20 de atilan mesaja 60 saniye icinde boyle kontra gelmesi. https://i.imgur.com/6KWfEv2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 keyif sigarasına denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 adamın kolundaki dövme ne diyordum semazenmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Biyik said: adamın kolundaki dövme ne diyordum semazenmiş sdf. türbanlı ablamızın semzenli dövmeli yeni sevgilisi ile yataktaki fotoğrafını patili eski sevilgisine atarak vurması.. çok acayip bir olay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 vivavale said: Türk dizi terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 zamanında sevdiğin, seni de seven kıza yamuk yapmışsın. başka bir kız bahane edip ayrılmışsın. o kızla sevgili olduğunu göstermeye çalışıyorsun eski sevdiğine. Rewendor said: Öf ne iğrenç olmuş ortam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ben de lordun altin pls den nerelere geldik boyle diye dusunuyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Bone said: zamanında sevdiğin, seni de seven kıza yamuk yapmışsın. başka bir kız bahane edip ayrılmışsın. o kızla sevgili olduğunu göstermeye çalışıyorsun eski sevdiğine. Rewendor said: Öf ne iğrenç olmuş ortam ya... en içten en duygulu mesajı atmış gene bonec ya duygusal adam hüzünlü chewbacca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Ahahah bone drama kasmissin. Tamam zamaninda hoslanmis olabiliriz ama cok sevseydim zaten pesinden giderdim ama dimi? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Madem dramalık bir durum yok hatunu başkası pompalayınca neden topic açtın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Adam açık açık kızı kıskanmaktan delirdiğini söylemiş, sırf bu yüzden intikam planı yapıp başka kızla foto atmış, sonra da dramatik durum yoktu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 reklamın etkisi artsın diye drama eklemiş, tam yeşil çam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 yeşilçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ad3m said: Madem dramalık bir durum yok hatunu başkası pompalayınca neden topic açtın peki? lkjufdgad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Bence bize kızları kıskançlıktan kötü yola düşürebilecek kadar karizmatik bir bey olduğunu anlatmaya çalışmış bu topicte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 denalir said: "Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdide yazsınlar kral geri döndü." https://i.hizliresim.com/bLRB8m.png şu pozun hikayesini görmek isterdim. makinayı alıp karşıdaki masada duran tuvalet kağıdının üstüne sabitleyip deklanşöre basar ve hemen kitaplığın önüne geçer. son anda DUR LAN GÖZLERİMİ DE KAPATAYIM SİMETRİK TAPINAK ŞÖVALYESİ GİBİ ÇIKSIN der ve işte o poz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Belki steam'den kız kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 türbanlı daha güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 o turbanlinin bir de ailesi var..yakinda o fotografi aileye gonderme trajedisinin hikayesini de dinleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar